torstai 5. joulukuuta 2019

Loppuneet 11/2019

Tämä on toistaiseksi blogin viimeinen "loppuneet"- postaus. En ole blogia tyystin lopettamassa, mutta nämä loppuneiden tuotteiden postaukset ovat vaan tulleet tiensä päähän, koska en niiden tekemisestä inspiroidu nykyään oikeastaan lainkaan. Toistoa eli samoja tapauksia on postauksissa suht paljon (esimerkiksi silmämeikinpoistoaineet, kasvovedet sekä dödöt) ja olen usein saattanut kirjoitella loppuneesta tuotteesta blogissa jo aikaisemmin. Lisäksi osa käytetyistä tuotteista on sellaista "ihan ok" -kategoriaa mistä ei sen kummempaa sanottavaa oikein löydy. Otan sitten blogissa muissa postauksissa esiin sellaisia tuotteita jotka herättävät vahvemman mielipiteen suuntaan taikka toiseen.

Olen parhaillaan tekemässä muuttoa toiselle paikkakunnalle, joten pieni tauko on luvassa bloggailuun muuttokiireistä johtuen. Oikein hyvää ja leppoisaa joulua kaikille jo näin etukäteen, jos en ennätä ennen sitä tänne kirjoittelemaan :)

No niin, mennäänpä itse asiaan.


Rihanna Reb'l Fleur EdP oli mukana jo useampi vuosi sitten alkaneessa pannuprojektissa, mutta siitäkin huolimatta loppumiseen kului todella kauan. Tämä johtuu ainoastaan siitä syystä, että mielestäni kyseessä on enemmän ilta- ja juhlatuoksu eikä tuollaisia tilaisuuksia kovin usein itselläni ole. Käyttelin tuoksua toki välillä muulloinkin, mutta harvakseltaan. Ytimekkäästi kuvailtuna kyseessä on hedelmäinen, kukkainen ja "tumman" syvä tuoksu kookoksen ja vaniljan vivahteilla. Hurmaava tuoksu, vaikka itse suosin arkikäytössä kevyempiä ja raikkaampia hajuvesiä.


Seesee Dead Sea Mineral Hand Cream. Nopeasti imeytyvä ja raikkaan sitruksisen tuoksuinen käsivoide. Sisällöstä löytyy useampia hoitavia sekä kosteuttavia öljyjä, E-vitamiinia ja vihreää teetä. Oikein hyvä käsivoide ja ehkäpä joskus palaan tähän uudelleenkin. Saatavuus on vähän kysymysmerkki. Olen nähnyt merkin tuotteita myynnissä mm. Jyväskylän Seppälän Prismassa (Kuopion Prismassa en ole muistaakseni bongannut) ja Minimanissa, mutta nykytilannetta asian osalta en tiedä.

Cien Rich Foot Cream. Tätä jalkavoidetta oli myynnissä viime tai edellisenä talvena Lidlissä. Tykkään yleisesti Lidlin jalkavoiteista, kuten tästäkin. Hoitaa ja kosteuttaa kuivia jalkoja eikä ole liian tahmaista tai paksua. Voiteessa on aika neutraali voidemainen tuoksu. Edullinen ja toimiva, ei voi valittaa.


Yves Rocher Sensitive Vegetal Anti-Redness Cream SPF 20. Silloin tällöin (varsinkin talvisin) sekaihoni saattaa tuntua herkistyneeltä, kuivalta ja jopa punoittaa hieman. Silloin tämä herkälle iholle räätälöity voide pelasti tilanteen nopeasti. Tuntuma on iholla "pehmeä" ja hoitava sekä ärtynyttä ihoa rauhoittava. Vaikka kyseessä on suojakertoimellinen päivävoide niin itse käytin tätä usein iltaisin, koska voide jättää kasvot inasen nahkeiksi joksikin aikaa. Yön yli vaikuttaneena tuntui kyllä tehoavan satunnaisiin ihon punoituksiin. Voide on liian tuhtia itselleni säännölliseen käyttöön, mutta satunnaisesti käyteltynä "tehovoiteena" lunasti lupauksensa.

Oriflame Love Nature Cucumber Face Mask. Tykkäsin tästä puhdistavasta savinaamiosta. Teki sen mitä odotinkin eli puhdisti ja raikasti ihoa. Tuoksussa oli vieno kurkkumainen vivahde, mistä myös plussaa.


Bevita +B hoitava ja suojaava voide. Tämä minituubi oli unohtunut vajaana yöpöydän laatikon perukoille ja päiväykset olivat ehtineet umpeutua reilusti. Kyseessä on perusvoide kuivalle ja karhealle iholle, niistämisestä kuivahtaneille nenänpielille sekä muille karhentumille. Ajoi kyllä asiansa, niin kuin apteekin perusvoiteet yleensäkin.


Missha Super Seed Cleansing Foam Blueberry. Aivan ihana kasvoputsari! Tästä kirjoittelin joskus oman postauksensa.

Avon True nutraeffects Self-foaming Face Wash. Rasvaiselle ja sekaiholle sopiva vaahtoputsari on tuttua tavaraa entuudestaan. Vaahto on vähän "höttöä", mutta toimii suht kelvollisesti kakkosvaiheen putsarina.


Lumene Herkkä Soothing Extra Gentle Toner. Herkällekin iholle soveltuva kasvovesi oli ihan miellyttävä tapaus kasvojen putsauksen viimeistelyyn, vaikka ei tämä sen suurempia tunteita onnistunut herättämään. Kasvojeni iho ei ole hirmuisen herkkä, joten vaikea ottaa kantaa miten hyvin onnistuu rauhoittamaan herkempää hipiää, koska tuntuma ei mielestäni ollut erityisen rauhoittava vaan sellainen "mieto ja neutraali". Ei aiheuttanut ärsytystä tai kiristellyt iholla. Tuoksui hajusteettomalle tuotteelle, if you know what I mean. Jostain hyvästä tarjouksesta saattanen ostaa joskus lisääkin.

The Body Shop Strawberry Smoothing Face Mist. Tätä tuli suihkittua silloin, kun kasvoilla ei ollut meikkiä. Vaikka kasvosuihkeen kerrotaan olevan "meikkiystävällinen", niin suihke oli suht märkää eikä kovin hienojakoista. Kosteutti ja virkisti kasvoja ihan mukavasti, mutta makea mansikkatuoksu oli joskus hieman liikaa. En osaa sanoa tulenko ostamaan TBS:n kasvosuikeita jatkossa, koska edullisempia ja mielestäni parempia kilpailijoita löytyy markkinoilta. Tuskin ostan ainakaan tätä mansikkaversiota uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti