maanantai 27. lokakuuta 2014

Ostoksia


Anttilassa oli varastontyhjennyspäivät, joten olihan sieltä hieman edullista kosmetiikkaa hankittava.

Lumenen Berry Refresh vartalo- ja suihkutuotteita löytyi hintaan 3,90 e kappale. Hillitsin itseni, enkä sortunut suihkugeeleihin tai -kuorintoihin sillä niitä löytyy useampi puteli muilta merkeiltä jo entuudestaan käyttöönpääsyä odottelemassa. Päädyin ostamaan Smoothing Anti-Cellulite Tasoittavan Selluliittiseerumin, koska "selluliitti"/kiinteytysvoiteita minulla ei tällä hetkellä ole yhtäkäään käytössä. En usko kyseisten voiteiden tekevän mitään ihmeitä, mutta kaiketi ne ainakin hieman napakoittavat ja silottavat ihoa sekä mahdollista muhkuraisuutta. Eli ei näiden käytöstä mielestäni mitään haittaakaan kai ole ;) Testailin tätä jo kerran ja voide imeytyi todella nopeasti sekä tuoksui ihanan marjaiselle. Vaikuttaa siis miellyttävältä käytössä.


Rimmelin tuotteet olivat -30% alennuksessa, joten ostin jo jonkin aikaa mielessäni pyörineen Match Perfection meikkivoiteen. Hintaa tälle jäi 8,33 euroa, mikä on jo todella edullinen hinta meikkivoiteelle. Olen nyt pari kertaa tehnyt tällä meikkipohjan ja tykkään. Koostumus on ohut ja tuntuma kasvoilla kevyt. Levitettäessä kannattaa olla melko sukkela, sillä itselläni tämä alkaa kuivumaan kasvoille nopeasti. Kovin mattaiset primerit eivät ole tämän kanssa ehkä se paras valinta, sillä meikkivoide levittyy silloin huonommin ja nahkeasti sekä kasaantuu jonkin verran kuiviin kohtiin niitä korostaen. Valitsin sävyn 081 Fair Ivory ja tämä on jopa hitusen liian vaalea makuuni. Meikkivoide kuitenkin häivyttyy ihon sävyyn mukavasti (eikä tummu eli hapetu kasvoilla ainakaan itselläni). Lopputulos on muutenkin kauniin kuultava, heleä ja luonnollinen. Ei ole kovin peittävä, mutta tasoittaa ihoa tarpeeksi hyvin ja ongelmakohdat on aina helppo käsitellä vielä peiteaineella. Kestää kasvoilla primerin ja puuteroinnin kanssa siistinä koko päivän. Löytö!


Nivea Refreshing Cleansing Wipes normaalille iholle (2,97 e) tulevat käyttöön meikkipöydälle sormien ja käsien putsaamista varten (sekoittelen usein esimerkiksi meikki- ja CC-voiteita keskenään kämmenselällä). Matkoille voisin ottaa näitä myös mukaan, mutta muuten en ole oikein näiden kasvopuhdistuspyyhkeiden ystävä.

Lähikaupasta ostin kokeiluun Rainbow Silmänympärysvoiteen. Hajusteeton voide sisältää E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Levittyi ja imeytyi silmänalusille hyvin, tuntui kosteuttavalta ja muutaman käyttökerran peruusteella ei ärsyttänyt silmiäni. Todella kuiville silmänympäryksille saattanee kuitenkin olla liian kevyt. Hyvä perustuote, jonka rinnalla aion käyttää myös jotain ravitsevampaa anti-age voidetta. Hintaa tällä taisi olla noin kolmisen euroa.


Sokoksen hiustenhellimisviikolla pyörähdin vain ohimennen. Bongasin sieltä useiden bloggaajien Livbox-postauksista itselleni tutun Schwarzkopfin Bonacure Oil Miracle Rose Oil Shampoon ja kun olin tätä ajatellutkin talveksi hankkivani niin mielelläni hyödynsin tarjouksen 11,95 euroa (Sokoksen normaalihinnan ollessa 20,90 e). Shampoon luvataan mm. kosteuttavan hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä hiuksia raskaaksi. Koostumus on geelimäistä ja yllätyinkin tämän pesevyydestä. Hiuksista tulee todella puhtaat, mutta pesun jälkeen hiukseni olivat takussa ja hankalat selvittää, vaikka käytänkin aina hoitoainetta ja jätettäviä hoitsikoita. Kuivuttuaan hiukset olivat kuitenkin pehmeät ja ilmavan tuntuiset. Saattaisi toimia paremminkin saman sarjan hoitsikan kanssa. Tuosta päänahan kosteuksesta en osaa sanoa juuri mitään, sillä hiuspohjani ei ole nyt kuiva. Talvella tuo kosteutusvaikutus voinee tulla sitten enemmän esiin. En vakuuttunut tästä niin paljon, että ostaisin ainakaan normaalihintaisena uudelleen.



2 kommenttia:

  1. Meillä mies yllätti totaalisesti ja halusi silmänympärysvoiteen!? Tuohon Rainbown voiteeseen sitten päädyttiin hinnan vuoksi, kun ei ollut tietoa käyttöasteesta loppupeleissä. On tosiaan aivan liian kevyttä tavaraa kuivemmille silmänympäryksille, mies huutaa kirvelystä käytön jälkeen.. ei siis ollut nappiostos meillä, taidan kokeilla hetken aikaa sitä vielä itsekin :)

    VastaaPoista
  2. Itselläni ei ole kirvelyä tai silmien ärsytystä ollut toistaiseksi havaittavissa, mutta en olekaan kovin "herkkänahkainen"... Harmi ettei sopinut miehellesi. Toivottavasti ei into kuitenkaan laantunut ihonhoitotuotteiden käyttöä kohtaan, vaikka tämä ei niin toimiva ja hoitava ollutkaan.

    VastaaPoista