torstai 18. lokakuuta 2018

Syksyn markettiostoksia


Palataanpa pitkästä aikaa perinteisiin ostospostauksiin. Näitä postauksia ei ole hetkiseen blogissa ollut, mutta nyt on taas hyvä ajankohta (ja motivaatio kohdallaan) niidenkin toteuttamiseen, varsinkin kun viimeisimmät ostokset ovat itselläni vielä suht tuoreessa muistissa :)


Herbina uudisti tuoteidensa ulkoasua (sisältöjen uudistumisesta en osaa sanoa?) ja ehkäpä juuri siitä syystä Tokmannilla oli taannoin erä merkin tuotteita (vanhassa pakkauskuosissa) tarjouksessa 1,50 e/kpl.


Energy Boost Virkistävä ja puhdistava puhdistusgeeli sisältää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Lupailee puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet jättäen iholle miellyttävän raikkaan tunteen.

Energy Boost Virkistävä ja suojaava kasvovoide SPF 15. Tämän sisällöstä löytyy samoja ainesosia kuin puhdistusgeelistäkin. Soveltuu erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Kumpaistakaan en ole aiemmin kokeillut, joten mielenkiinnolla otan nämä käyttöön.


TRESemmé Translucent & Shine Dry Shampoo tuli hommattua halvan hinnan houkuttelemana (2,40 e/Hong Kong). Olen yleisesti tykännyt merkin tuotteista eli innolla testaan tätäkin.


 OGX Bamboo Fiber-Full conditioner oli heräteostos K-Supermaketista. OGX:n tuotteita oli merkitty -30% alelapulla ja mielelläni hyödynsin tuon alennuksen. Hoitoaine sisältää bambukuituja ja soijaproteiinia, jotka vahvistavat sekä tuuheuttavat hiuksia. Olen lukenut tästä hyvinkin ristiriitaisia arvosteluja; osa on ollut sitä mieltä ettei tee hiuksille juurikaan mitään, osa on huomannut tämän tekevän hiusten pinnalle "kerrostuman" (?) ja osa taas pitää tätä loistavana hoitsikkana. Itse lukeudun siihen porukkaan, jonka mielestä tämä on todella hyvin toimiva hoitoaine. Tekee hiuksistani pehmeän kuohkeat eikä tukkaa tarvitse selvitellä pesun jälkeen urakalla. Joskus käytän tämänkin jälkeen jätettäviä hoitosuihkeita, mutta tuuheuttavaksi tuotteeksi hoitoteho on oikein mainio. Ei latista tai veltustuta kuontaloani ja tuoksuu ihanalle (tietyllä tapaa "ylelliselle" kampaamotuotteelle).



Hong Kongissa oli tarjolla Gunryn joulukausi käsisaippuoita (0,99 e/kpl) ja neljästä vaihtoehdosta valitsin Apple&Cinnamon version.


Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream (30 ml). Tätä olen käyttänyt aiemminkin ja etsiessäni matkoilla mukana kulkevaksi kropparasvaksi pienemmässä pakkauksessa olevaa sekä edullista voidetta, muistin tämän. "Ravitseva, suojaava ja hoitava" voide soveltuu kropan lisäksi kasvojenkin iholle, mutta itselläni tämä toimii vartalo- ja käsivoiteena. Voiteessa on vehnänalkio- ja manteliöjyä. Täyteläinen voide kosteuttaa hyvin ja imeydyttyään jättää ihon hoidetun sekä pehmeän tuntuiseksi. Erinomainen hinta-laatusuhde.


Aussie Shower Smoothie Body Wash tuli yllättäen vastaan Puuilo-myymälässä. En ole vähään aikaan merkin tuoteita käyttänyt, vaikka useimmista kokeilemistani Aussieista olen kyllä tykännyt. Monissa tuotteissa on voimakas ja tunnistettava, merkille tyypillinen tuoksumaailma. Suihkusaippua sisältää Australianmakadamiaöljyä ja tuoksu on hyvinkin "aussiemainen", mitäpä muutakaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti