sunnuntai 6. elokuuta 2017

Hillitty ja hallittu highlighter

Unohdin edellisestä kosmetik4less-tilaus postauksesta yhden tuotteen. Ja tietysti vieläpä sen eniten käytössä olleen. Otetaan se siis nyt käsittelyyn omassa postauksessaan.


Makeup Revolution Strobe Highlighter (Moon Glow Lights) on ollut mieleeni juurikin maltillisen kuultonsa vuoksi, koska tätä voi sutia melko huoletta kasvoille arkisinkin, mutta lopputulos toki voimistuu mitä runsaammin tulee laittaneeksi. Jälki on highlighteriksi luonnollisen näköistä eikä liian selkeästi kasvoilta esiin pomppaavaa. Luin tästä etukäteen arvosteluja ja joidenkin mielestä tämä oli liian pliisua, kun taas toiset tykkäsivät raikkaasta ja hillitystä sävystä kovastikin. Joka tapauksessa omiin kesyihin meikkaustottumuksiini tämä soveltuu erittäin hyvin. Hohtoa/kuultoa tulee kyllä riittävästi esiin, kun tietyssä kulmassa kasvoja katselee/kääntelee. Koostumus on pehmeän "satiininen" eikä tässä ole shimmeriä tai muutakaan kimallusta.


Puuterissa on kiva aaltomainen/pursotetun näköinen tekstuuri ja meikäläinenhän on tunnetusti hulluna kaikkiin kuvioituihin sun muihin pinnaltaan vähän erilaisempiin puuterimaisiin tuotteisiin. Hintakin on sopivan edullinen; kosmetik4less:illa 4,99 e.



Voimakkaamman strobingin ja näyttävämmän hohteen ystäville tuskin on se paras valinta. Samoin jos iho on kovin keltapohjainen, ei tämä vaaleanpunertavaan taittava highlighter välttämättä ole oikein omiaan. Mutta näitä Strobe Highlightereita löytyy tämän lisäksi muutamassa muussakin sävyssä sekä 3 sävyn paleteissa.


Kuva täältä.

2 kommenttia:

  1. Toi on ihana<3 . Olin itse kahden vaiheilla tilaanko tuon Strobe Highlighterin vain merkin Vivid Baked Highlighterin ja tilasin jälkimmäisen. Mutta Strobekin houkuttaisi. Mäkin alan olla yhä enemmän koukussa erikoisemmin kuvioituihin highlightereihin, ne on niin nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nätti on niin pannussa kuin kasvoillakin :)

      Makeup Revolutionilla on kyllä paljon kivoja korostustuotteita (kaiken muun lisäksi). Voisin tilata vaikka mitä, mutta highlighterit kuluvat mulla niin hitaasti, että niitä ei oikein kannattaisi mielin määrin hommata.

      Poista