tiistai 21. lokakuuta 2014

Pirtsakka kolmikko

Näin syksyn edetessä ja pääosin viileässä, harmaassa sekä kosteassa ympäristössä arkea elellen, pientä piristystä saa vaikkapa iloisen kirkkaan värisillä ja pirteän tuoksuisilla pienillä kosmetiikkahankinnoilla.


Kaipailin tässä jo kynsillekin sellaista Halloween kurpitsan oranssia kynsilakkaa, vaikka kyseinen väri (tai kaikki oranssit) ei todellakaan ole aikaisemmin ollut mieleeni.

Lumenen Bright Touch raikastava kasvovesi. Tähän on kiva tarttua aamuisin, sillä purnukka itsessään on niin houkuttelevan värinen. Sopivan raikastava sekä virkistävä kasvovesi tuoksuu sitruksiselle (mielestäni haistan tässä appelsiinia, vaikka tämä sisältää lakkaa), joten tämä on mukava lisäherätys aamuun. Sopii ajoittain kuivemmalle sekaiholleni hyvin.


I love...Mango & Papaya käsivoiteessa on niin energisen värinen puteli, että tämä pomppasi voidehyllyltä välittömästi silmiini. Tuoksu on todella herkullinen; hedelmäinen ja makea, aivan kuin mangorahkassa. Tätä tekisi melkein mieli maistaa... Käsivoiteena ei mitenkään erikoinen ja jos laittaa vähänkin reilummin jää pyörimään käsien pinnalle eikä imeydy. Käsivarsiin ja kyynärpäihin imeytyy itselläni nopeammin ja ajattelin käyttää tätä myös kropparasvana ihanan tuoksun vuoksi. Taitaapa lähteä saman tuoksuinen suihkugeelikin hankintaan.


Dove Go Fresh Grapefruit & Lemongrass antiperspirantti tuoksuu raikkaalle ja energiselle. Tuoksu on nimensä mukaisesti sitruksinen, mutta ei ole makuuni liian kirpeä tai pistävä vaan enemmänkin pehmeän sitruunaruohomainen. Tätä on kiva käyttää yhdessä raikkaiden ja (sitrus)hedelmäisten hajuvesien kanssa, muuten kyllä dödö saattaa hieman riidellä muiden tuoksujen kanssa, sillä se on melko voimakas verrattuna vaikkapa Nivean dödöihin. Pito on kuitenkin hyvä eikä ärsytä kainaloitani. Tätä saa usein parin euron hintaan tarjouksista tai Dove kampanjoista.


Onkos muillakin ilmennyt syksyn myötä pirtsakoiden purkkien ja tuoksujen tarvetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti