perjantai 1. syyskuuta 2017

Elokuussa loppuneet

Loppuneita tuotteita kertyi elokuussa niukasti moniin menneisiin kuukausiin verrattuna. Paljon puteleita on tosin loppumaisillaan, joten näillä näkymin syyskuun saldo tyhjien purkkien osalta tulee olemaan huomattavasti isompi :)


Loreal Revitalift 10 Total Repair seerumissa oli miellyttävä ihotuntuma ja omaan nenääni mukavan neutraalihko tuoksu. Imeytyi hetkessä eikä jättänyt mitään kiristelyjä, nihkeyksiä tai nahkeuksia kasvoille. Tuntui napakoittavan ihoa joksikin aikaa käytön jälkeen ja tämä toimi itselläni toisinaan "tuhkimotippojen" tapaan päivävoiteen sekä meikin alla. Täyttä hintaa en varmaankaan pulittaisi (tämä oli euron löytöjä), mutta jostain alesta saattaisin hyvinkin haalia lisää, jos tätä on edelleen valikoimissa. En  kuitenkaan elättele toiveita, että eurolla tätä enää mistään saisi ;D


Näytekokoisista Lierac Hydragenist Moisturizing seerumista ja Moisturizing Cream-Gel kasvovoiteesta kirjoittelin täällä. Seerumia en hankkisi, koska ei ollut kovin kummoinen enkä pitänyt kasvotuntumasta ja hitaasta imeytymisestä. On myöskin liian kallista omalle budjetille eikä mielestäni ole hintansa väärtiä. Kasvovoidetta voisin harkita joskus ostavani, mutta toisaalta ei sekään nyt niin ihmeellistä ollut, että välttämättä raaskisin siihen niukemmassa taloustilanteessa ropojani sijoittaa. Lisäksi näiden makea tuoksu rupesi jo jossain määrin tympimään. Tuoksu on muuten melko samankaltainen esimerkiksi Avonin Anew-sarjan primerin ja Anew Vitale yövoiteen kanssa, jotka nekin ovat vaaleanpunaisissa pakkauksissa (liekö sattumaa vai onko Avon hakenut "inspiraation" Lieracin Hydragenist sarjasta...).


Yves Rocher Hydra Vegetal Refreshing Radiance Scrub oli kasvokuorintana oman mittapuuni mukaan keskitasoa. Välillä kuorivat rakeet/hiukkaset tuntuivat ikävän teräviltä sekä raapivilta, joten päädyin hieromaan tätä kasvoille todella kevyellä otteella. Tuoksu on sama kuin muissakin sarjan tuotteissa, sellainen vesimäisen raikas, mutta tietty YR:lle tyypillinen tuoksuvivahde tuli esille hienoisesti tässäkin.

Caudalie Beauty Elixir kasvosuihke päätyi yhdeksi kesän suosikeistani totuttuani alkuun tosi voimakkaalta vaikuttaneeseen piparminttuiseen tuoksuun.


Cien Beauty Soap Milk & Honey palasaippua. Tämä vietti jemmoissani suht pitkän ajan, joten tuoksukin oli haihtunut valmiiksi jo lähes olemattomiin. Saippua oli alunperin kahden kappaleen pakkauksessa, jossa oli muovit päällä, mutta säilytin tätä ilman "muovikelmua" mikä vaikutti todennäköisesti tuoksun haihtumiseen. Lähtökohtaisestikin tuoksu on tässä saippuassa mieto ja katoaa nopeasti käytössä oltuaan. Perus palasaippua ja jopa vähän tylsä tapaus pliisun tuoksunsa vuoksi.

Flow kosmetiikan Kanerva sheivaussaippua oli kovasti mieleeni. Kesti käytössä ja säilyi hyvänä (tuoksu, koostumus) pitkään, mutta sen ohella käytössä oli toki koko ajan muitakin sheivaustuotteita. Sheivaussaippuasta kirjoittelin enemmän tässä postauksessa.


Catrice waterproof Lashes To Kill Volume Mascara oli hintaisekseen oikein mainio arkiripsari. Piti taivutukset ripsissä kiitettävästi ja oli helppo laitettava. Joskus saattoi hieman suttaantua (pitkä päivä/ilta, vesisade, hikoilu) ja loppua kohti alkoi pikkaisen paakkuuntumaan, mutta tämän perusteella olen innokas kokeilemaan muitakin merkin mascaroita.

Loreal volumissime x4 waterproof mascara oli välillä hankala tapaus. Joskus laittaminen sujui vaivattomasti ja taivutukset pysyivät ripsissä melko pitkään. Joinakin päivinä laittamisen kanssa oli ongelmia, koska ripset menivät helposti "sekaisin" eli harottivat vähän sinne sun tänne, jolloin työstämiseen meni aikaa. Taivutukset saattoivat suoristua nopeastikin ja mikä ärsyttävintä, tuo saattoi tapahtua vain toisen silmän ripsien kohdalla. Ilme näytti oudon toispuoleiselta, kun vaan toisessa silmässä oli kauniisti kaareutuvat ripset ja toisessa ne sojottivat viistosti alaspäin. Ei mitään hajua mistä tuo johtui, kenties tähtien asennosta tai tuulen suunnasta ;D

Ziaja goat's milk moisturising body lotion on ollut aiemmin esillä mm. täällä. Pumppu hajosi voiteen ollessa loppupuolellaan, joten puteli joutui saksien käsittelyyn. Muutoin kyllä tykkäsin tästä kaikinpuolin.


Omaan nenääni kammottavalta lemuava Yves Rocherin Arnica Bio Hand Beauty Cream lähtee poistoon. Tuoksu tökki jo heti kättelyssä ja yritinkin siihen puoliväkisin siedättyä, mutta ei vaan onnistunut. Käytin jokusen kerran jalkavoiteenakin, jotta en tuoksua mukamas niin helposti haistaisi, mutta se oli siinäkin tapauksessa liikaa. Koostumukseltaan miellyttävä ja hoitotehoiltaankin hyvä käsivoide, mutta en halua pakottaa itseäni tämän inhan tuoksun kanssa suotta enempää taistelemaan.


8 kommenttia:

  1. Sama kokemus Yvesin käsivoiteen kanssa, meni eteenpäin jo tuoksuttamisen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu oli kyllä kerrassaan luotaantyöntävä.

      Poista
    2. Eikä ole ainoa tuote YR:ltä joka on saanut tuoksunsa vuoksi lähtöpassit :D
      Se valkoisessa purkissa oleva kasvovoide (olikohan joku kamomilla tmv.) oli myös järkyttävä.

      Poista
    3. Täytyypä pitää mielessä, jotta ei tule sitä hommattua :D

      Poista
  2. Catricen vedenkestävät ripsarit on kyllä todella hyviä ja ihanan halpoja! Suosittelen testaamaan Glam&Doll volyymiripsaria ja 3D lash multimizeria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä :) Etenkin tuo Glam & Doll WP tuuheuttava ripsari vaikuttaa hyvältä.

      Poista
  3. Hah mullakin lensi tuo YV käsivoide roskiin, aivan hirveä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Harmi, että muilta osin ihan toimivalta tuntunut käsivoide on "pilattu" kammottavalla tuoksulla.

      Poista