maanantai 6. lokakuuta 2014

Hehkutusta ja 3 x plääh

Taasen on muutama kosmetiikkahankinta osoittaunut pettymykseksi.

Rimmel volumeflash Scandaleyes Waterproof Mascara ei toiminut omissa suorissa ja alaspäin taipuvissa ripsissäni lainkaan. Pakkaus on mielestäni hauskan räväkkä sekä kivan "pullean" muotoinen ja ripsarin harjakin vaikutti lupaavalta (parhaimmissa kokeilemissani tuuheuttavissa ripsiväreissä on suuri/suurehko harja). Koostumukseltaan tämä on sellainen hieman vahamainen, joten pitänyt taivutuksia ripsissä yhtään. Vaikka pienoista tuuheuttavaa efektiä olikin havaittavissa, ei siitä ole mitään hyötyä jos ripset sojottavat alaviistoon (ei avarra silloin katsetta eikä ripsissä ole "näyttävyyttä"). Juu ei. Toisaalta tämä ei tehnyt myöskään "harakanvarvas" ripsiä vaikka laittoi parikin kerrosta eikä paakkuuntunut. Ei sutanut levitettäessä ja on kyllä vedenkestävä (ei levinnyt). Kuvittelisin tämän olevan parempi pitkät ja luonnostaan kaarevat ripset omistaville. Pettymys.



Loreal Nude BB concealeria on myynnissä Suomessa käsittääkseni vain yhtä sävyä ja tämä oli itselleni liian tumma ja kellertävä. Peiteaine mukautuu iholle suht hyvin, kun tarpeeksi pitkään jaksaa häivytellä, mutta tulos ei ole niin raikkaan ja luonnollisen oloinen kun haluaisin. Hieman vaaleampana ja valoaheijastavana olisi parempi tuote. Toisaalta oma vikani, kun tilasin tämän NetAnttilasta ensin kokeilematta. Tässä on roll-on tyyppinen kuula, mikä tekee peiteaineen levittämisestä ja annostelusta helppoa.




Avon Naturals Purifying Tea Tree & Cucumber kasvovoide tuntuu jättävän epämiellyttävän nahkean ja kalvomaisen pinnan iholle. Imeytyy omituisen hitaasti ja tekee hiostavan tunnun kasvoille. Voiteen lopulta imeydyttyä, poskipäilläni on tuntunut kiristystä (ei siis kosteuta kuivempia alueita tarpeeksi tai on liian tujua). Epäpuhtauksille en ole kuitenkaan huomannut tapahtuvan juuri mitään ihmeempiä. Tuoksukin on vähän tympivä (hyvin tea treen tuoksuinen). INCI-listan alkupuolella komeilee petrolatum eikä se ole mielestäni parhain epäpuhtaan ihon kohentaja. En tiedä mihin käyttäisin tämän melkein täyden purkin, koska vartalovoiteenakaan en halua tätä käyttää, sillä voide ei ole tarpeeksi hoitava tai kosteuttava. Eipähän tämä ollut kyllä hinnallakaan pilattu, joten taitaa päätyä vaan pois heitettäväksi. En suosittele. Saman sarjan myöskin hyvin edullinen kuorintavoide on kuitenkin ollut ihan ok.


Ja sitten alkaakin hehkutus. Lumene CC meikkivoide on mielestäni aivan loistava, kevyt meikkipohja. Levittyy siveltimellä nopeasti ja helposti. Iho näyttää kuulaalta ja tasaiselta. Kestää siistinä kasvoilla pitkään eikä tee kostealla ilmalla/kuumassa kasvojen hieman hiostuessa ihoa laikkukkaaksi tai kasaannu ikävästi esimerkiksi kasvojen keskiosaan. Todella luonnollinen lopputulos. Käytän toki tämän kanssa vielä primeria, peitaineita ja/tai valokynää sekä puuteria. Ei tämä mikään superpeittävä meikkivoide todellakaan ole, mutta sopii iholleni tällä hetkellä paremmin kuin hyvin. On ollut käytössä arkisin joka päivä muutaman viikon ajan.




Yllättäjä on Lumenen Blueberry Curl Mascara Waterproof. Löysin tämän punaisella hintalapulla merkittynä viidellä eurolla Prismasta. Odotukset eivät kyllä olleet kovin korkealla, sillä en ole aikojen saatossa hirveästi tykkäillyt Lumenen ripsareista. Kyseinen ripsari on ollut kuitenkin täydellinen kiireisinä aamuina "arkilookkiin" . Pienehkollä kumiharjalla on todella helppo levittää ripsari sottaamatta pienempiinkin ripsen tynkiin ja silmänurkkaan. Tämä pitää ripset taivutuksen jälkeen kauniin kaartuvina ihan koko päivän. Mitään massiivista tuuheutusta tällä ei saa aikaan, mutta ripsistä tulee erotellut, pidemmän näköiset ja kaarevat. Ei leviä eikä karise. Pärjään hyvin jo yhdellä kerroksella ja tämä klimppaakin ripset helposti useampia kerroksia levitettäessä. Löytö!




Pantene Pro-V Instant Refresh kuivashampoo (4 e tarjous tai joku kampanjahinta Cittarissa) on hyvä kuivashampoo etenkin raikastavaa ja freesaavaa vaikutusta hakeville. Itse en pidä kovin tuuheuttavista tai rakennetta hiuksiin tekevistä kuivashampoista (esimerkiksi Batisten XXL-volume on mielestäni liian hiuspuuterimainen). Tähän on tullut viime aikoina tartuttua useimmin kuin hyllyssä nököttäviin Herbinaan ja Batisteen. Tuoksu on miellyttävä eikä jää voimakkaana hiuksiin. Pullossa ei ole myöskään kilkutinta, mistä plussaa. Tätä oli saatavilla myös tuuheuttavana sekä värjätyille hiuksille suunnattuina versiona. Odottelen innolla myös Doven kuivashampoota Suomenkin kauppoihin saapuvaksi :)


Löytyyko kokemuksia tai mielipiteitä kyseistä tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti