sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ostoksia

Ihan ruokaostoksilla käydessä marketeissa on tullut taasen tehtyä muutamia kosmetiikka- (tai siihen liittyviä) ostoksia.


Schwarzkopf 2 Sexy Big Volume Volumizing Spray Mousse on tuuheuttava ja "tyvikohottava" muotovaahto. Koostumus on siitä erikoinen, että se tulee pullosta suihkeena, joka muuttuu vaahdoksi. Tätä voi suihkutella suoraan hiusten tyviin tai laittaa perinteiseen tapaan käsien kautta. Olen testannut tätä vain kerran ja silloinkin kuiviin hiuksiin ja ihan käsillä levitettynä/puristeltuna. Ja kyllähän tämä toi runsautta ja ryhtiä hiuksiin ihan mukavasti. Parhaimman "boostin" aikaan saamiseksi ohjeissa neuvotaan levittämään kosteiden hiusten tyveen ja vielä föönaamaan hiukset pää alaspäin. Tuoksu on makean vadelmainen, joka makeutensa vuoksi saattaa käydä välillä ainakin itseäni tympimään. Tämänkin voi välttää käyttämällä tätä vaihdellen muiden tuotteiden kanssa.


Cailap "invisibobble kopioita" oli saatava kokeiluun, vaikka aikoinaan näiden puhelimenjohto ponnarilenksujen ilmestyessä ajattelinkin, että eivät ole kyllä yhtään omaan makuuni. Muistuttavat lapsuudessa "muotia" olleista avaimenperistä, joissa oli pitkä lenksu samantyyppistä, mutta hieman isompaa "puhelimenjohtoa". Ajattelin kuitenkin muutamia positiivisia arvosteluja blogeista luettuani, että nämä olisivat passeleita pikaisiin nutturoihin pitämään hiukset ylhäällä. Laitoin äsken tällaisella hiukset kiinni ja vaikuttaa kyllä sopivan napakalta. Plussaa myös siitä, että näiden pitäisi olla hiuksille hieman hellävaraisempia kuin perinteisten lenksujen. Hintaa näillä oli 2,90 euroa.

Housen saippua-alusta päätyi ostoskärryihin pirtsakan värinsä vuoksi. Saippua-alustoille on itselläni käyttöä, sillä käytän jonkin verran myös "palamaisia" tuotteita, esimerkiksi palasaippuaa ja -shampoota sekä kasvosaippuaa.

Dependin kulmaväri sävyssä Ruskeanmusta on luottotuotteeni. Tätä olen käyttänyt jo useamman paketin putkeen. Sävy on itselleni hyvä, sillä mustalla värillä kulmistani tulee aivan liian tummat ja ruskealla hieman punertavaan taittavat. Mielestäni tällä saa kulmat värjättyä helposti ja nopeasti. Olen kokeillut esimerkiksi myös RefectoCilin kulmaväripakettia, mutta tämä on suosikkini.


IsaDora Eye Lighter Contour oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Koska tässä oli Prismassa -40% aletarra niin nappasin kokeiluun. Sokoksen nettikaupassa tuotteesta kirjoitetaan seuraavaa: "Valoa tuova silmänrajauskynä. Voidaan käyttää yksinään rajauksena tai tummemman värin päällä jolloin saadaan 3-ulotteinen vaikutelma." Tämä on sävyssä 81 Pink Opal ja on muuten kauniisti hohtava väri. Tuota hohdetta oli mahdotonta saada kuvattua, koska on eri valoissa hieman erilainen. Levittyy pehmeästi ja pigmentti on hyvä. Kokeilin jo kerran meikissä silmän sisänurkassa sekä alaluomella ripsien tyveen laitettuna ja toimi hyvin. Piristää ilmettä mukavasti ihan vaikka ylärajauksena yksinäänkin käytettynä.


Lumenen CC-voide on ihka ensimmäinen CC-voiteeni! Tämä on ollut hankintalistalla jo pitkään ja olinkin miettinyt tämän viimeistään syksyksi ostavani. Maxi-Makasiinissa oli Lumenen CC-tuotteita tarjouksessa 9 eurolla, joten aleharakkana tietysti tulin ostaneeksi. Sävy Light on luultavasti hitusen liian vaalea itselleni tällä hetkellä, mutta toimii sitten jatkossa ja ilmojen viilettyä hyvin. En ole kasvoille tätä vielä ehtinyt kokeilla, mutta kädelle testailtuna vaikuttaa todella lupaavalta. Koostumus on kevyt, heleyttävä mutta ei liian kiiltävän pinnan jättävä. Tästä vielä lisää arviota myöhemmin.


Sitten kaikille varmasti tuttu huulirasva eli Maybellinen Baby Lips. En ole ollut niin kovin innostunut sävyttävistä huulirasvoista (minulta löytyy jo muutamia sävyttäviä rasvoja muilta merkeiltä), joten valitsin värittömän Hydrate huulirasvan. Tuoksuksi mainitaan sitruuna ja basilika, mutta itse haistan lähinnä vain sitruunan. Aurinkosuojakerroin 20 on tietysti plussaa. Mukavan raikas ja kosteuttavan tuntuinen, sellainen huulirasva mitä tämän hintaluokan tuotteelta voi odottaakin (en siis usko tämän kovin röpelöisiä ja rohtuneita huulia pelastavan). Pakkaukset on näissä myöskin kivoja.


2 kommenttia:

  1. Isadoran ale-rajauskynää katselin taannoin Prismassa, mutta en keksinyt sille oikein mitään käyttöä. Sisärajaus nyt tuli ensimmäisenä mieleen, mutta vuotavien silmien takia koko idea on tuhoon tuomittu jo kättelyssä. Tuo sisänurkkaidea on kuitenkin hyvä, täytyy katsella näitä uudestaan seuraavalla Prismareissulla.

    VastaaPoista
  2. Rajauskynä tekee kyllä nättiä jälkeä, mutta saa nähdä kuinka usein tätä tulee kuitenkaan (ainakaan arkisin) käyteltyä...

    VastaaPoista