keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Meikkipöydän uudet suosikit

Meikkien puolella tuotteiden suosikkiasema vaihtuu tuon tuostakin, joten otetaan sen pidemmittä puheitta käsittelyyn uusia lemppareitani.


Lähdetään liikkeelle luonnollisessa järjestyksessä eli aloitetaan pohjustajasta.


J.cat H2O Fresh Dewy Hydrating Face Primer on toiminut näin talviaikaan pintakuivalla sekaihollani kuin unelma. Koostumus on vesipohjainen, joten kasvotuntuma on kevyt ja hengittävä. Geelivoidemainen primer imeytyy kasvoille kiitettävän sukkelasti samalla kosteuttaen ja ihanasti hieman viilentäen ihoa. Alla käytän aina kuitenkin päivävoidetta, jolloin primer antaa mukavan boostauksen. En usko tämän ihan yksinään riittävän näin aikuiselle iholle kosteuttajan rooliin, paitsi ehkä kesähelteillä.


Kasvot jäävät sileän pehmeiksi, kosteutetun ja raikkaan tuntuisiksi. Meikkipohja on vaivaton levittää iholle ja mielestäni se myös kestää siistinä erittäin hyvin, vaikka toki käytän aina meikinkiinnityssuihketta vielä lisäapuna viimeistelemään lopputuloksen. Tuoksu on kivan raikas eikä tämä edes maksa maltaita. Tämän yksilön tilasin Cocopandalta ja hinta oli tilaushetkellä noin 6-7 euron luokkaa.


Benefit Boi-ing Cakeless Concealer on yksi parhaista (ellei jopa se the best) käyttämistäni peiteaineista. Mainittakoon, että en ole vielä saanut näppeihini Tarten Shape Tapea, tuota peiteaineiden legendaa, joten en voi kilpailuttaa tätä sen kanssa.

Sävy 1 Fair Cool on todella vaalea (tätä kyllä löytyy useammassa sävyssä) ja se kirkastaa tummuutta sekä muita varjokohtia silmien alla vielä peittävyyden lisäksi. Jos kasvoni saavat kesällä väriä, niin onhan tämä silloin aivan liian vaaleaa, mutta talvella kalpealle hipiälle on oikein bueno. Peittävyys on aivan huippuluokkaa eikä koostumus juurikaan kasaudu juonteisiin tai muihin uriin (joskus tätä saattaa pidemmän ajan kanssa tapahtua, varsinkin jos iho on kuivahko, mutta niin tapahtuu kaikkien muidenkin peittävämpien concealereiden kanssa). Levittelen ja tuputtelen peitaineen paikoilleen yleensä pienellä kostealla blender-pallerosienellä, jolloin peiteaine sulautuu iholle hyvinkin luonnollisesti.

Vaikea keksiä mitään moitittavaa, sillä kaikki tuntuu olevan kohdallaan: koostumus, peittävyys, pysyvyys iholla (waterproof) ja kyseessä oleva vaalea sävy, joka ei hapetu tummemmaksi iholla. Toimii siis kaikin tavoin omia tarpeitani vastaavasti. Jos nyt pientä kitinää tarvitaan, se tulee hinnasta (24,80 euroa Kicksin verkkokaupassa), mutta ei sekään paha hinta ole näin hyvästä peiteaineesta.


Gosh Contour'n Strobe Kit (001 Light) sisältää kaksi contour-sävyä, poskipunan ja highlighterin. Tummempi contour-sävyistä sopii mainiosti varjostuksiin ja tuota toista oranssihtavan rusehtavaa persikkaista sävyä olen käyttänyt ihan poskipunana tai joskus sipaissut nenän varteen poistamaan kalvakkuutta kasvoilta. Poskipunassa on kauniin hempeä persikkainen hehku ja highlighter näyttää kasvoilla suht luonnolliselta, mistä itse pidän.

Kaikissa sävyissä on pehmeä koostumus ja pigmenttiä on riittävästi, mutta ei liiaksi, jotta tarvitsisi käytellä jotenkin erityisesti varoen överien pelossa. Tämä on näppärä ja nopea kiireisinä aamuina, kun kaikki löytyy samasta paletissa. Erinomainen reissutuote myöskin. Sävyjä on helppo yhdistellä ja ne sopivat moneen menoon.


Makeup Revolution Reloaded Provocative luomiväripaletti on ollut käytetyin luomiväripalettini viime aikoina. Tuttuun tapaan osa sävyistä on pigmenttisempää sorttia kuin jotkut toiset sävyt, mutta laatu on mielestäni kokonaisuutena erittäin hyvä super halpaan hintaan (n. 5-8 euroa ostopaikasta riippuen) suhteutettuna. Palettiin on osunut paljon juuri sellaisia sävyjä, jotka inspiroivat itseäni tällä hetkellä. Luomivärejä löytyy mattaisia, satiinisia ja metallihohtoisia/kimmeltäviä, joten tällä saa aikaiseksi monenlaista silmämeikkiä.


Yves Rocher Rouge Vertige Liquid Balm huulikiillot sisältävät kirsikkaöljyä, joten ne kauniin kiillon ja kuultavan sävyn lisäksi myös ravitsevat huulia. Tuoksu on makean kirsikkainen. Nämä eivät ole lainkaan tahmaisia, joten käyttömukavuus on huipussaan. Toimivat niin yksin kuin huulipunan päälläkin. Omistan sävyt 10. Vadelma sekä 11.Mustaviinimarja, mutta saattanen hankkia näitä vielä lisääkin. Tuli mieleen, että YR:n kiilto on saattanut päätyä johonkin suosikkipostaukseen jo aiemmin, mutta porskuttaa vaan edelleen suosikkinani huulimeikissä.


Essence spice it up! 02 hot like chilli scented nail polish tekee niin upeaa jälkeä, että oksat pois. Helppo levittää tasaisesti ilman viiruja tai rantuja. Kyseessä on tuoksullinen kynsilakka ja kyllähän tässä jotain tuoksua on (parfyymimaista mausteisuutta?) aistittavissa kynsiä lakatessa ja jokunen tunti vielä sen jälkeenkin. Hauska idea hajustaa kynsilakka jonkun teeman mukaisesti, mutta ei todellakaan mitenkään välttämätön ominaisuus kynsilakassa.

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla sinustakin taas pitkästä aikaa! :) Goshin contour-paletti vaikuttaa erityisen kiinnostavalta näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) <3 Välillä muut asiat tahtoo viedä aikaa ja intoa bloggailulta, mutta on aina mukava palata tänne blogin pariin. Tuo Goshin paletti on tosi näppärä käytössä.

      Poista