perjantai 27. kesäkuuta 2014

Avon tilaus


Päädyin taasen tekemään pienen tilauksen Avonille (kampanja 9), koska halusin kokeilla tuota meikin kiinnityssuihketta ja tarvitsin hiusvärin.


Makeup Setting Spray tuoksahti hieman alkoholiselle, mutta haju haihtui nopeasti. Suihke tuli pullosta tasaisesti ja tarpeeksi "hienojakoisena", ei siis kastellut naamaa juurikaan. Tuntuma iholla oli kevyt, eikä ainakaan näin yhden kokeilukerran peruusteella kiristellyt kasvojen iholla. Tositoimissa en ole ehtinyt vielä kokeilemaan (tänään vasta avasin paketin ja testailin kerran), joten en osaa vielä sanoa miten parantaa meikin kestävyyttä. Vaikuttaa kuitenkin ihan lupaavalta.

Avonin hiusväriä sävyssä 9.13 light beige blonde olen käyttänyt jo useamman värjäyskerran putkeen. Yritän vaalentaa ruskeaa hiusväriäni ja värjään juurikasvun tällä (levitän toki värin kaikkialle, mutta annan vaikuttaa hiusten tyvessä pidempään). Hiukseni ovatkin päältä vaaleammat ja vaalea väri elävoittää kivasti hiuksia. Tummaa hiustahan tämä ei vaalenna, mutta toimii hyvin juurikasvuun ja hiusteni "päällysosaan", jossa siis jo ennestään vaaleampi väri. Sävy on itselleni hyvä, sillä hiuksissani on punapigmenttiä jolloin vaaleasta saattaa helposti tulla keltaiseen taittava. Hinta-laatusuhde on mielestäni Avonin hiusväreissä kohdallaan ja nämäkin ovat usein tarjouksessa.


Avon Naturals Face Purifying-sarjan tea tree & cucumber kuorintavoide kasvoille ja kasvovoide tulevat käyttöön nyt kesällä kun ihoni hieman rasvaisempi ja epäpuhtaampi. Tuoksu ei ollut kasvovoiteessa niin raikkaan "kurkkuinen" kuin oletin, selvästi tea tree tuoksuu kurkkua voimakkaammin. Myös koostumus yllätti voidemaisuudellaan sillä kuvittelin jostain syystä tämän olevan sellainen geelimäinen. Katsotaan miten toimivat käytännössä. En kuitenkaan nyt mitään ihmeitä odota näin edullisilta tuotteilta.


Avon Ultra Color huulipuna Chic. Minulta löytyy jo samainen puna sävyssä Sheer Nectar, josta tykkään paljon. Chic punasta sain joskus tilauksen mukana pienen näytteen, johon myös tykäistyin. Ainakin näissä kokeilemissani punissa on hyvä levittyvyys ja tuntuma huulilla on kevyt. Eivät kuivata huulia tai kasaannu rannuiksi, pysyvyys huulilla on aika keskiverto, mutta näitä on helppo lisäillä päivän mittaan. Pakkaus on yksinkertaisen tyylikäs ja puikon pää on läpinäkyvä, jolloin värin näkee helposti. Aion siis tilata vielä muitakin Ultra Color värejä.








Yritin ottaa punasta kuvaa huulilla, mutta en onnistunut saamaan sävyä oikein esiin. Eri valoissa huulipuna näyttää erilaiselle ja kuvat vääristävät. Ei ole huulilla ihan noin punainen kuin kädelle kokeiltuna, mutta ei noin vaaleakaan kuin kuvaan ikuistettuna. Kuvasta hieman selviää kevyt koostumus ja kuultavuus. Chic on monikäyttöinen sävy ja raikastaa kivasti ilmettä.

Senses Lagoon (waterfruits & pear) Body Scrub tuoksuu raikkaalle ja virkistävälle (jotenkin "vesimäinen" tuoksu) samoin kuin sarjan suihkugeelikin. Ei tämä kuitenkaan ihan niin tehokas/pehmentävä ole kuin sokeri- tai suolakuorinnat, joita käytän silloin tällöin tällaisten "peruskuorintavoiteiden" lisäksi, mutta hyvä vartalonkuorintavoide edulliseen hintaan.

 
Näin kesällä innostun enemmän asusteista sekä koruista ja tilaukseen päätyi myös rannekoru (tai kahden rannekorun setti). Koruja taisi olla kolme erilaista ja itse päädyin "dream" versioon.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti