tiistai 22. heinäkuuta 2014

Makeup Revolution ja Ideapark ostoksia

Makeup Revolution-tilaukseeni sisältyi kaksi luomiväripalettia ja silmämeikinpohjustaja. Tilasin myös kynsilakkoja, mutta niitä eivät tällä hetkellä toimita tänne (jostain säädöksistä johtuen...).

Luomiväripaleteista valitsin suhteellisen neutraalit ja monikäyttöiset Salvation Palette What you waiting for? ja Iconic 1-paletit, sillä en harrasta/osaa tehdä kovin räväköitä väri-ilotteluja meikissäni.



What you waiting for? oli minulla jo reissussa mukana, koska siitä löytyy hyvät sävyt päivä- sekä iltameikkiin ja vaaleita mattaisia häivytysvärejä. Paletissa on myös suuri peili, joten matkalle ei tarvitse välttämättä erikseen ottaa mukaan meikkipeiliä. Pigmentti hieman vaihtelee, mutta on hintaansa nähden oikein näppärä paletti. Osa väreistä on tosin makuuni hieman liian kiiltäviä/metallisen hohtavia päivämeikissä käytettynä.



Paletti on kuvassa hieman suttaantunut reissun jälkeen.


Muutama väri kädelle kokeiltuna.

Iconic 1-paletti jäljittelee Urban Decayn Naked-palettia ja kyseinen Naked onkin ollut mielessäni jo pitkään, mutta hinta on vaan kirpaissut. Sävyt ovat tässä mielestäni kauniit ja helppokäyttöiset. Etenkin "Sin"-värin kopio (toinen vasemmalta) on suosikkini. Pigmentti on tässäkin paletissa ihan hyvä. Itse käytän aina luomivärinpohjustajaa ja kevyttä puuterointia luomivärien alla ja kyllä nämäkin luomivärit kestävät siistinä siinä missä muutkin luomarit. Pysyvyydestä ilman pohjustajaa en kuitenkaan osaa sanoa. Tässä hieman edullisemmassa paletissa ei ollut peiliä.




Focus & Fix Eye Primer on mukavan ohut koostumukseltaan, levittyy helposti sekä silottaa ja tasoittaa luomen pinnan. Tykkään tuosta annostelijasta; helppo sipaista sopiva määrä luomille, jonka jälkeen levitys vielä sormella. On ajanut asiansa ihan yhtä hyvin kuin muutkin kokeilemani pohjustajat.




Tämä oli ensimmäinen Makeup Revolution tilaukseni ja olen kyllä ostoksiini tyytyväinen. Hinnat ovat edullisia (paletit 6 ja 4 puntaa, Eye Primer £2,50) sekä toimitus £4,95. Toimitus oli nopea ja tuotteet pakattu hyvin. Aion siis tilata jatkossakin :)

Piipahdin kesälomareissulla Ideaparkissa ja odotin innolla Kicksiin pääsyä, mutta poistuinkin kyseisestä liikkeestä tyhjin käsin. En löytänyt ale-hintaan mitään ehdottoman tarpeellista tai "ihanaa". Jotain pientä tuli sentään Ideaparkista hankittua.


H&M Selected Kabuki Brush on taivaallisen pehmeä ja sopivan iso puuterisiveltimeksi. Ja nätti. Toivottavasti kestää käytössä eivätkä harjakset ala karisemaan.


Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60sec Gel-Treatment vaikuttaa hyvältä hiustyyppiäni ajatellen eikä luultavasti latista hiuksiani liikaa (kuten liian hoitavat/silottavat tehohoidot saattavat usein tehdä). Minuutin vaikutusaika on plussaa, en jaksa muhitella tehohoitoja hiuksissa pitkiä aikoja. Tällä oli hintaa vain 5 euroa Hairstoren Outletissä.


Meikkipöydälle löytyi Kleenexin (kasvo)paperia/liinoja nätissä rasiassa.

Herbina Biohajoava Kasvosaippua Luomuruusu on ollut minulla käytössä joskus aikaisemminkin. Puhdistaa kasvot todella puhtaiksi (käytän kakkosputsarina tai aamuisin). Tokmannilla tämä maksoi vain euron.

Lux Rose Velvet palasaippua (Tokmanni, 40 senttiä!). Tykkään, että kotona käsienpesuun on käytössä nestemäisen saippuan lisäksi palasaippuaa.

Onkos muilla kokemuksia/mielipiteitä näistä hankinnoista?

4 kommenttia:

  1. Iconic-palettia on kyllä kovasti kehuttu hinta-laatusuhteensa vuoksi. Noissa Salvation-paleteissa on myös mukavan neutraalit värimaailmat arkimeikkeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nämä yllätti positiivisesti hintaansa nähden :)

      Poista
  2. Wautsi, onpa upeat swatchit Iconic-paletista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. On aina tosi hankalaa saada värejä näkymään oikealla tavalla, tuossakin kyllä kuva hieman vääristää...

      Poista