lauantai 5. elokuuta 2017

Kosmetik4less.de-tilaus


Tein äskettäin pitkästä aikaa pienen tilauksen kosmetik4less verkkokauppaan, lähinnä Catricen Liquid Camouflage High Coverage Concelalerin perässä. Sävy 005 Light Natural on juuri nyt himpun verran liian vaaleaa väritykseeni, mutta päivetyksen kadottua on todennäköisesti juuri passelia. Peitevärin pitäisi olla vedenkestävää ja todella peittävää (putkilossa lukee, että sopii jopa tatuointien peittämiseen?!). En ole vielä meikissä tätä käyttänyt, mutta kädelle kokeiltuna koostumus ohuehkoa, miellyttävän kevyttä, helposti häivyttyvää ja pigmenttistä. Peiteaine vaikuttaisi asettuvan iholle nopeasti, minkä jälkeen tasoittelu/häivyttely ei enää oikein onnistu, sillä pysyy niin hyvin paikoillaan. Eli vaikutelma on se, että tämän kanssa kannattaa käsitellä alue/kohta kerrallaan eikä "laittaa valmiiksi" pitkin kasvoja kaikkiin tarvittaviin kohtiin, jonka jälkeen lähtisi vasta peiteainetta paremmin levittelemään.


Tilasin myös kolme puikkomaista tuotetta, joista kirjoittelin jo aiemmin oman postauksensa.

BH Cosmeticsin valikoimiin kuuluu mm. runsaasti kivoja luomiväripaletteja, jotka ovat houkutelleet itseäni tuon tuostakin, mutta en ole sortunut (vielä) niitä tilaamaan. Merkin siveltimistäkin olen lukenut jonkin verran positiivisia juttuja, joten klikkasin pari sellaista ostoskoriin.



Vegan Large Eyeshadow Brush V6 sopii mainiosti luomivärin levittämiseen koko luomelle ja varjostaminenkin tämän avulla luonnistuu. Nappaa väriä mukaansa hyvin ja on sopivan napakan sekä laadukkaan oloinen sivellin. Siveltimen pitäisi soveltua niin kuiville puuterimaisille kuin märillekin (eli voide- ja nestemäisille) luomiväreille, mutta on ollut tähän saakka käytössä vaan puuterimaisten luomarien kanssa.



Large Tapered Blending Brush 30 siveltimessä tykkään erityisesti pyöreäksi muotoillusta (tapered) harjasosasta. Tämä tapaus sopii omassa käytössäni esimerkiksi peiteaineiden tasoitteluun ja korostustuotteille. Tämä on myöskin kohtuullisen napakka, joten miellän sen paremmin voidemaisille ja nestemäisille tuotteille soveltavaksi, vaikka se onkin tuotekuvauksen mukaan kaikille koostumuksille sopiva monikäyttösivellin.



Tilauksen ollessa jonkin tietyn summan arvoinen tai sen yli, sai valita jonkin ilmaisen tuotteen (tarjolla oli muutamia vaihtoehtoja per käytetty euromäärä). Oma valintani oli Makeup Revolutionin Mono Eyeshadow sävyssä Temptress. Ajattelin käyttää tätä rajauksissa, koska on liian räväkkä sävy meikäläisen normaalisti suosimaan meikkilookiin. Mutta miksenpä voisi joskus heittäytyä hurjapäiseksi ja kokeilla tehostevärinä vaikkapa iltameikissä ;D No, olen tätä jo pari kertaa rajauksissa käyttänyt menestyksekkäästi. Pigmenttiä on runsaasti ja koostumus on kermaisen pehmeää, jolloin rajaaminen pienelläkin siveltimellä onnistuu helposti ja vaivattomasti. Jälleen kerran kuva vaalentaa sävyä, oikeampi väri on tummempi ja siitä tulee mieleen syvä "metsänvihreä".

6 kommenttia:

  1. Mä en huomannut, että Catricen peiteaine olisi vaatinut tavallista ripeämpää levittelyä ainakaan silmänalusille, mutta yleensä kyllä laitankin yhden silmän kerrallaan;) . Benecosin peiteaine sen sijaan toimi suunnilleen noin kuin kerroit. Oikeastaan se jämähti melkein välittömästi niille sijoilleen, ja levittäminen oli todella hankalaa. En käyttänyt lopppuun.
    BH Cosmeticsillä on vaikka mitä kivoja juttuja, mutta en ole ainakaan vielä hirveästi ruvennut tilailemaan, vaikka sähköpostiin tupsahtaa tuon tuostakin houkuttelevia shokkitarjouksia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei se ihan sekunneissa kädellekään tuntunut jämähtävän paikoilleen, mutta moneen muuhun peiteaineeseen verrattuna kuitenkin nopeasti. Kiva kuulla, että tuolla taktiikalla laitettuna (silmänalunen kerrallaan jne.) toimii mallikkaasti (niin kuin vähän arvelinkin) :) Pysyvyyden pitäisi olla ainakin hyvä, saas nähdä miten on vedenkestävyyden suhteen...

      Mua tosiaan houkuttelisi tilata joku BH Cosmeticsin luomiväripaletti, mutta en ole vaan osannut oikein päättää minkä haluaisin, joten tilaaminen on toistaiseksi jäänyt.

      Poista
  2. Oho, tatuointien peittämiseen :O Itselläni on molemmat tatuoinnit tummia eli hieman epäilen tätä, että peittäisikö :D Tekisi melkein mieli ostaa ihan vaan testimielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä itsekin vähän epäilevin mielin ihmettelin, mutta putkilon kyljessä lukee "perfectly camouflages under-eye circles, spots and even tattoos"...

      Mulla kun tatskoja ei ole niin ei ole voinut siinä tarkoituksessa testata :)

      Poista
    2. Ostin Carlsonilta tämän ja ei peittänyt. Enemmänkin tuli sellainen häivytetty -lopputulos, kuin olisi kulunut tai jonkun usvan takana. Miulla tosin molemmat tatuoinnit ovat mustia, värillisiin en osaa sanoa.

      Poista
    3. Eipä yllättänyt, koska ei nyt aivan niin peittävältä vaikuttanut jotta tatskatkin peittäisi, vaikka muutoin onkin ainakin kasvoille riittävän pigmenttistä :)

      Poista