lauantai 6. tammikuuta 2018

Alennusmyyntien antia


Tähän postaukseen yritin koota (muistini mukaisesti) erinäisistä kampanjoista tekemiäni hankintoja osapuilleen tuolta alkutalvesta lähtien päätyen loppuvuoden alennusmyynteihin.


Kicksin suihkuöljyn bongasin joskus kampanjasta, jossa kaikista merkin vartalotuotteista sai 20% alennuksen. Hinnaksi jäi muistaakseni alle 7 euroa. Ostin tämän sheivausta varten, mutta on toistaiseksi jemmoissa odottelemassa korkkaustaan, joten en vielä tiedä miten toimii siinä tarkoituksessa. Sopiipahan ainakin pesutuotteeksi, jos ei muuta.

Lovea suihkugeelit löytyivät Shopping4net -verkkokaupasta ja tilaushetkellä merkin tuotteilla oli meneillään kampanja "osta 3 maksa 2".


Blue lagoon suihkugeeli muistuttaa tuoksultaan ainakin pullon suulta nuuhkittuna todella paljon Yves Rocherin monoi:ta (mikäli muistiini on luottaminen sillä kyseistä YR:ia olen viimeksi käyttänyt vuosikausia sitten).

Tequila sunrise tuoksuu puolestaan hedelmäisen mehukkaalta.

Lovea Nature Freshness Shower Green Tea suihkugeeli edustaa luonnolisempaa linjaa, ainesosien ollessa 95 prosenttisesti luonnollista alkuperää. Miedon tuoksuinen ja hellävaraiseksi mainostettu suihkugeeli tuli tilattua neutraalimman kropan pesijän tarpeeseen, ikään kuin yleispesuaineeksi. Siihen hommaan on ihan jees, sillä mitään aisteja hemmottelevaa suihkuelämystä tämä ei tarjoa. Iso 750 ml:n leka kestänee iät ja ajat, mutta tuskin silti alkaa pahemmin tympimään (toisinaan muiden saippuoiden ohella käytettynä), koska on kaikin puolin niin "neutraali".


Lovely Vanilla Cupcake Shower Gel kuuluu Candy saippuoiden sarjaan, joka on tullut itselleni aiemmin tutuksi käsisaippuoiden muodossa. Sokoksella huomasin alelaarissa tämän vaniljaisen tuoksuisen suihkugeelin, joten se päätyi kassalle sen enempiä miettimättä. Vaniljan tuoksu on tässä  maltillisen hillitty ja se olisi voinut olla hieman intensiivisempikin. Toisaalta eipähän ole sitten liian yliampuvan makea pläjäys. Tykkään näissä saippuoissa kaikesta; tuoksuista (valinnavaraa on kivasti), koostumuksesta (eivät ole liian liruja), pakkauksista (simppelin söpöjä) sekä tietysti edullisesta hintatasosta.


Faith in Nature laventeli-kurjenpolvi hoitoaine (5,90 e) on myöskin Shopping4netin ostoksia, mutta merkkiä on myynnissä muuallakin. Joissakin nettikaupoissa hinta näyttää olevan paljonkin korkeampi ja pullojen ulkonäköä on jossain vaiheessa päivitetty, mutta itse tuotteiden uudistumisesta muilta osin en osaa sanoa mitään. Itselläni on vanhempaa kuosia oleva puteli, mutta sillä ei ole väliä kunhan vaan sisältö on kunnossa. Päädyin tätä hankkimaan, koska olen käyttänyt merkin jojoba hoitsikkaa ja olin siihen todella tyytyväinen, vaikka luonnonkosmetiikan hoitoaineet eivät ole useinkaan järin suurta vaikutusta tehneet (monesti ne ovat olleet enemmänkin pettymyksiä). Tämä saa odotella vielä hetken käyttövuoroaan, koska hoitoaineita on parhaillaan menossa useampia.


Moroccanoil Treatment Hoitoöljy (25 ml) on klassikko omassa kategoriassaan ja olen haikaillut tämän perään kauan. Normaalikokoinen pullo kuitenkin keventäisi kukkaroa liikaa enkä luultavasti edes ehtisi sitä kuluttamaan säilyvyysajan puitteissa. Olenkin siis yrittänyt välillä katsella Sokokselta ja joistakin nettikaupoista näitä pienempiä pakkauskokoja ja jes, vihdoinkin tärppäsi. Sokoksella olivat kaikki lahjapakkaukset -30% alessa ja se koski näitäkin pikku puteleita, koska ovat olleet joulun aikoihin myynnissä pienessä lahjapakkauksessa. Tuossa rasiassa oli pieni nauhasta tehty lenkki (omasta kappaleesta se on irronnut), jonka avulla tämän voisi ripustaa vaikkapa kuusenoksalle. Hinnaksi jäi alen jälkeen noin kahdeksan ja puoli euroa.

Tämä on light versio ja hyvä niin, koska monet tuhdimmat hiusöljyt saattavat latistaa hiuksiani helposti, jos ei ole tosi tarkkana annostelun kanssa. Putelissa ei ole mitään annostelijaa vaan pullon isohko suuaukko on täysin avoin. Näin taitaa olla yleisesti asianlaita näiden pienempien pakkausten kanssa, koska esimerkiksi Amikan pikku pullossa olevan hiushoitoöljyn kanssa oli samoin. Tämän kohdalla "pullosta kaataminen" ei ole onneksi ollut haastavaa, vaan öljyä tuntuu tulevan ulos sopivasti (pitää kuitenkin olla varovaiset otteet).

Ensivaikutelmat ovat hurjan hyvät. Öljy imeytyy hiuksiini hetkessä eikä lähmää tai latista lainkaan, mutta ei tätäkään kovin runsaasti kannata suht normaalikuntoisiin hiuksiin hölvätä. Tuoksu ei ole kovin kummoinen -ei huono tai erityisen hyväkään- ja omaan nenääni se on sopivan mieto enkä siihen juurikaan huomiota kiinnitä. Hoitotehossa ja latvojen siloituksessa en oikeastaan osaa eroa nähdä muihin käyttämiini hoitoöljyihin nähden eli toimii kyllä siinä missä muutkin, mutta käyttömukavuus ja "tuntuma" hiuksissa on tähän saakka kokeilemistani hiusöljyistä parhain.

Pitihän se vielä laittaa tilausta Sokkarin nettikaupan puolellekin alehulinoiden aikaan. Kuopiossa en ole nähnyt tavaratalossa myynnissä Urban Decaylta muuta kuin luomiväripaletteja, joten seuraavaa pakkausta en olisi muualta edes tähän hätään saanut. The Ultimate Pair -setti (alessa 15 e) sisältää 24/7 Glide-On Lip Pencilin ja Vice Lipstickin.


Vice Lipstick sävyssä Backtalk (comfort matte) on monikäyttöinen pinkihtävä mauve-nude. Puna levittyy nätisti sekä tasaisesti ja kestävyys huulilla on erinomainen. Varmasti tätäkin pitää pidemmän rupeaman aikana korjailla sekä lisäillä, etenkin jos syö tai juo jotakin, mutta joka tapauksessa kestää siistinä sekä intensiivisenä pitkään. Näin talviaikaan, kun huulet tuppaavat kuivumaan (ja välillä jopa ihan röpelöitymään), mattapunat eivät ole kaikista imartelevimpia, mutta olen käyttänyt tätä kombona hiilikiillon kanssa ja rasvannut huulet huolella ennen käyttöä.


Rush Glide-On huulikynässä on todella upean pigmenttinen ja "liukuva" koostumus, joten levittäminen sujuu kevyen vaivattomasti. Pysyvyys on jälleen huippua ja tässä onkin vedenkestävä koostumus. Kynä on ollut sen verran ahkerassa käytössä, että olen sitä jo pariin kertaan teroitellutkin.


Treacle Moon the rasberry kiss hand creamin (kampanjahinta 3,00 e) kätevän oloinen pakkaus innosti sen ostamaan. Kompaktin kokoinen ja näppärän muotoinen napsukorkilla varustettu voide soveltuu hyvin käsilaukussa kulkevaksi käsirasvaksi. Ei ole liian tahmaavaa eikä voiteen imeytymistä talvikuiviin käsiin tarvitse juurikaan odotella, joten on siinäkin mielessä sopiva mukana kulkevaksi käsien kosteuttajaksi. Tuoksu ei ollut niin herkku kuin kuvittelin ja siitä tulee itselleni mieleen marjaisa mehutiiviste, mutta kyllä siinä vadelmaakin on aistittavissa. Treacle Moonin tuotteita on myynnissä esimerkiksi Sokoksissa ja Emotioneissa (josta tämän yksilön kotiutin).


We Care Icon Nail Expert Instant Primer (105 Nude Base) aluslakka sopii hentoisen sävynsä ansiosta yksinäänkin käytettäväksi, jos lakkaamiseen ei ole aikaa tai intoa, mutta haluaa hitusen huolitellumman näköiset kynnet tai suojaa lohkeamisilta yms. Hintaa merkin kynsituotteilla oli alekampanjassa vaivaiset 2,90 e.


Schwartzkopf Color Expert 5.0 Medium Brown kestoväri. Schwartzkopfin hiusvärit olivat ainakin tuossa joulun kieppeillä Tokmannilla -40% kampanjassa ja se olisi kohtapuoliin taasen hiusten värjäyksen aika.

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, miekin tein täsmäiskun Sokoksen verkkokauppaan ja paketin pitäisi saapua maanantaina :)

    Tuo lovea -kuulostaa mielenkiintoiselta! Kivannäköiset pullot ja etiketitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lovealla oli paljon muitakin houkuttelevia vartalo- sekä hiustuotteita valikoimissaan, mutta saa nähdä tuleeko niitä jatkossa hankittua, jos ei saa muualta kuin shopping4netistä tilaamalla.

      Poista
  2. Hyvä sävy tuossa UD:n huulipunassa. Just sellainen maltillinen minunkin makuun. Tosin mattapunia en tykkään hirveästi käyttää.
    Katselin tuota samaista Treacle Moonin Raspberry käsivoidetta, mutta jätin ostamatta, kun on tullut hamstrattua Dermosilin käsivoiteita aika monta;) Pullon malli on kiva ja vaihtelua tuubeihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään eniten maltillisemmista huulipunista, koska oon yleensä suht hillitty meikkaaja muutenkin :)

      Treacle Moonin hommasin tosiaan lähinnä vaan tuon kivan pakkauksen takia :D Merkin suihkusaippuoita tekisi myös mieli kokeilla, mutta saippuoita on kertynyt jo aivan liikaa, joten saavat vielä odottaa...

      Poista
  3. Vanilla Cupcake onkin mulle ihan uusi tuoksu tältä sarjalta! Ostaisin itsekin jos vastaan tulisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjaan putkahtelee kyllä kivasti uusia tuoksuvaihtoehtoja :)

      Poista