torstai 3. heinäkuuta 2014

Shoppailua (Sokos, Sokos Emotion, Prisma, Anttila ja Glitter)

Tulinpa minäkin piipahtaneeksi alennusmyynneissä ja tuli myös hankittua hieman kosmeetiikkaakin. Tällä kertaa vältyin enimmiltä heräteostoksilta ja ostin vain tarpeeseen tulevia juttuja, tai no huulipuna- ja kiilto, korut sekä kynsilakka eivät nyt aivan välttämättömiä olisi olleet mutta kun olivat tarjouksessa/alessa niin onhan se käytettävä tilaisuus silloin hyväksi ;)

Tarvitsin uuden Micellar Water-puhdistustuotteen kohta loppuvan Yves Rocherin tilalle ja Sokos Emotionissa oli Biotherm Biosource misellivesi tarjouksessa 19,90 euroa. Pullossa on kätevä pumppu ja 400 ml ainetta. Uskoisin tämän olevan todella riittoisa. Kokeilinkin jo pari kertaa ja tämä poistaa kasvomeikin hyvin sekä tuntuu iholla raikaalle ja virkistävälle. Ainoa miinus on tuoksu, josta en juuri perusta. En osaa kuvailla tuoksua tarkemmin, mutta se on aika "jännä" ja omaan nenääni omituinen. Ei kuitenkaan niin paha, etteikö tätä voisi käyttää mutta tuoksu voisi olla parempikin. Siinä mielessä pieni pettymys, sillä halusin miselliveden jossa on tuoksu (tuoksuttomat puhdistustuotteet ovat mielestäni tylsiä käyttää...). Tästä ei ollut testeriä, joten en voinut tuoksutella etukäteen.





Lisää tarpeeseen tulevia tuotteita eli Rainbow vanupalloja ja Maxi vanutyynyjä sekä X-tra kynsilakanpoistoaine. Isoilla vanulapuilla on kätevä poistaa kasvomeikkiä miselliveden tai puhdistusemulsion kanssa ja vanupalloja käytän kasvoveden kanssa. Pienemmillä vanulapuilla (suosikkejani ovat Lidl ja Rainbow) putsaan silmämeikkiä ja kynsilakkoja. Tuon X-tra kynsilakanpoistoaineen pitäisi olla tehokasta, mutta tuoksu on tumakka. Käytän yleensä Sally Hansenin kynsilakanpoistoainetta, mutta halusin välillä jotain muuta. Nämä olivat normaalihinnalla Prismasta, hintoja en muista, mutta todella edullisia kaikki.



Uudet ripsentaivuttimet Cailap by Mariella Sarkima (7,90 e) myös Prismasta ja Rimmel Scandaleyes Waterproof Mascara (9,00 e) Anttilasta, missä oli tarjouksessa/alessa mm. Rimmelin huulipunia vitosella ja ripsivärejä 8-9 eurolla. Annan nyt mahdollisuuden tuolle Rimmelin ripsarille sillä se on hieman edullisempi kuin Maybellinen tuuheuttavat vedenkestävät mascarat yleensä ovat. Harja näyttää toimivalle ja tykkään myös pakkauksesta. Mariella Sarkiman taivuttajista olen kuullut/lukenut kehuja blogeista.






Suosikki kuivashampoo Herbinan Tuuheuttava Kuivashampoo Sokokselta 4,90 e (normaalisti 5,50 e) ja Glitteristä "Tangle Teezer kopio" 7,90 e. Halusin mielummin tuollaisen varrellisen version, sillä se on luultavasti käytännöllisempi pitkien hiusten kanssa. Olen testaillut pari kertaa ja juu, ihan hyvin selvittää hiukset ja tuntuu "hellävaraisemmalta" kuin tavalliset harjat (ehkä nuo lyhyemmät ja tuuheammat piikit vaan tuntuvat mukavemmilta). Oikeaa Tangle Teezeriä en ole kokeillut, joten en osaa näitä verrata.






Ja Glitteristä vielä rannekoru (2,60 e) ja sormuksia; sormussetti oli alessa -75% ja hintaa taisi jäädä vähän päälle euron.

Opin kynsilakka Peace & Love & Opi Sokokselta 9,30 e, oikea hinta hintalapussa oli 18,60 euroa. Tämä on muuten ensimmäinen Opin kynsilakkani sillä minulla on ollut käytössä vain Nail Envyä ja jotain kynsinauhaöljyä. Odotan innolla tämän kokeilua kynsille. Sävy on kauniin hohtava ja heijastelee eri valoissa erilaisissa sävyissä. Kuvaan oli hankala saada oikeaa sävyä ja heijastuksia, varsinkin näin keittiönlampun alla kuvattuna (ulkona oli kuvaushetkellä ukkosmyrsky ja suht pimeää).





I Love... Rasberry & Blackberry huulikiilto löytyi myöskin Sokokselta ihan normaalihintaisena, mutta eipä tuo hinta (3,95 e) päätä huimaa huulikiillosta. Tämä on koostumukseltaan miellyttävä; ei liian tahmainen tai glitterinen/hileinen. Sävyä tulee kiillosta hyvin, mutta ei kestä huulilla kovin kauan. Toimii omaan makuuni parhaiten jonkin huulipunan päällä käytettynä.

Rimmelin Moisture Renew huulipunat olivat Anttilassa tarjouksessa viidellä eurolla. Sävy 220 Heather Shimmer on kaunis nudepuna, kuvassa tosin näyttää paljon ruskeammalta kuin todellisuudessa. Huulipunassa on kevyt koostumus ja hyvä levittyvyys sekä pigmentti. Ei kuitenkaan ole kovin pitkäkestoinen huulilla, mutta on muuten hyvin miellyttävä käyttää. Pähkäilin kaupassa Maybellinen Stripped Nudes (vai mitä ne nyt oli nimeltään?) punan ja tämän välillä, mutta Maybellinen saatavilla olevat nudesävyt eivät olleet oikein mieleisiä (joko liian ruskeita tai liian vaaleita).



I Love huulikiilto ja Rimmel Moisture Renew

220 Heather Shimmer


 
Mitäs ale- tai muita löytöjä olette tehneet viime aikoina?

3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Upean värinen tuo kynsilakka! Itse olen välttänyt alet tänä vuonna yllättävän hyvin, enkä ole tainnut ostaa yhtään mitään. Kummallista... :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä itsekuri sinulla :) Ja hyvin onnistuin myös hillitsemään itseni, vaikka hypistelinkin kaikkea ihanaa selektiivisen kosmetiikan alepöydän ääressä pitkän aikaa... Aika pienillä ostoksilla ja rahanmenolla siis selvisin alen houkutuksista minäkin. Yritän nyt vähän säästellä kosmetiikkaostoksista, koska on pari nettitilausta suunnitteilla.

    VastaaPoista
  3. Moi kivoi ostoksia olet ostanu mul on se pikkunen tangle teezer se on ihan paras saan viel toisen isomman ettin niitä kaupoista

    VastaaPoista