tiistai 23. kesäkuuta 2015

The Liebster Award

Kiitokset haasteesta ja tunnustuksesta High & Light -blogin Hennalle.


"Tarkoituksena on tuoda tunnetummaksi lukijamäärältään pieniä (1-1000) blogeja. Haasteessa vastataan 11 haastajan keksimään kysymykseen, jonka jälkeen tunnustus annetaan eteenpäin 11 muulle bloggaajalle, joille uusi haastaja keksii uudet 11 kysymystä".

Lähes kaikille lukemilleni pienemmille blogeille tämä haaste/tunnustus onkin jo lähtenyt, joten toteutan tämän haasteen nyt vain osittain. Koska en millään keksinyt lisää haastettavia, vastailen itse vaan kysymyksiin.

Tässäpä siis Hennan laatimat kysymykset vastauksineen.

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Olin lukenut kosmetiikkablogeja jo pitkään ja oman blogin perustaminen lähti kai hetken mielijohteesta. Kosmetiikka kiinnostaa siinä määrin, että on ollut mukava aiheesta myös kirjoitella.

2. Millä tuotteella yleensä aloitat meikkaamisen?
Jos pohjustustuotteita ei oteta lukuun, niin yleensä peiteaineella.

3. Jos voittaisit arvonnassa 10 kappaletta tuotteita yhdeltä vapaavalintaiselta kosmetiikkabrändiltä, minkä brändin tuotteita valitsisit?
Jaa-a. MAC tai Dior. Todennäköisesti kuitenkin MAC, sillä merkiltä löytyy paljon tuotteita, joita haluaisin kokeilla. Huulipunissa ja poskipunissa on lisäksi todella runsaasti houkuttelevia eri sävyjä ja koostumuksia.

4. Vältteletkö jotain kosmetiikan ainesosaa? Jos välttelet, niin mitä ja miksi?
En tietoisesti välttele mitään ainesosia, mutta kasvovoiteissa yritän valita mineraaliöljyttömän voiteen. Muissa rasvoissa en sitä erityisesti välttele. Käytössäni on yleensä myös ainakin pari kasvovettä, joista toisessa alkoholi ei haittaa (on tarvittaessa tujumpaa ainetta epäpuhtauksille), mutta toisessa en halua alkoholia sitten olevan (kuivattaa liikaa jatkuvassa käytössä).

5. Opiskeletko tai työskenteletkö kauneusalalla, vai onko kosmetiikka vain harrastus?
Kosmetiikka on vain rakas harrastus :)

6. Tunnetko olosi kotoisaksi julkisilla paikoilla myös ilman meikkiä?
Pikaisella käynnillä lähikaupassa ja ulkoillessa ei meikittömyys itseäni häiritse, mutta muualle meikkaan ainakin hieman.

7. Milloin viimeksi poistuit mukavuusalueeltasi?
Jos nyt puhutaan kosmetiikasta, niin ostin juuri Sokkarin nettikaupan Outlet-alesta Lorealin ruskean pinkin poskipunan, joka tosin toimii kesän pikameikissä myös aurinkopuuterin korvikkeena. Ihmettelen itsekin tykästymistäni tällaiseen sävyyn.

Sitä ennen varmaankin Lorealin violetin huulilakan ostaminen ja käyttäminen oli itselleni aika epätavallista ja uusi harppaus voimakkaampien värien käyttöön.

8. Mainitse jokin holy grail -kosmetiikkatuotteesi?
Vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine. Ehdottomasti nestemäinen ja kaksifaasinen. Lumene ja Nivea ovat olleet ylitse muiden.

9. Lempparisiveltimesi?
Coastal Scents meikkivoidesivellin on ollut käytössä jo vuosikausia. Etsiskelin tätä merkin nettivuilta ja taitaa olla Bionic Flat Top Buffer -sivellin kyseessä (tai vastaava). Käytän tätä lähes poikkeuksetta nestemäisten meikkipohjien levittämiseen.


10. Mitä haluat saavuttaa blogillasi?
Kosmetiikasta bloggaaminen on itselleni mieluisaa ajanvietettä ja tietynlainen rentoutumiskeino. Erityisen hienoa on omien kokemusten ja löytöjen yms. jakaminen muiden kanssa. Mitään tavotteita en ole blogilleni/bloggaamiselle asettanut. Teen tätä hyvinkin harrastelijamaisella otteella, kuvailen ihan digipokkarilla enkä jaksa hioa kaikkea ihan viimeisen päälle.

11. Viimeisenä klassikko, eli mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Oletan nyt, että edelleen kyse olisi kosmetiikkatuotteista. Ekana tulee kyllä mieleen tehokas aurinkovoide. Jos saa valita useampia juttuja niin ehdottomasti joku neutraali pesuneste tai saippua, jolla voisi pestä koko kropan päästä varpaisiin sekä hammastahna ja -harja. Ja Bepanthenia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti