perjantai 3. lokakuuta 2014

Alkusyksyn loppuneita

Purnukka jos toinenkin on tyhjentynyt sitten edellisen "loppuneet"-postauksen.


Näyte pussukoita en yleensä muista säästellä, mutta nyt on muutama niitäkin kertynyt.


- Dermosilin Primo Body Butter Vanilla vaikutti kyllä ihan kosteuttavan ja hoitavan tuntuiselta, mutta imeytyminen iholle kesti jonkin aikaa. Tuoksukaan ei ollut mielestäni mitenkään erityisen herkullinen, melko neutraali ja vaniljainen. Tuskin tulen tätä ostamaan, sillä tällä hetkellä löytyy monia paljon houkuttelevampiakin vaihtoehtoja body buttereiden kategoriassa ja muutenkin suosin yleensä nopeammin imeytyviä ja koostumukseltaan ohuempia vartalovoiteita.

- Dermosil Berry Therapy Facial Cleansing Oil Lingonberry oli kivan tuoksuinen puhdistusöljy, mutta en tästäkään erityisemmin vakuuttunut. Koostumus oli melko ohuehkoa. Huuhtoutui iholta nopeasti eli varsinainen emulgointi (pienen vesimäärän kanssa) ei oikein onnistunut niin hyvin kuin The Body Shopin Moisture White puhdistusöljyn kanssa. Saatan kuitenkin ostaa jossain vaiheessa, koska edullisia ja helposti saatavia öljyputsareita (Suomen markkinoilla) on aika niukasti.

- Dermosil Saunasaippua ei ainakaan näytteen peruusteella houkuttele tilaamaan. Mentholinen tuoksu ja muuten ihan perus suihkusaippuaa. Pieni viilentävä "effekti" oli kuitenkin tuon mentholin ansiosta.

- Dermosil Waterless Balm näytteen käytin huulirasvana. Ihan ok (ja söpö, lapsille suunnattu pakkaus), mutta vastaavia tuotteita löytyy minulta jo entuudestaan, joten en ole ainakaan ihan heti tilaamassa.


- Nivea anti-perspirant Powder Touch on omaan makuuni ihanan puhtaan ja raikkaan tuoksuinen, mutta teholtaan aika keskikastia. Ei ärsyttänyt kainaloita, mutta kuivuminen vei aikansa (outoa, sillä tämän pitäisi olla nopeasti kuivuvaa). Voisin ostaa uudelleenkin, mutta seuraavaksi ajattelin hankkia tästä spray version.

- Avon Dry & Pure Lotus Flower dödö oli aivan liian pistävän tuoksuinen ja koostumukseltaan melko juokseva, joten tämä sotki aina levitettäessä ja kaikki ylimääräinen kuivui purkin reunoille, josta se karisi ympäri kylppäriä ja jätti joskus kokkareita myös kainaloihin. Aikaisemmassa dödö postauksessa olen tästä kirjoitellut seuraavaa: "Avon Care Dry & Pure Lotus Flower on aika lirua koostumukseltaan ja sottaa purkin reunoja. Kuivuu aika hitaasti eikä tuoksukaan hirveästi miellyttänyt. En ostaisi uudelleen."

- Avon Cherry Blossom body spray on yksi suosikki tuoksuistani. Lisää täällä. Laitoin jo uuden tilaukseen.

- Yves Rocher Neroli EdP toimi lähes pullon verran WC-tuoksuna. Halusin ja yritin tykätä tästä, mutta ei ollut minun tuoksuni sitten yhtään. Päädyin alun perin tilaamaan tämän useista blogeista lukemieni kehujen vuoksi, mikä osoittautui virheeksi. Ihmettelen edelleen miksi en lämpene tälle yhtään, kun pääasiassa tuoksusta löytyy vain positiivisia/ylistäviä arviointeja. Omaan nenääni tämä on kirpeä, pistävä ja hyvin WC-puhdistusaineen omainen tuoksu. En siis todellakaan jatkossa tilaa tuoksuja, jos en ole päässyt tuoksuttelemaan yhtään etukäteen.

- Avon Little Red Dress EdP (15 ml) oli makuuni mukavan pirteän (ja hieman ruusuisen) tuoksuinen ja kesti iholla myös hyvin. Saatan joskus tilata lisääkin.


