tiistai 26. kesäkuuta 2018

MISSHA

Kun luin MISSHAN tuotteiden saapumisesta Citymarketteihin, lähdin minäkin innosta puhkuen katsastamaan tarjonnan. Valikoima oli tosiaan hyvinkin rajallinen, mutta ilokseni huomasin, että saatavilla oli mm. Perfect Cover BB-voidetta ja joitakin tuotteita Super Aqua- sarjasta, koska kumpaistakin olen halunnut kokeilla jo kauan. Misshaa saa nykyisin helposti tilaamallakin erinäisistä verkkokaupoista (myös kotimaisista), mutta vihdoinkin Cittarin valikoimiin ilmaantumisen myötä tulin pari juttua merkiltä hankkineeksi.


Super Aqua -sarjan nimestä sekä ulkoasusta tulee itselleni heti mieleen, että nämä putelit pitävät sisällään jotain virkistävää, raikastavaa ja ihoa tehokkaasti kosteuttavaa. Sarjan kerrotaan sopivan kaiken ikäisille ja se antaa kasvoille niiden tarvitsemaa kosteutusta.

Super Aqua Ice Tear Toner Hydrating & Refreshing on nimensä mukaisesti raikas ja kosteuttavan oloinen kasvovesi. Pakkauksen mukaan kasvoveden sisällöstä löytyy kirkasta ja puhdasta jäätikkövettä, jonka luonnollinen mineraalipitoisuus rauhoittaa ja suojaa ihoa kosteutuksen lisäksi.


En tiedä onko tämä aivan "perinteinen" varsinaisen puhdistuksen viimeistelevä kasvovesi, koska ohjeessa neuvotaan painelemaan tai taputtelemaan tämä kasvoille joko käsien avulla tai vanutupolla. Tuon perusteella tulkitsen tämän toimivan puhdistuksen viimeistelijän roolin ohella myöskin hoitotuotteena, joka antaa boostia kosteutukseen ja valmistelee ihoa kasvovoiteita varten. Itse käytän tätä enimmäkseen ihan tavallisen kasvoveden tapaan eli pyyhin kasvot kyseisellä kasvovedellä plus vanulapulla puhdistuksen jälkeen. Joskus saatan taputella pienen määrän kasvovettä vielä perään iholle käsien avulla. Tuntuma kasvoilla on oikein miellyttävä ja neste imeytyy ihooni todella nopeasti, jos käytän tätä hoitoveden tyylisesti. Tuoksu on puhtaan raikas ja siinä on mukana virkistävän vesimäinen vivahde, josta pidän kovasti.

Tämä on mielestäni oikein mainio yleiskasvovesi ainakin pintakuivan sekaihon omaavalle. Kosteuttaa ja virkistää kasvoja eikä ole aiheuttanut ylimääräistä kiiltelyä tai lisännyt rasvoittuvuutta. Kasvovesi on sopivan lempeä, joten kiristelyä tai muutakaan ärsytystä ei ole ollut havaittavissa. Silloin kun iho on rasvaisempi ja epäpuhtaampi, pitää ohella olla tujumpi tuote, kun taas nassun ollessa pahemmin kuivahtanut, tarvitsen iltakäyttöön jonkun astetta ravitsevamman sekä hoitavamman tonerin.

Pullon suuaukko on aika pieni, joten ainetta tulee ulos niukan varovaisesti "yhdellä kaadolla" ja putelista joutuukin hölskyttelemään tavaraa vanulappuun useamman kerran. Mutta se on pieni miinus ja eipähän ainakaan hulahda kallisarvoista kasvovettä sitten vahingossa liikaa.

Arvosanaksi napsahtaa 4,5/5.

Kasvoveden tarkkaa hintaa en enää muista (ja kuittikin on kateissa tai päätynyt roskiin), mutta muistaakseni se oli 13,90 e.


Missha M Perfect Cover B.B Cream meni heittämällä kärkeen käyttämieni BB-voiteiden kilvassa. Korealaisista tai ylipäänsä aasialaisista BB-voiteista ei ole tosin itselläni paljonkaan kokemusta kertynyt ja itseasiassa Holika Holikan Aqua Petit BB taitaa olla ainoa sieltä päin maailmaa tullut kyseisen kategorian tuote, jota on tullut kokeiltua.

M Perfect Cover B.B Cream on merkin tunnetuimpia tuotteita ja siitä on tullut ns. klassikko omassa sarjassaan. Sen kerrotaan peittävän, hoitavan sekä ravitsevan ihoa (3in1) ja sisällöstä löytyy esimerkiksi rosmariiniuutetta, kamomillaa, Hyaluronihappoa ja keramideja. BB-voiteen korostetaan hoitavan ja ehkäisevän ryppyjä sekä epäpuhtauksia plus se suojaa ihoa UV-säteiltä. Suojakerroin on hulppeat SPF 42! BB:n mainitaan myös vaalentavan (whitening) ihon sävyä, mutta siihen en osaa juurikaan ottaa kantaa, koska hipiäni on jo valmiiksi vaalea (*kommenteissa tuli ilmi, että tuolla vaalentavuudella tarkoitetaan aasialaisissa meikkituotteissa lähinnä ihon kirkastumista*). Tuotekuvauksen mukaan tämä sopii kaikille ihotyypeille.

Sävyvaihtoehtoja oli Cittarissa tarjolla kolme ja valitsin niistä vaaleimman sävyn (Nro 21 Light beige). Kädelle kokeiltuna sävy näytti alkuun pikkaisen harmahtavalta, mutta iholle blendattuna se vaalenee ja istuu väritykseeni hienosti.


Tuntuma kasvoilla on kevyt ja miellyttävän huomaamaton. Työskentely voiteen kanssa sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Käytän levittämiseen mieluiten blender meikkisientä (tällä hetkellä käytössä on Ecotoolsin pallero) tai sormia. Peittävyys on mielestäni BB-voiteeksi reilusti keskitasoa parempi, mutta totutusti laitan silti peiteaineita vielä erikseen tarpeen mukaan niin kuin kaikkien meikkipohjien kanssa. Lopputulos on tasaisen heleä, kauniin kuultava ja samalla luonnollisen semimattainen (ei lainkaan "pakkelimainen" tai liiallisen hohtava/kiiltävä). Tykkään BB:n tuoksusta, josta tulee mieleeni joku ylellisempi kasvovoide.

Kestää siistinä kasvoilla pitkiäkin aikoja, mutta pohjustan kasvot myös BB-voiteiden kanssa primerilla, kiinnitän puuterilla sekä viimeistelen meikinkiinnityssuihkeella ja mainituilla tuotteilla on varmasti osansa meikin pysymiseen kuosissaan paremmin. Tietysti joudun jossain vaiheessa (etenkin näin kesäaikaan) lisäämään puuteria T-alueelle, mutta se on ihan normaalia tällaiselle sekaihoiselle enkä muutoinkaan oleta, että mikään meikki kestää täysin kiillottomana koko päivää kasvoillani.

Hinta (6,90 e/20 ml Citymarketissa) on laatuun nähden todellakin kohtuullinen. Esimerkiksi Bearelin nettikaupassa isompi 50 ml:n pumpullinen tuubi kustantaa 19,90 euroa, mikä ei ole paha hinta sekään. Pitää varmaankin käväistä hakemassa Cittarista varuilta "vara"kappale, kun nyt kerrankin tätä saa tilaamattakin :) En keksi mitään moittimista, joten tämä saa arvosanaksi täydet 5/5.

4 kommenttia:

  1. Olen myös tykästynyt tuohon BB-voiteeseen! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä BB oli aikoinaan eli noin 10 vuotta sitten eka kokeilemani korealainen meikkituote, joten on hauskaa että nyt sitä saa ihan marketista. Yleensä korealaisissa tuotteissa tarkoitetaan vaalentavalla vaikutuksella sitä, että iho näyttää kirkkaammalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että Citymarket pitää jatkossakin saman linjan ja ottaa myyntiin kosmetiikkatuotteita (vaikka edes joksikin aikaa ja rajattuja eriä), joita ei muista kaupoista täältä löydy. Tuen erittäin mieluusti tällaista toimintaa ostamalla aina jotakin :)

      Ahaa, kiitokset tiedosta. Ihmettelinkin hieman tuota "whitening" ominaisuutta :D Täytyy korjata asia tekstiinkin.

      Poista