lauantai 15. kesäkuuta 2019

Dermosil tilaus, pari Kicks ostosta ja muita hankintoja


Dermosilin uusi Summer Rain -sarja inspiroi laittamaan pitkästä aikaa tilausta siihen suuntaan.
Kyseisessä sarjassa kerrotaan olevan "raikas kesäsateen tuoksu, yhdistelmä vihreitä lehtiä, kurkkua ja raikkaita yrttejä." Kuulostaa raikkaan virkistävältä ja juuri täydelliseltä tuoksulta kesään :)


Tilaukseen päätyi Summer Rain Deo-Roll on, kasvosuihke ja Aloe-geeli (jonka valitsin bonustuotteena). Sarjaan kuuluu muitakin tuotteita, mutta yritin pitää määrän järkevänä ja tilata vaan sellaista mille on tällä hetkellä oikeasti tarvetta (saippuaa ja suihkugeelejä sekä kroppavoiteita on nimittäin jemmoissa riittämiin).

Kasvosuihketta ja Aloegeeliä olen nyt jokusen kerran käyttänyt ja molemmat ovat erittäin hyviä tuotteita ensivaikutelmien perusteella. Tuoksu on kiva (sellainen kun on kuvailtukin) ja ihotuntuma on miellyttävä. Aloegeelejä käytän etenkin kesäisin sekoiteltuna johonkin toiseen kroppavoiteeseen ja joskus toki ihan yksinäänkin. Se sopii myös erilaisiin ärtymiin ja punoituksiin sekä hyönteisten puremien kutinaan. Kasvosuihkeita menee meikkauksen jälkeen ennen varsinaista meikinkiinnityssuihkeen laittoa ehkäisemässä kuivahtamista ja niitä tulee toisinaan suihkittua päivän mittaan virkistämään/kosteuttamaan kasvoja (helteillä ovat oikein kivoja raikastajia).


Original Body Lotion on yksi suosikeistani Dermosililta, joten pitihän sitä jälleen yksi puteli saada.


Dermosilin puhdistusvaahdot lukeutuvat niin ikään lemppareihini. Tällä kertaa tuli tilattua Skin Solutions normaalin ja sekaihon vaahtoputsari, joka joutuu vielä hetkisen odottelemaan jemmoissa aikaansa.


Vitamin E Facial Toning Lotionia olen joskus pullon tai pari käyttänyt (olikohan se silloin tuolla nimellä kulkkeva vai ihan vaan kasvovedeksi ristitty), mutta siitä jo niin pitkä aika, että halusin tehdä jälleen tuttavuutta. Blogien perusteella tämä on tykätty tuote ja muistelisin itsekin siitä kyllä pitäneeni. Koostumus on tässä tavallista kasvovettä paksumpaa "lotionia", hieman kuin essenceä/hoitonestettä, mutta itse aion käytellä tätä enimmäkseen kasvoveden tapaan ja tietty sitten tarpeen vaatiessa "hoitonesteenä". Tuntuma kasvoilla on ihanan rauhoittava ja kosteuttava, joten onneksi tuli tilattua. On varmasti oikein mainio iltakasvovesi, jos iholla on pintakuivuutta ja kiristelyä tai muuta ärsytystä/punoitusta.


Toinen bonuspisteillä hankittu tuote oli Skin Solutions Tasapainottava Geelivoide. Kyseessä on kevyt mattavoide epäpuhtaalle iholle, joka auttaa säätelemään talineritystä huolehtien samalla ihon kosteustasapainosta. Voide sisältää esim. salisyylihappoa, joten luulisi epäpuhtauksien pysyvän kurissa. Sekaihoisena mielelläni käyttelen välillä tällaisia tasapainottavia ja kiiltoa ehkäiseviä kasvovoiteita. Tämä tulee todennäköisesti korkattua tässä kesän aikana.

Äskettäisen kampanjan aikana ilmaisen toimituksen sai jo 25 euroa ylittävästä tilauksesta, joten klikkailin ostoskoriin hyvin maltillisesti tavaraa. Olisihan sitä helposti keksinyt paljon muutakin tilailtavaa, mutta pitäydyin suunnitelmassa tilata kohtuudella :) Kehutun suolasuihkeen hiuksille olisin tilannut, mutta se oli tilaushetkellä loppuunmyyty ja itseasiassa unohdin klikata koriin Moist Proof kulmavärin, joka on ollut mielessä hommata pitkän aikaa. No, ensi kerralla sitten.

Kävin taannoin piipahtamassa Jyväskylässä ja samalla tuli koluttua Jkl:n molemmat Kicksit. Suuntasin kaupoille Ritualsin tuotteet mielessäni, mutta pettymys oli suuri kun kuulin, että ne eivät kuulu myymälöiden vakiovalikoimaan (saattaa olla välillä jotakin myynnissä kuten joulun aikoihin lahjapakkauksia). Nytkin varastosta löytyi vielä yksi lahjapakkaus, mutta se oli suht kallis, joten en raaskinut siihen investoida. Myymälöihin voisi kuulema tilata tuotteita (ilman postikuluja), mutta sama se sitten tilata ihan kotiin saakka, jos tilailuun mennään.


Pari juttua kuitenkin löytyi eli Budgie new breeze in town dry shampoo foam eli kuivashampoovaahto. En lähtökohtaisesti odottanut tältä suurempia vaan lähinnä halusin mielenkiinnosta testata, koska oli niin erilainen tuote. Tämä pääsi siis yllättämään positiivisesti. Hoitaa hommansa eli poistaa rasvaisuutta antaen samalla inasen rakennetta tukkaan. Tuoksukaan ole lainkaan hullumpi. Vaahto on helppo ja nopea levittää/hieroa/puristella käsien kautta hiuksiin eikä käy henkeen niin kuin jotkut suihkeet tekevät. Merkiltä löytyy muitakin tuotteita, joita voisin tämän perusteella hyvinkin hankkia kokeiluun.


Kicks Beautyn Satin Lipstick sarjasta sävy Dulce Dulce veti pisimmän korren. Tämä on moneen menoon soveltuva tummahko, omaan silmään persikkaisen punertavaan taittava nude sävy. Satiinisen lopputuloksen huulille jättävässä punassa on pehmeä, täyteläinen ja helposti levittyvä koostumus. Lisäksi huulituntuma oikein mielyttävä (kevyt, tahmaton, kosteuttavan oloinen).


Missha Super Aqua Ice Tear Emulsion on ohut ja kevyt, emulsiomainen kasvojen kosteuttaja. Sisällöstä löytyy mm. mineraalipitoista jäätikkövettä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Tätä on paikoin suositeltu käytettäväksi sarjan kasvoveden ja/tai essencen (eli hoitonesteen) jälkeen sekä ennen Ice Tear Creamia, mutta on toiminut hienosti yksinäänkin aivan muiden tuotemerkkien kanssa yhdisteltynä ihan kevyen kosteusvoiteen tapaan.

Kevyt koostumus tuntuu kasvoilla miellyttävältä ja emulsio uppoaa ihoon hetkessä. Kasvot jäävät kosteutuiksi sekä virkistyneiksi. Tähän vuodenaikaan riittää useimmiten yksinäänkin, mutta toisinaan saatan lisätä hieman muutakin voidetta perään. Tuoksu on ihanan raikas (sama kuin sarjan kasvovedessä, jota on tullut käytettyä), mutta tuoksu on tietyllä tapaa aika voimakas, joten se voinee olla herkimmille liikaa. Nämä pari käyttäämääni Ice Tear -sarjan tuotetta ovat soveltuneet herkälle sekaiholleni älyttömän hyvin ja auttaneet ajoittaiseen pintakuivuuteen rasvoimatta/tukkimatta ihoa. Peukku ylös, Ice Tearia tulee hankittua varmasti jatkossakin.

Tarkoitukseni oli alunperin hommata Olivia Kleinin Eye Care Jelly (täällä päin sitä löytyy hyllystä vain eräässä apteekissa), mutta päädyin loppujen lopuksi ostamaan Acon Calming Eye Gelin. Olivia Klein kiinnosti hyvien arvostelujensa vuoksi ja geelimäiset tuotteet ovat muutenkin yleensä etenkin kesäisin kivan keveitä ja raikkaita. Kädelle kokeiltuna Eye Care Jelly ei tuntunut ihan niin miellyttävältä kuin tuo Aco ja imeytyminen kesti ainakin kämmenselän iholle melko kauan plus iho jäi joksikin aikaa jännän nahkeaksi (voi toki olla, että annostelin tuotetta liikaa vaikka mielestäni laitoin molempia saman vähäisen määrän).


Olen tykästänyt Acon SY-geeliin todella paljon. Tuntuma on kevyt, mutta kuitenkin kosteuttava. Iltaisin käytän usein jotain täyteläisempää silmänympärysvoidetta, mutta aamuihin ja tähän vuodenaikaan, kun iho ei ole juurikaan kuivahtanut, geeli kosteuttaa aivan riittävästi. Tämä imeytyy äkkiä ja onhan tässä myös pienen pieni "viilentävä" vaikutuskin, joskin hetkelllisesti. Hajusteeton tuote ei ärsytä silmiä (eli omalla kohdallani saa niitä vuotamaan). Jos vaan tällaiset geelimäiset SY-tuotteet riittävät tehoiltaan, niin kannattaa antaa tälle mahdollisuus. Hinta pyörii siinä 11-12 euron kieppeillä.


Acon Sun-tuotteet olivat (tai ovat parhaillaankin?) joissakin apteekeissa -20% kampanjassa ja merkin kasvojen aurinkosuojavoiteista olen lukenut paljon kehuja. Kassalle päätyi Mattifying Anti-Blemish Sun Face Fluid SPF 50+. Toistuva ongelmani tällaisten tuotteiden kohdalla on, että monet kasvoillekin suunnatut aurinkosuojat tukkivat kasvojen ihoa ja lisäävät kiiltoa huomattavasti päinvastaisista lupauksistaan huolimatta. Se kaikin puolin toimiva aurinkosuoja nassulle on edelleen hakusessa, joten kokeilen mattaavat ja epäpuhtauksia mahdollisesti jopa hillitsevät tuotteet erittäin innolla :)

Koostumus on fluidimaisen ohutta, joten kasvotuntuma on suht kevyt ja imeytyminen sujuu sutjakasti. Kyllä tästäkin jää hitusen "voideltua" tuntua kasvoille, mutta niin se vaan ilmeisesti on aina korkeamman suojakertoimen omaavien voiteiden kohdalla. Testailin tätä jo muutamaan otteeseen ja kasvot pysyivät yllättävän hyvin kiillottomina etenkin meikin kanssa (laitoin tätä alimmaiseksi, sitten hieman primeria ja lopuksi meikkipohja, jonka kiinnitin suihkeella). Ihokaan ei suivaantunut noilla kerroilla pukkaamaan epäpuhtauksia, mutta kyseinen ongelma tuleekin esiin yleensä vasta pidemmällä aikavälillä. Ilman meikkiä ei tunnu toimivan aivan niin hyvin kasvojen mattaisina pitämisen suhteen ja tietty jos hikoilee tai on hiostavaa, kyllä tämäkin aurinkovoide ns. nahkeutuu naamalla. On kuitenkin pätevä aurinkosuoja kasvoille ja uskoisin, että tämän miellyttävämmäksi ei noin korkean suojakertoimen omaavaa voidetta oikein voi saadakaan.


Kropalle sitten tuttua ja turvallista Niveaa. Protect & refresh SPF50 Sun Lotion lupailee imeytyä nopeasti minkä lisäksi siinä on tahmaamaton koostumus ja ihoa viilentävä (?) vaikutus. Pääsee käyttöön kunhan edellinen jo viimeisiään vetelevä surinkosuojavoide loppuu.

Aiemmassa Vesimeloni villitys -postauksessa kirjoitin kuinka välillä iskee hinku johonkin tuoksuun kosmetiikkatuotteissa. Kurkku on eräs sellainen tuoksu, jota alan kaipaamaan kosmetiikassa säännöllisin väliajoin. Dermosilin Summer Rain -sarjan tuoksussa kurkku on mukana yhtenä vivahteena, mikä on siis todella hieno juttu siitä tykkääville.


Yes to cucumbers Soothing Micellar Cleansing Water toimii kiitettävästi akuuttiin kurkun tuoksun tarpeeseen, koska se tulee tuoksussa esiin voimakkaasti. On toki toimiva miselli muiltakin osin. Tehokkaan putsauksen lisäksi tuntuu kosteuttavalta ja rauhoittavan raikkaalta niin kuin purkin kyljessä kerrotaan. Jättää kasvoille "hoidetun" tunteen ja tämän tuntee ihon pinnalla hetken vielä käytön jälkeen, minkä vuoksi suosin tätä vaan ykkösvaiheen putsarina. Tämä on kosteuttava/rauhoittava miselli, joten kovin tuju putsari ei ole kyseessä.

Yes to cucumbers Soothing Eye Gel löytyi Sokkarin alepöydästä (kuten sarjan misellikin), mutta en ole vielä korkannut käyttöön. Käyttelen ensin Acon geeliä ja pureudun sitten vasta tähän SY-geeliin.


Sante Hydro Bodylotionissa on myöskin kurkkua aloe veran ohella, mutta tuoksu ei ole lähellekään niin kurkkuinen kuin tuossa misellissä. Miellyttävän tuoksuinen kropparasva joka tapauksessa (makeahkon raikas) ja tehokas kosteuttaja. Imeytyy nopsasti ja iho jää pehmeän sileäksi, joten on omalla mittapuullani kiitettävän arvosanan kroppavoide.


LdB Hydra Sensitive Apple antiperspirant. LdB:n dödöjä tai vartalovoiteita ei ole pitkiin aikoihin kaupoissa näkynyt, mihin lie katosivat valikoimista... Nyt ainakin Citymarketissa on myynnissä merkin dödöjä, joten jos on jäänyt näitä kaipaamaan niin kannattaa suunnata sinne. Tätä Apple versiota en ole aiemmin nähnyt, joten mielellään kokeilen uudessakin tuoksussa :)


Myös pari kappaletta Doven dödöjä on tarttunut haaviin. Ja cucumber & green tea käsisaippuaa eurolla Cittarista. Tämä on lemppari tuoksuni Dovelta kautta aikojen.

Doven Shower Mousse with coconut oil suihkuvaahto sopii kropan pesemisen lisäksi sheivaamiseen, mikä on kätevää. Tuoksu on arvattavasti kookoksinen eikä se ole onneksi liian överi/imelä/keinotekoinen makuuni. Sopii kivasti helteisiin päiviin.Vaahto on pehmeää ja kuohkeaa eli toimii hienosti.


Purple Tree Papaya Miracle Balm monitoimivoide soveltuu kuivalle/ärtyneelle iholle, huulivoiteeksi, kynsinauhojen hoitoon, halkeileville jalkapohjille, kuivien hiusten latvoihin jne. Itsellä toimii lähinnä huulirasvana, mutta on erityisen näppärä multitask-tuote matkoille. Koostumus on kirkasta sekä jokseenkin vaseliinimaista, mutta vaihteluna puikkohuulirasvoille tykkään näistäkin koostumuksista välillä käyteltynä. On pitänyt huulet kuosissa ja tuoksuu hurmaavan hedelmäiseltä papayalta. Hyvä hankinta, ei valittamista. Merkkiä löytyy mm. Prismoista eikä hinta päätä huimaa (alle 4 e).

4 kommenttia:

  1. Mie tykkään tuosta Doven suihkumoussesta, kun se tulee jo runsaana vaahtona purkista ulos, verrattuna Ritualsin vastaaviin, jossa sitä vaahdonmuodostumista saa jonkin aikaa odotella.

    Mie olen muutaman kerran tilannut Kicksin myymälästä, kun sieltä saa tabletilla tilattua sellaisia tuotteita mitä ei myymälässä ole. Kun kuulun kultatasolle ja kaikki tilaukset saa ilmaiseksi, niin sama tilata kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ritualsin suihkuvaahtoa oon joskus "matkakokoisen" purnukan käyttänyt, mutta muistikuvat kyseisestä tuotteesta ovat melkoisen hatarat... taisin kyllä tykkäillä siitäkin... tuossa Dovessa on kyllä ihanan pehmeä vaahto sekä ihotuntuma :)

      Mulla on pitkä taival Kicksin ns. paremmille tasoille, kun loppujen lopuksi siellä tulee asioitua/tilailtua suht harvoin. Ilmaiset postikulut olisivat kuitenkin hyvä etu.

      Poista
  2. Moikka, voitit blogiarvonnastani toisen palkinnon, laitan siulle sähköpostia :)

    VastaaPoista