- Garnier Olia kestoväri sävyssä 7.0 tummanvaalea, ei ollut hiuksissani niin vaalea kuin pakkauksen peruusteella odotin. Muuten ihan toimiva hiusväri, joka oli helppo levittää ja värjäystulos oli tasainen.
 
- Herbinan MarjaSpa tuuheuttavasta kuivashampoosta kirjoittelin jo aiemmin täällä.

- Cutrin Colorism hoitoaine tuoksuu vadelmaiselle ja sopii hoitoteholtaan hiuksilleni. Ei ole liian tuhtia, mutta hoitaa, selvittää ja pehmentää hiuksiani tarpeeksi. Koostumus on paksuhkoa mistä pidän hoitoaineissa (koostumukseltaan liian lirut/ohuet hoitsikat eivät ole niin mukavia käyttää). Kuvan purkki on leikattu keskeltä kahtia, jotta sain kaiken hoitoaineen käytettyä tuubin pohjalta. Voisin ostaa uudelleenkin.

- Avon Planet Spa Heavenly Hydration Hiusnaamiota en tule enää tilaamaan, koska parempia ja tehokkaampia hiusnaamioita löytyy pilvin pimein. Juttua lisää tässä postauksessa.

- Samaisessa postauksessa Avonin naamion kanssa mainittu Lush New shampoopala tuli myöskin käytettyä viimeistä murua myöten. Palashampoita tulee hyvin todennäköisesti kokeiltua jossain vaiheessa lisää, mutta ei välttämättä juuri tätä, sillä on kiva välillä testailla itselleni uusia tuotteita.


- Maybelline Dream Smooth Primer on ollut blogissa esillä jo aiemminkin eikä mielipiteeni ole muuttunut. Tämä on omaan makuuni aivan liian silikoninen (sekä silikonisen ja liukkaan tuntuinen kasvoilla), joten käyttelin tätä sekoitettuna muihin primereihin. En hanki uudelleen.

- Lumenen Vitamin C Kirkastavaa Tehohoitoa ei taida saada enää mistään, ellei satu jostain "poistolaarista" löytymään. Ostaisin toki (no, ainakin alennuksella), jos jossain törmäisin tähän. Täältä voi lukea lisää.

- Dermosil Skin Comfort Eye Gel Cream on edullinen ja hintaansa nähden kelpo tuote. Saatan joskus tilata toistekin. Tästä löytyy oma postaus.

- Herbina Rauhoittava Kasvovesi valkoinen tee (100 ml) on ilmeisesti myös poistuva/uudistuva tuote (?), sillä en ole tähän viime aikoina törmännyt kaupan hyllyillä. Tämäkin löytyi euron hintaan Maksi-Makasiinista. Tykkäsin erityisesti tuoksusta, muuten aika perus kasvovesi. Ensimmäisiä kertoja tätä käyttäessäni huomasin pientä kihelmöintiä kasvoilla, mutta myöhemmin kihelmöintiä ei ilmennyt enää lainkaan. Pieni puteli oli kätevä kesän reisuilla mukana.


-Pieni näyte Pepsodent White Now Gold hammastahnasta. En pysty tätä käyttämään kuin satunnaisesti, sillä säännöllinen käyttö aiheuttaa minulle aftoja ja ikenien kipeytymistä. Eli on liian tujua ikenilleni. Muuten tämä on kyllä raikas tapaus ja tässä on myös ainakin hetkellisesti hampaita kirkastava vaikutus.

- Yves Rocher Mandariiini suihkugeeli (50 ml) kulki kesällä matkaillessa mukana. Ihan ok, mutta ei niin herkullisen tuoksuinen, että haluaisin välttämättä lisää.


- Maybelline Fit Me nestemäinen peiteaine on mielestäni toimiva tuote ja tulen luultavasti ostamaan jossain vaiheessa uudelleen. Enemmän juttua täällä.

- Malu Wilz Mascara Base ja W7 Oh So Waterproof ripsiväri olivat esittelyssä jo ripsareita postauksessa. En voi suositella kyseistä W7 ripsaria.

- Nivea Soft Liner (tummansininen) on pyörinyt laatikon perukoilla jo pienen ikuisuuden, joten joutaa jo pois. Nivea ei valmista enää (tietääkseni) meikkejä lainkaan, joten ei tästä sen enempää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti