sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Helteellä hyvät

Hellepäivinä ei tule juurikaan meikkailtua, koska kuumuus ja hikikarpalot suttaavat meikin tai "sulattavat" sen pois nopeasti. Tämän ohella kasvojen pyyhkiminen/taputtelu paperilla edesauttaa meikkien lähtemistä. Toisinaan kuitenkin on kiva olla hieman huolitellumpi ja tällöin esimerkiksi luomiväreissä oma valintani ovat voidemaiset ja nestemäiset luomivärit paremman kestävyyden vuoksi.

                       
                       


MAC Paint Pot sävyssä Painterly on hyvin oman ihoni sävyinen. Käytän silloin, kun en laita muuta luomiväriä. Tasoittaa luomen sävyä, raikastaa katsetta ja poistaa luomilta kiiltoa/ "rasvaisuutta". Tätähän jotkut käyttävät myös luomivärin pohjustamiseen, mutta itse käytän mielummin varsinaisia luomivärinpohjustajia. Painterly Paint Pot on koostumukseltaan melko ohutta, mutta silti pigmenttistä. Levittyy erinomaisesti ja kestää omilla luomillani myös ilman pohjustajaa kohtuullisen hyvin. Erinomainen nude luomiväri, sillä ei juurikaan erotu silmäluomilta. Sopii hyvin "no make up"- meikkiin.


Maybelline Color Tattoo 24 hr (35- On and on Bronze) on koostumukseltaan paksumpaa kuin Painterly ja pigmenttiä todellakin löytyy. Tämän levittämisessä pitää olla hieman tarkempi ja annostelun kanssa varovaisempi, sillä liian paksu kerros tätä viiruuntuu itselläni luomivakoon. Ohuena ja tasaisena kerroksena pysyy luomilla todella pitkään.

Painterly ja On and on Bronze.
Pysyvyys on hyvä. Tässä värit vesipesun jälkeen.





Nude Glow ja Velvet Glow.


Lumene Cream Eyeshadow 2 Nude Glow ja 4 Velvet Glow ovat kauniin sävyisiä nestemäisiä/voidemaisia luomivärejä. Koostumus on näissä ohut ja juokseva. Vaatii huolellisen levityksen ja tasoittelun sormella sekä näkyvämmän lopputuloksen saamiseksi kerrostamista. Koostumus on näissä jo aavistuksen vetinen, sillä ovat jo vanhoja hankintoja. En osaa sanoa myydäänkö näitä enää missään, jostain alelaarista tai poistomyynnistä saattanee löytyä. Näiden kanssa tarvitsen kuitenkin alle luomivärinpohjustajaa (kuten Avoninkin kanssa).

Nude Glow ja Velvet Glow.

Avon SupershockVIVID nestemäinen luomiväri on nimensä mukaisesti nestettä, jota levitetään luomille aplikaattorin avulla ja tasoitellaan sormilla. Sävyn nimeä en löytänyt pakkauksesta, mutta tämä on kaunis, hieman hohtava vaaleanpunainen. Tuntuu hyvin kevyeltä luomilla ja levittyykin mukavan ohuelti. Ei ehkä ihan niin pitkäkestoinen kuin nuo aiemmin mainitut, mutta tykkään tästä silti enemmän kuin Lumeneista.



Luomivärikynät Nyx Jumbo Eye Pencil (Milk) ja H&M Eye Pen (Pink) olivatkin jo esillä täällä ja täällä. Nyxin Jumbo Pencil on erinomainen, mutta H&M:n kynä ei ole vieläkään oikein vakuuttanut. Sitäkin on nyt tullut silloin tällöin kuitenkin käytettyä (nopea sipaista ja levittää luomille).

Milk & Pink.

Voidemaisia poskipunia minulta löytyy vain yksi: e.l.f. Cream Blush (sävyn nimi/numero tästäkin hukassa). Koostumus on jännän "vaahtomainen". Pysyvyys ja pigmentti ovat ihan ok.


Voidemaisia poskipunia voisin hankkia lisääkin, olisiko suosituksia hyvästä ja edullisesta tuotteesta?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita! Käytin Rimmelin voidemaisia poskipunia vähän aikaa ja tykkäsin niistä tosi paljon. Hintaa ei kovin paljoa ole (toki enemmän kuin elfillä) ja sävytkin on oikein kivoja. Niitä voin kyllä suositella.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vinkistä. Täytyykin suunnata Rimmel-hyllylle seuraavalla shoppailureissulla.

    VastaaPoista