lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kestävä lakkaus

Täytyy myöntää, että olen hieman kärsimätön ja taitamaton kynsienlakkaaja. Kynsikoristelut/- ja koristeet ovatkin jo aivan liikaa meikäläisen kärsivällisyydelle :) Jos haluan kynsiini jotain "extraa" käytän kynsilakan päällä kimalle/glitterlakkaa. Kynsilakat kuuluvat myös kosmetiikkatuotteisiin, joihin en ole suuremmin "hurahtanut", vaikka kynsiä lakkaankin säännöllisesti. Suosin lähinnä edullisimpia merkkejä (esimerkiksi Rimmel, H&M, Gosh sekä Seppälän "halpislakkoja"). Minulle on tärkeää, että lakkaus kestää siistinä pitkään ettei tarvitse olla jatkuvasti uutta lakkausta laittamassa.

Sorry, on heti lakkauksen jälkeen vielä hieman suttua kynsinauhoissa.

Lakka on eri valoissa eri sävyinen.

Näillä konsteilla olen saanut suht pitkään kestävän lakkauksen aikaiseksi myös näillä edullisimmilla tuotteilla.

Aluksi käytän aina "aluslakkaa", yleensä jotain kynsiä vahvistavaa ja hoitavaa lakkaa. Tällä kertaa käytin Dermosilin Smoothing Nail Foundationia, joka on kynsiä tasoittava aluslakka (3,90 e).



Kynsilakkana on Miss Selene, sävy 236 (? muuta nimeä tai numeroa en purkista löytänyt). Tätä tarvitsee vähintään kaksi kerrosta, jotta väri on tasainen ja tarpeeksi peittävä. Hintaa en muista, mutta Seppälässä myytiin ainakin jokin aika sitten eurolla tai parilla.



 

Seuraavaksi laitoin päällyslakaksi Elite Modelsin (13 Top Coat) kirkasta päällyslakkaa. Taisi kustantaa muistaakseni noin seitsemisen euroa Anttilassa. Koska tämä päällyslakka ei ole pikakuivattava eikä kuivata lakkausta yhtään nopeammin, oli seuraavana vuorossa lisäksi pikakuivattaja. Kyseinen Eliten päällyslakka tekee kuitenkin lakkauksesta hyvin kestävän ja antaa kynsille kauniin kiillon. Itselläni ovat tämän kanssa kynnet kestäneet siistinä noin viikonkin verran.

 

Pikakuivattaja on itselleni aivan ehdoton tuote, en jaksa odotella ikuisuuksia lakan kuivumista ja onnistun muuten kolhimaan lakat pilalle hyvin nopeasti. Tällä hetkellä käytössä on Sally Hansen Dry Kwik. Sain tämän joskus jostain nettikaupasta tilaajalahjaksi. Dry Kwik on koostumukseltaan ohut ja "öljymäinen", ei siis toimi päällyslakkana samalla vaan ainostaan kuivattaa lakan nopeammin. Tuotetta leviää/valuu myös kynsinauhoihin ja kynsien ympärille, mutta sen voi hieroa pienen kuivatteluajan jälkeen kynsinauhoihin (tai näin ainakin itse teen). Lopuksi huuhtelen sormet kylmällä vedellä.

Päätin vielä lisätä muuten vähän pliisuille kynsille "kimallusta" H&M:n Zoo kynsilakalla. Ja simppeli sekä kestävä lakkaus oli valmis.

Tässä kolmatta päivää ollut lakkaus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti