keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Arvonta

Ajattelin luopua muutamasta itselleni tarpeettomasta/ylimääräisestä tuotteesta ja järjestää pienen arvonnan. Vierailijoita näkyy blogissa käyvän jonkin verran (itselleni mukava yllätys vaikka määrä ei kovin suuri olekaan ja vaihtelee), mutta kommentteja on tähän mennessä tullut vain yksi. Kiitokset kaikille vierailijoille ja kommentoijalle :) Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen (esimerkiksi mikä tuote näistä kiinnostaisi eniten tai onko omia kokemuksia kyseisistä tuotteista) ja jättämällä sähköpostiosoitteen, jotta voin ottaa yhteyttä mahdolliseen voittajaan. Palkinto sisältää kuitenkin kaikki tuotteet. Samalla voi esittää myös postaustoiveita. Osallistumisaikaa on 31.5.2014 saakka. Ja postitus vain Suomeen.


- Yves Rocher Organic Rasberry suihkugeeli 50 ml. Käyttelin tätä vähän aikaa sitten isomman purnukan ja itse kyllä tykkäsin vadelmaisesta tuoksusta.

- E.l.f. kynsilakka sävyssä Mod Mauve. Tilasin vahingossa saman värin, mikä löytyy minulta jo entuudestaan. Väri ei oikein pääse kuvassa oikeuksiinsa, mutta googlettamalla löytyy parempia kuvia sävystä.

- Ziaja Goat's Milk day cream 50 ml. Tämä tuli yövoiteen kanssa tuplapakkauksessa. Yövoide oli hieman liian "tuhtia" iholleni, joten helposti kiiltelevä/rasvoittuva ihoni ei varmaankaan näin kesällä oikein tykkäisi näin hoitavasta voiteesta. Kuivemmalle iholle varmasti sopivampi. Paketissa on päiväys 10.2014, joka on luultavasti "parasta ennen" pvm.

- Lumene Kirkastava tehohoito. Tästä juttua täällä. Löytyy jemmoistani tällä hetkellä useampi kappale, kiitos Maxi-makaasinin alelaarien.

2 kommenttia:

  1. Eniten kiinnostaisi Lumenen Tehohoito, Ziajan voidekin kiinnostaa jonkin verran, vaikka rasvoittuva ihoni tuskin kaipaa kuivan ihon voidetta.. ;)
    Arvontaan osallistun, kun näyttää siltä, että voittomahdollisuus voisi olla hivenen suurempi kuin lotossa.. ;)

    Postaustoive: Muinoin blogeissa esiteltiin päivän aikana käytetyt kosmetiikat, tee sellainen! :)

    ja sähkisposti on mmeliina @hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Arvonta on päättynyt ja voittajalle (meliina) on laitettu sähköpostia. Kiva, kun löytyi edes yksi osallistuja :D
    Postaustoiveen toteutan lähipäivinä.

    VastaaPoista