maanantai 19. toukokuuta 2014

Garnier The Miracle Cream

Kaunistava anti-age-voide lupailee (lyhennettynä pakkauksen tekstistä) mm. "heleyttää ihoa välittömästi ja tehdä ihon sävystä tasaisen. Ihon laatu tuntuu paremmalta: Sileämpi ja pehmeämpi. Häivyttää väsymyksen merkkejä. Kaunistava vaikutus ajan kuluessa. Näkyvät tulokset, kun tuotetta on käytetty pidemmällä aikavälillä: Rypyt ja juonteet ovat silottuneet ja iho tuntuu kiinteämmältä."

Tykästyin aluksi tämän tuntuun iholla, kun tätä kaupassa testailin kämmenselälle. Voide vaikutti napakoittavan ja silottavan ihoa, imeytyi hyvin ja tuntui aavistuksen viileälle. En tuolloin tajunnut/huomannut tämän muuttuvan värilliseksi iholla, koska levitettynä tämä sulautuu ihon sävyyn niin hyvin, etten sitä "värillisyyttä" huomannut kädestä lainkaan. Ostopäätökseen vaikutti näin kesän tullessa myös tuotteen SPF 20.


Tässä kevyesti pyyhkäistynä, kunnolla levitettynä ei juurikaan erotu.

Kasvoille levitettynä en sitten ollutkaan enää niin ihastunut. Heti voiteen laittamisen jälkeen iho tosiaan näyttää tasaisemmalta ja heleältä, mutta jonkin ajan kuluttua tuntui omalla naamallani hieman nihkeältä ja sekaihoni alkoi myös helposti kiiltämään (varsinkin läpimällä säällä) tämän kanssa. Joskus voidetta myös kasaantuu ikävästi kasvojen keskiosaan, jolloin värillisyyden huomaa todella häiritsevästi noissa kohdin, ikään kuin olisi kevyt meikki/bb-voide tmv. hieman kasaantunut. Jos taputtelee kasvoja nenäliinalla pienenkin hikoilemisen tai kastumisen jälkeen, jää paperiin meikkivoidemaista väriä. Ei ollenkaan hyvä. Eli ei sitten ollutkaan itselleni mikään hellekelin päivävoide kuitenkaan. Tuoksukin on mielestäni omituinen, mutta onneksi hälvenee kasvoilta nopeasti.

Olen käyttänyt voidetta meikittöminä päivinä ja ulkoillessa, meikkiä en ole siis tämän päällä kokeillut. Puuteri voisi kaiketi auttaa tuohon rasvoittumisongelmaan, mutta laitan mielummin jonkin paremman ja siistimpänä kestävämmän BB-voiteen kevyeenkiin meikkiin kuin tätä, jos meikkaan.

Ei tämä nyt sentään ihan susi ole, mutta olisin tykkäilyt enemmän ilman tuota väriä, vaikka sulautuukin hyvin ja melko huomaamattomasti ihon sävyyn. Ja jälleen kerran tuli todettua, että varsinkin kesällä minun täytyy valita päivävoiteeksi kevyempiä sekaihon tuotteita ihon kiiltelyn/rasvoittumisen vuoksi ja mielummin yövoiteena suosia anti-age tuotteita.

Oletteko jo testailleet "ihmevoidetta"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti