perjantai 30. toukokuuta 2014

SOS

Bongasin taannoisella kauppareissulla Maksi-Makasiinista Lumenen Sensitive Touch 5 min Sos Creamin ja saman sarjan Lip & Dry Spot Balmin hyvin edulliseen hintaan; euron kappale. Tuohon hintaan molempia lähti mukaan kaksin kappalein, vaikka tiedän tuon Rauhoittavan Tehovoiteen olevan kasvoilla käytettynä liian hoitavaa ja tuhtia tavaraa sekaiholleni. Tehovoiteen pitäisi siis pakkauksen tekstin mukaan mm. toimia ensiapuna kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle ja auttaa palauttamaan ihon hyvinvointi viidessä minuutissa.


Rauhoittava Tehovoide toimii kuitenkin hyvin myös muualla vartalon alueella mahdollisesti olevilla kuivilla, karheilla tai ärsyyntyneillä ihoalueilla sekä esimerkiksi tehohoitona kuiville kyynärpäille. Ja tietysti sitten talvella käy kovien pakkasten aikaan kasvoillakin satunnaisesti käytettynä, kun itselläni iho on kuivimmillaan. Pakkauksessa todetaankin tämän olevan erinomainen voide vaihteleviin sääolosuhteisiin. Tuote on tuoksuton eikä sisällä esimerkiksi parabeeneja, silikonia tai parafiiniöljyä. Voide levittyy hyvin, mutta imeytyminen kestää jonkin aikaa ja iho tuntuu silloin tahmealta.


Huulivoide on kätevässä tuubissa. Se soveltuu käytettäväksi huulien lisäksi erittäin kuiville ihoalueille. Koostumukseltaan huulivoide on rasvamaista. Hoitaa karheita ja kuivia huulia hyvin. Aluksi näkyy huulilla jonkin verran valkoisena (rasvamaisena) pintana, mutta imeytyy nopeasti. Ei siis jätä monien huulirasvojen tapaan huulten pintaa kiiltäväksi.

Sensitive Touch SOS Huulivoide ja Rauhoittava Tehovoide.

Normaalihinnalla en olisi näitä kyllä tullut ostaneeksi, sillä en oikeastaan tarvitse näin hoitavia voiteita. Kyllä nämä tosin käytettyä tulee ja euron hintaansa nähden olivat oikein hyvä ostos.

Oletteko tehneet viime aikoina edullisia kosmetiikkalöytöjä?

2 kommenttia:

  1. Alelöydöt on parhaita löytöjä! Tuo huulirasva minultakin näköjään löytyy yhdestä huulirasvajemmoistani. En ole vielä käytössä ehtinyt siihen saakka.

    Itse menin vähän aikaa sitten sekaisin Elfin erinäisten alennusten kanssa ja tein jopa kaksi peräkkäistä tilausta sivustolle :p Yllättävän hyviä tuotteita osasin kuitenkin sieltä valita, vaikka keräilinkin halvan hinnan takia niitä ostoskoriini sillä ajatuksella, että kokeillaan nyt vähän kaikkea.

    Tosi kivannäköinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset, kiva kuulla :) Elfillä on kyllä mukavasti tosi edullisia ale-kampanjoita, mutta tuotteiden laatu mielestäni vähän vaihtelee... Muutama "helmi" tuote sieltä on kuitenkin itselläni jäänyt ihan vakituiseen käyttöön.

    VastaaPoista