lauantai 8. joulukuuta 2018

Black Fridayn ostokset

Black Friday ostokseni jäivät kosmetiikan osalta hyvinkin maltillisiksi. Tein ainoastaan yhden tilauksen kosmetiikkaan keskittyvään verkkokauppaan (Olet kaunis.fi) ja sen lisäksi tilasin Sokokselta muiden hankintojen yhteydessä ripsivärin. En ole vielä saanut ripsaria hyppysiini asti, mutta kyseessä on Loreal Paradise Extatic mascara waterproof (alehinta 10,90 e). Täytyy palata ripsiväriin joskus tuonnempana.

Postauksessa mainitut hinnat ovat Olet kaunis.fi:n Black Friday alehintoja.

Meikkivoidesiveltimeni ovat palvelleet niin pitkän aikaa, että uudellekin on jo tarvetta. Suosikkini meikkivoiteen levitykseen on ollut Coastal Scentsin Flat Top Kabuki (joita minulla on kaksin kappalein), mutta tällä kertaa hieman erilaisemman mallinen Real Technicsin Brush Crush 301 Foundation sivellin (13,52 e) vaikutti lupaavalta. Koska sivellin on suht iso kooltaan, ajattelin meikkipohjan levityksen luonnistuvan tämän avulla nopeasti ja tämän saamat nettiarvostelutkin olivat pääosin positiivisia.



Ja kyllähän tällä meikkivoide sujahtaa kasvoille sukkelasti ja vieläpä tasaisesti. Aluksi tuntuu hetken siltä, että tekee raitoja/viirua kasvoille, mutta kun levitys lähtee etenemään homma hoituu nätisti. Sivellin on inasen karhea, mutta luulisin että pienoinen karheus vaan helpottaa meikkipohjan työstämistä. En tykkäisi, jos esimerkiksi puuterisivellin olisi näin karhea, mutta tässä tapuksessa koen sen siedettäväksi. Tämä on ollut käytössä päivittäin siitä lähtien kun sen sain eli olen tykännyt.


Olin myös uuden peiteainesiveltimen tarpeessa ja nyt tulikin sitten hommattua kerralla useampia (kun halvalla sai, heh). Real Techniqsin Color Correcting Set -sivellinsetti peiteaineiden levitykseen (7,92 e) pitää sisällään 4 kappaletta erilaisille peitetuotteille suunnattuja siveltimiä ja saman verran pieniä blendersieniä. Tuskin tulen käyttämään näitä juuri noiden eriteltyjen tarkoitusten mukaisesti vaan ne pääsevät kaikki tavallisiksi peiteainesiveltimiksi ja -sieniksi, koska en todellakaan käytä kovinkaan usein mitään valovoiteita sun muita häivyttäjiä (correctoreita joskus ja valokynää sekä -voidetta aika satunnaisesti). Omaan silmääni nuo siveltimet näyttävät sitä paitsi oikeastaan ihan samanlaisilta ja kaipa tuo värikoodaus on tehty käytännön syystä (ettei sivellin/sieni sotkeutuisi eri värisävyihin).

Siveltimet ovat makuuni sopivan kokoisia ja niiden avulla peiteaineen saa laitettua näppärästi sekä tarkasti halutulle alueelle. Myös pienet blendersinet toimivat hienosti joko peiteaineen laittamiseen tai lopuksi sen tasoitteluun sekä viimeistelyyn. Ne ovat paljon pehmeämpiä ja joustavampia kuin esimerkiksi Ecotoolsin peiteaineelle tarkoitettu mini meikkisienipallero, joten luonnollisesti tykkään näistä paljon enemmän. Hyvä hankinta kaiken kaikkiaan!


Models Own Rock'n'Rosy Blusher Palette Mellow Mauve poskipunatrioa olen katsellut jo joskus aiemmin sillä silmällä. En välttämättä tarvitsisi uusia poskipunia, mutta hinnan ollessa vaivaiset 3,99 e (normaalisti 19,95 e), en voinut millään jättää palettia tilaamatta.


 

Kokoonpanoon kuuluu shimmerinen (Meadow), matta (Mauve) ja voidemainen poskipuna (Mink). Sävyt ovat nättejä ja "helppoja" eli passeleita nopeaan arkimeikkiin. Puuteriset sävyt pölisevät hieman, mutta eivät häiritsevästi tai sotkevasti. Pigmenttiä on makuuni hyvin eikä punien pintaa tarvitse hinkuttaa, että saa väriä irtoamaan. Voidemainen poskipuna levittyy ja häivyttyy vaivattomasti, mutta käytän tällaisia poskipunia aika harvoin. Se toimii mukavasti esimerkiksi puuterisen poskipunan alla tuomassa intensiivisyyttä ja raikkaassa no-make up-lookissa on oikein omiaan yksinäänkin. Ihan kiva kolmikko, mutta mielestäni ei nyt aivan ole normaalihintansa väärti (tähän hintaan hankittuna olen kuitenkin tyytyväinen).


Models Own Face Base Illuminating primer oli puhdas heräteostos alhaisen hinnan (3,39 e) houkuttelemana. Kaikki heleyttävät ja ihoa kirkastavat tuotteet ovat talviaikaisesta "sameudesta" kärsiville kasvoille oivallisia, joten sen vuoksi valitsin juuri tämän Illuminating version neljästä tarjokkaasta.

Pakkaus on näppärä pumpullinen tuubi. Tuntuma kasvoilla on ihan ookoo; ei liian tahmainen tai kovin silikoninenkaan. Primeri vaikuttaa aluksi tekevän ihosta luonnollisen kirkkaan sekä heleän, mutta harmikseni se sisältää pientä hilettä, joka tulee esille vasta levityksen jälkeen ja näkyy kimaltelevina hippuina satunnaisesti siellä täällä valon osuessa kasvoille eri kulmissa. Ei siis ollut nappiostos, mutta näin pimeään vuodenaikaan menettelee kyllä jotenkin. En kuitenkaan valitsisi tätä vaikkapa päivämeikkiin töihin mennessä, koska kimaltelu tulee esiin myös keinovalossa.


Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream-Gel silmänympärysvoide (7,92 e). Suosin yleensä iltaisin yötä vasten täyteläisempiä sekä ravitsevampia voiteita, mutta päivisin olen kokenut tällaiset geelivoidemaiset sy-tuotteet hyvin toimiviksi. Tämä lupailee vähentää silmänalusien turvotusta ja tummuutta (mainio siis väsyneisiin aamuihin), lisätä kimmoisuutta, kosteuttaa, suojata ja rauhoittaa. Muutama käyttökerta on vasta takana, joten en vielä perusteellisempaa arviota oikein osaa lähteä tekemään, mutta ensivaikutelmat ainakin ovat positiiviset. Sy-voide imeytyy suht nopeasti, tuntuu mukavalta sy-iholla ja on riittävän kosteuttava.


The Skin House - Rose Water Mist (9,73 e). Face Mistejä kuluu omassa käytössäni tasaista tahtia ja nyt kaipasin vaihteeksi ruusuista suihketta. Käytän näitä suihkeita usein ennen kosteusvoidetta tai sen jälkeen sekä virkistämään ja kosteuttamaan kasvoja päivän mittaan. Ne toimivat myös meikkauksen jälkeen ennen varsinaista kiinnityssuihketta ehkäisemään pintakuivuutta/suojaamaan ihoa. Rose Water Mistin kanssa suihkuttelu pitää muistaa suorittaa reilun etäisyyden päästä ainakin meikin päälle laitettuna, koska se tuntuu hieman kasvoja kastelevalta, vaikka suihke on melko hienojakoinen ja tasaisesti levittyvä. Kasvotuntuma on kosteuttava, virkistävä sekä tietyllä tapaa rauhoittava. Tuoksu on ihana.


Body Fantasies Twilight Mist Fragrance Body Spray (3,96 e). Vartalotuoksusta löytyy vaikka mitä elementtejä, mm. mandariinia, kookosta, luumua, magnoliaa, orvokkia, santelipuuta ja tonkapapua. On ihan onnistunut body mist tuoksu, koska se ei ole makuuni liian tumakka tai överi, vaikka kyseessä onkin "tummempi" ja tuotekuvauksen mukaan "romanttisen viettelevä" tuoksu.

6 kommenttia:

  1. Models Ownin poskipunapaletti ei ole kyllä hinnalla pilattu :D Todella hyvä alennus!

    Mie sorruin viime hetkillä mm. nobebeautylle (ent. beautypopup), siellä oli myös todella hyviä BF-tarjouksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, harvoin tulee noin hyviä alennuksia vastaan :)

      Poista
  2. Erinomaiset ostokset. Mahtavan edullisia ostoksia varsinkin nuo Models Ownin tuotteet. Rt:n siveltimiäkin kannattaa aina hommata, jos halvalla saa. En ostanut itse oikeastaan juuri mitään Black Fridaynä, kun tuli ennakkoon hirveä ähkytila ja melkein paniikki kaikista tarjouskoodeista, joita tuli solkenaan sähköpostiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivoja löytöjä sattui kohdalle omastakin mielestä :) Mullakin oli alunperin tarkoitus ostaa vaan aivan välttämätöntä, kuten uusia siveltimiä ja ripsari, mutta eipä nuo heräteostoksetkaan onneksi karanneet lapasesta.

      Poista
  3. Mä tein Black Fridaynä yhden tilauksen Beauty Baylle, ja vielä odottelen tilauksen saapumista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullakin siis pysyi homma aisoissa ainakin sen suhteen, että tilaus lähti vain yhteen paikkaan ;)

      Poista