keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kasa loppuneita



 - Jättimäinen 750 ml:n Cutrin Choozism hiuslakka oli käytössä pienen ikuisuuden, sillä käyttelin samanaikaisesti muitakin hiuslakkoja. Tämä extra voimakas hiuslakka antoi ihan hyvän pidon, mutta koppuroitti/tahmasi helposti hiukset. Oli pikkuisen liian tuhtia omalle hiuslaadulle arkikäyttöön. Plussaa UV-suojasta. Tuoksu oli perinteisen "hiuslakkamainen".



 -Yves Rocher Apple Delight kylpy- ja suihkugeeli (limited edition) oli raikkaan omenan tuoksuinen perussuihkugeeli. Poistin tästä jo pumpun (voi ostaa erikseen Yves Rocherilta) uudelleenkäyttöä varten.

- Yves Rocher Hydra Vegetal-sarjan puhdistusgeelistä ja kasvovedestä oli tarinaa täällä.

- RoC Extra Comfort Cleansing Water (Micellaire puhdistusvesi) poisti hyvin meikin kasvoilta (silmämeikkiä en tällä puhdistanut) eikä kuivattanut tai ärsyttänyt ihoa. Hyvä tuote, mutta markkinoille on tullut viime aikoina misellivesiä useammalta eri valmistajalta, joita haluan kokeilla, joten tuskin ostan tätä uudelleen.

- Dove Nourishing Oil Care hoitoainetta käyttelin tehohoidon tapaan, sillä tämä on omille kutreilleni todella silottava/hoitava ja sisältää mm. "ainutlaatuista öljyjen yhdistelmää" sekä silikoneja. Hiukseni latistuvat helposti ja rasvoittuvat nopeammin, jos jatkuvassa käytössä oleva hoitoaine on liian "tujua". Tuoksuu ihanan ylelliselle ja varsinkin saman sarjan shampoo pehmentää pörröisiä hiuksia mukavasti satunnaisesti käyteltynä.

- Eveline Cosmeticsin Glicerini Bio Goat's Milk käsivoidetta käytin mielelläni nopean imeytyvyyden ja miedon tuoksun vuoksi. Kosteutti suhteellisen hyvässä kunnossa olevia käsiä riittävästi. Tästä oli maininta myös tässä postauksessa.

-Badger Highland Mint huulirasvaa voisin ostaa uudelleenkin. Sopivan minttuinen (ei kihelmöi huulilla) ja oli ihan hoitavakin. Ja tietysti tuo pakkaus vetoaa söpöydellään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti