torstai 7. elokuuta 2014

Ostoksia eurolla

Tein muutaman pienen kosmetiikkalöydön Seppälä Outletista ja jokainen näistä maksoi siis vain 1 euron. Kannattaa käydä välillä katsastamassa Seppälän poisto/alelaarit, jos esimerkiksi edulliset kynsilakat kiinnostavat.


Seppälän omaa sarjaa oleva kaunis kultainen Nails kynsilakka. Levittyi kynsille ongelmitta ja peitti kahdella kerroksella jo riittävästi. Kuvissa lakka on ollut kynsillä pari päivää, joten kestävyyskin vaikuttaa lupaavalta. Todettakoon vielä, että käytän aina myös alus- ja päällyslakkaa, jotka (yleensä) parantavat lakkaustulosta ja pysyvyyttä huomattavasti. Tykkään tästä lakasta kyllä ensikokeilun peruusteella kovasti. Laadultaan oli parempi mitä oletin.


Wet n Wildin Wild Shine kynsilakka (E464). Samanlaista sävyä ei minulta vielä löydykään, joten ei tarvinnut kahdesti miettiä tarvitsenko tämän.


Wet n Wild Glassy Gloss (E310A) on houkuttelevan kauniin värinen ja sopii monen eri sävyisen huulipunan kanssa käytettäväksi. Yksinään käytettynä ei kuitenkaan tuo paljonkaan väriä huulille, mutta kiiltoa löytyy. Koostumukseltaan kiilto on melkoisen tahmainen ja voin hyvin kuvitella, että tuulisella säällä tai pyöräillessä tähän tarttuu hiukset (ja kaikki muut roskat ja pikkuötökät) kiinni. Tätä on kyllä helppo sipaista tuubista huulille tarvittaessa lisää. Hintaansa nähden ihan kelpo hankinta myöskin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti