maanantai 25. elokuuta 2014

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream

Macadamia-sarjan hiusnaamiosta lueskelin aikoinaan "hehkutusta" useista ulkomaisista blogeista, jolloin merkki jäi mieleeni.

Kuva täältä.

Kaipasin öljyjen ja eliksiirien ohella välillä käytettäväksi jotain paksumpaa/voidemaista latvahoitoainetta, joten kun sitten bongasin tämän 60 ml:n pikku tuubin noin viiden euron hintaan, niin innostuin kovasti ja tämä lähti tilaukseen.


Macadamia Natural Oil:in suomalaisella sivustolla mm. kerrotaan, että: "Macdamia Natural Oilin tuotteet sisältävät kahta maailman eniten ravitsevaa öljyä, Macadamia Nut Oilia ja Argan Seed Oilia."

Leave-In Cream sopii käytettäväksi koko hiuksille ja hiuspohjaan eli kyseessä ei ole pelkästään latvoille tarkoitettu hoitovoide. Tätä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin. Pieni määrä riittää ja voide imeytyy hiuksiin hyvin. Hiusten selvittäminen on helppoa ja latvoista sekä pituuksista tulee pehmeän tuntuiset. Ei lähmää hiuksia, mutta kannattaa muistaa kohtuullinen annostelu ja levittää keskittyen enemmän pituuksiin ja latvoihin. Tykkään erityisesti siitä, ettei tämä tee hiuksia liian liukkaiksi ja sileiksi (kuten jotkut hyvin silikoniset tuotteet), vaikka tästäkin silikoneja löytyy.


Tuoksu oli melkoisen yllättävä. Odotin jotain "pähkinäistä" tuoksua ja tämä on mielestäni enemmänkin kukkainen. Tuoksu on kuitenkin omaan nenääni aivan kamala. En osaa kuvailla tarkemmin, mutta tökkii aika tavalla. Levitän tämän siis hyvin nopeasti hiuksiin ja pesen kädet saman tien, jotta ei tarvitsisi haistella tätä kovin pitkään. Hiuksista tuoksua ei haista onneksi kovin pitkään tai ainakaan erota niin voimakkaana. Jos nämä sarjan tuotteet tuoksuvat kaikki samalta, niin jää kyllä hiusnaamio testaamatta. Olen tosin lukenut ylistäviä kommentteja tuon hiusnaamion tuoksusta, joten makuasioitahan nämä todellakin ovat.


Purkin kuviointi on mielestäni kivan persoonallinen ja varsinkin sarjan isommat putelit miellyttävät silmääni. Hintaahan täysikokoisilla tuotteilla tietysti on jonkin verran (verrattavissa useimpiin kampaamosarjojen hintoihin), mikä on tuoksun lisäksi on selkeä miinuspuoli. Jos vaan pääsisin sinuiksi tuoksun kanssa, niin voisin kyllä harkita ainakin naamion hankkimista...

Oletteko kokeilleet Macadamia Natural Oil-tuotteita?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti