perjantai 25. heinäkuuta 2014

Meikkipusseja ja muuta tarpeellista

Tuli mieleeni mainita myös muutama hyväksi havaittu ja käytännöllinen tuote kosmetiikkaan liittyen.

Le Chat Savon de Marseille palasaippua. Toimii erinomaisesti meikkisiveltimien pesussa. Pala on iso (400g), joten leikkaan tästä pienempiä viipaleita ettei koko saippua suttaannu siveltimiä pestessä. Edullinen (2,50-3,00 e) ja todella riittoisa. Käy myös muihin tarkoituksiin.


Kicks Spray Cleaner for make-up brushes toimii itselläni tarvittaessa siveltimien pikapuhdistukseen. En tätä kovinkaan usein tule käyttäneeksi sillä pesen mielummin siveltimet kunnolla saippualla ja vedellä.


Cailap by Mariela Sarkima teroitin meikkikynille. Kaksi eri kokoista (isommille ja pienemmille meikkikynille) teroitinta samassa (niin kuin käsittääkseni näissä useimmissa onkin). Toimii ihan hyvin, mutta riippuu ihan meikkikynän "koostumuksesta" miten hyvin teroittuu vai lähteekö katkeilemaan. Tykkään tuosta kannesta teroittimen päällä.


Tämä lasiviila on ollut käytössä jo parisen vuotta ja toimii edelleen loistavasti. Ei "revi" kynsiä tai ole liian karhea, kuten edullisemmat (hiekkapaperi) viilat ja muutenkin kynsien viilaus on nopeaa ja helppoa.


Jos lakkaan varpaankynsiä ovat tällaiset varpaiden erottelijat tarpeen. Lakkaaminen helpottuu (kun varpaat eivät ota toisiinsa kiinni) ja kynsilakka ei suhraannu kuivuessaan niin helposti.


Meikkisiveltimille etsin aikoinaan sopivan kokoista ja hintaista matkalle mukaan otettavaa "meikkipussia" ja tämä taisi löytyä koulutarvike/paperiosastolta. Kyseessä on siis penaali. Tähän on ollut näppärä pakata siveltimet matkoille mukaan. Noihin kumilenksuihin sopivat esimerkiksi silmämeikkisiveltimet ja tuonne alaosaan isommat siveltimet ja kabuki. Tässä on myös söpö pieni irrotettva "tasku" pienemmille tarvikkeille.


Meikkipusseista omia suosikkejani ovat tällaiset "läppämallisesti" aukeavat sillä näihin vaikuttaisi uppoavan enemmän tavaraa.


Käsilaukussa kuljetan yleensä myöskin jotain pientä pussukkaa, vaikka kosmetiikasta mukana kulkeekin lähinnä vain puuteri, blotting paper, huulituotteita sekä käsidesi. Meikkipussista tarvittava löytyy helposti ja nopeasti eikä tarvitse tonkia laukun pohjia huulirasvaa metsästäessä.


Kaikenlaisia meikkipusseja onkin vuosien saatossa kertynyt jonkin verran (en yleensä voi vastustaa varsinkaan noita pienempiä ja hauskasti/söpösti kuvioituja meikkipusseja) ja meikkipusseja saa usein myös jonkin tietyn merkin meikkiostosten kylkiäisinä.

Saatu Tommy Hilfiger tuoksun kylkiäisenä.



3 kommenttia:

  1. Ihania pikkupusseja ja muuta tarpeellista pikkutavaraa. Penaali näyttää oikein kätevältä! Marseillen saippua on minullakin ostoslistalla siveltimiä varten, mutta en ole vielä saanut hankittua...

    VastaaPoista
  2. Penaali, tosi hyvä idea. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo penaali on ollut oikein kätevä ratkaisu :)

      Poista