lauantai 30. kesäkuuta 2018

Pieni meikkihaalinta


Revolution Conceal & Define Full Coverage Conceal and Contour Liquid Concealer on ollut viime aikoina niin paljon esillä kosmetiikkablogeissa ja -vlogeissa, että halusin sitä ehdottomasti kokeilla. Kehuja on sadellut peiteaineelle runsain mitoin ja monet ovat olleet sitä mieltä, että se on oikein pätevä dupe Tarten Shape Tapelle. En ole jälkimmäistä kokeillut, mutta sen voin todeta, että Makeup Revolutionin peiteaine on kyllä kaiken hypetyksen veroinen!


Jo itse pakkaus on nätti ruusukultaisine korkkeineen ja etiketteineen. Aplikaattori on isohko, mistä myös tykkään. Sävy C1 on sopivan vaalea sekä raikas, enkä ole pannut merkille hapettumista (sävyn tummumista) kasvoilla.

Peittävyys on hyvää tasoa, mutta silmänalusille (joka on kasvojeni ongelmakohta) joudun tätä vähän kerrostamaan tai käytämään kahden eri concealerin komboa. Ei korosta kuivia kohtia, mutta itselläni ei nyt kovin karheita tai kuivia alueita kasvoilla olekaan, joten hankala sanoa miten peiteaine käyttäytyy todella kuivalla tai hilseilevällä iholla.

Hinta on Makeup Revolutionille tyypilliseen tapaan mukavan edullinen. Itse tilasin peiteaineen Cocopanda verkkokaupasta ja tilaushetkellä se kustansi 4,85 e.


Revolution Renaissance Glow varjostus- ja korostuspuuteri duo (8,10 e/Cocopanda) aiheutti sekin ihastuksen huokaisuja ensihetkistä lähtien. Koska meikkaan suht hillitysti ja teen kasvojen varjostuksenkin maltillisesti on ko. varjostuspuuterin sävy täydellinen luonnolliseen lookiin vaalean hipiän omaavalle. Sävy ei ole väritykseeni liian tumma tai oranssihtava, mutta se ei vedä liiaksi harmahtavankaan puolelle. Koostumus on satiinisen mattainen ja pigmenttiä löytyy ihan riittävästi, joten tätä on helppoa häivytellä kasvoille.


Highlighter on kauniin hohtava ilman ylimääräisiä kimaltavia hileitä. Sävyä kuvailisin kultaiseen/persikkaiseen taittavaksi.


Koostumus on molemmissa puutereissa kermaisen pehmeä sekä pigmenttinen. Sävyt miellyttänevät erityisesti vaalean ihon omaavia sekä ns. hillitympiä meikkaajia. Jos on tottunut laittamaan kasvoille selkeästi erottuvan voimakkaan contouringin eikä suosi luonnollisempaa suurpiirteistä varjostusta niin silloin ei varmaankaan tällainen vaalean neutraali varjostuspuuteri suuremmin säväytä. Mutta kuten jo alkuun totesinkin, itse olen ihastunut tähän duoon ikihyviksi :)

I Heart Makeupilta löytyy "suklaa"luomiväripaletteja moneen lähtöön. Olihan se minunkin lopulta pakko saada niistä joku versio, koska aiemmat kokemukset Makeup Revolutionin luomiväreistä ovat olleet positiivisia.


Päädyin lopulta I Heart Makeup Chocolate Elixir palettiin (11.60 e/Cocopanda), koska shimmerluomivärien lisäksi mukana on mattaisia ja matta-satiinisia koostumuksia. Ja tietty myös sävymaailma viehätti kokonaisuudessaan. Paletti on ilmeisesti sävyjensä puolesta dupe Anastasian Modern Renaissance paletista, jonka ostamista jossain vaiheessa harkitsin, mutta koska olen niin vaihtelunhaluinen, en lopulta halunnut sijoittaa vähäisiä eurojani niin hintavaan tuotteeseen. Tämä toimikoon nyt korvikkeena, vaikka laatu taatusti poikkeaakin Anastasian eduksi :)



Pigmenttisyys vaihtelee luomiväristä riippuen aika paljon kuten edullisimmissa luomiväripaleteissa usein tuppaa olemaan. Jotkut luomiväreistä ovat myös paljon pehmeämpiä kuin toiset ja jotkut sävyt karisevat/varisevat enemmän laittamisen yhteydessä jne. Olen ollut melko tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen, mutta ei tämä varsinaisia vau-fiiliksiä ole saanut aikaiseksi. Siitä en ole vielä aivan varma, että tykkäänkö paletin ulkoasusta vai en :D Joinakin hetkinä se miellyttää silmääni, mutta toisaalta ulkonäkö on jotenkin "muovinen" ja aika liioiteltu meikäläisen simppeliin makuun. Tästä löytyy ihan hyvän kokoinen peili, mistä plussaa.


Kicks Liquid Lipstick Matte & Longwear (limited edition sävy 01 Lady Like) huulipunan bongasin Kicksin alepöydästä. Hinnaksi jäi 50% alennuksen jälkeen 6,95 euroa. Olin lukenut Kicksin nestemäisistä huulipunista eräästä blogista hyvän arvostelun, joten mielenkiinnolla otin tämän testiin. Ja kyllä, tämä on erittäin pysyvä ja mattapunaksi miellyttävän tuntuinen huulilla. Kämmenselässä ollut swatchaus pysyi kuin tauti ja haalea jälki oli näkyvissä vielä saunomisen ja peseytymisen jälkeenkin. Huulilla kestävyys ei ole aivan samaa tasoa, mutta pysyy huulilla omalla mittapuullani kauan ja kun alkaa häviämään/haalenemaan, se tapahtuu tasaisesti. Tuoksu on miedon vaniljainen. Tämä yksilö löytyi Jyväskylän myymälästä, jossa oli muitakin sävyjä alessa ja harmittaa kun ei tullut ostettua toisessakin sävyssä. Kuopiossahan on nykyään myös Kicks, mutta kun aiemmin siellä käväisin (ennen Jkl visiittiä) ei silmiini silloin ainakaan näitä alepöydässä osunut. Liekö menneet jo silloin tai ovat tulleet alennukseen vasta käyntini jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti