tiistai 24. kesäkuuta 2014

Rimmel Stay Matte Primer

Rimmelin Stay Matte Primeria voi käyttää yksinään, meikin alla tai päällä. Lupailee kontrolloida kiiltoa jopa kahdeksan tuntia ja häivyttää/pienentää huokosia.


Tämä on nimensä mukaisesti mattapinnan tekevä pohjustaja. Itse koin hieman hankalaksi levittää meikkipohjaa tämän päälle, koska tuntuma iholla mattainen eikä meikki levity niin helposti ja tasaisesti, kuin enemmän silikonisemman tuntuisien "liukkaamman" lopputuloksen tekevien pohjustajien kanssa. Hyvällä siveltimellä tai sormin huolellisesti häivyttelemällä meikki kuitenkin asettui ihan hyvin omalle sekaiholleni. Käytän tämän kanssa nestemäisiä meikkivoiteita tai bb-voidetta, sillä esimerkiksi meikkipuuteria tai kiinteää meikkivoidetta (mm. Maybellinen Fit Me Stick) on hankala laittaa tasaisesti tämän päälle ja meikki näyttää jotenkin paksulta ja tunkkaiselta.

Kiilto pysyi ihan kohtuullisesti kurissa ja meikki kesti siistinä. Tykkään toisaalta tämän koostumuksesta, koska se ei ole liian silikonisen tuntuinen ja imeytyy ihon pintaan hyvin (ei jätä kalvomaista tunnetta). Mutta toisaalta meikkipohja ei levity niin nätisti ja ei toimi ainakaan itselläni kaikkien meikkipohjien kanssa. Mahdollisiin kuiviin kohtiin meikki kasaantuu myös ikävästi tämän kanssa.

Olenkin päätynyt sekoittelemaan tätä Maybellinen Dream Smooth Primerin kanssa. Dream Smooth Primer on taas makuuni liian "silikonista", mutta (hyvin pieni määrä) sekoitettuna Rimmelin Primerin kanssa se silottaa ihon pintaa sopivasti, jotta meikki levittyy kauniimmin.



Rimmel Stay Matte ja Maybelline Dream Smooth Primer.

Jos kaipaa primerilta meikille mattapintaa ja kiillon kurissa pitämistä on Rimmelin Stay Matte kelpo tuote. Itse ainakin tykkään käyttää vaihdellen erilaisia (silottavia/hoitavia, kuultoa tekeviä ja mattapintaistavia jne.) primereita ihon kunnon, käytettävän meikkipohjan tai ihan fiiliksenkin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti