sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syksyn suosikit


Kesän helteistä saakka on rutiinikseni tullut aina meikkaamisen jälkeen suihkauttaa kasvoille ensin face mistiä (Make Up Store Face Mist) ja vielä tämän jälkeen lisäksi pari kolme suihkausta Avonin makeup setting sprayta. Tämä suihkuttelu auttaa meikkiä asettumaan paremmin ja tasaisemmin kasvoille. Meikki myös tuntuu ainakin omasta mielestäni kestävän pidempään siistimpänä. Face Mist tuntuu myöskin raikkaalle ja kosteuttavalle iholla sekä estää hivenen Setting Sprayn mahdollista kuivattavaa vaikutusta.

Lumenen CC-Meikkivoidetta ja vedenkestävää Bluberry Curl mascaraa hehkuttelin jo edellisessä postauksessa.

Gina Tricot kynsilakka (67 Luxurious) on todella nätti ruusukultaisen pronssinen sävy. Tätä on tullut käytettyä jo ahkerasti, vaikka onkin suhteellisen uusi hankinta. Huomasin tosin, että tämä ei kestä kynsillä siistinä edes yhtä päivää, jollei käytä myöskin alus- ja päällyslakkaa (lakkasin kerran kiireessä ilman, vaikka yleensä käytänkin "pohjustajia ja päällystäjiä").

Avon suihkutettava pikakuivattaja kynsilakalle on näppärä ja nopea eli on oikein toimiva tuote. Vaatii kuitenkin sen päällyslakan (jos haluaa kestävän lakkauksen), sillä tämä vain kuivattaa lakan nopeammin.

Avon Luxe peitepuikko levittyy helposti ja tasaisesti sekä näyttää luonnolliselta iholla. Nopeaan arkimeikkiin oikein passeli. Käytän tämän kanssa pahimpiin ongelmakohtiin lisäksi vielä jotain nestemäistä peiteainetta/valokynää.


E.l.f. poskipuna Berry Merry on syksyisiin fiiliksiin sopiva "marjainen" poskipuna. Ei näytä ihan niin hurjalta kasvoilla, kuin voisi olettaa vaan on melko hillitty ja raikas sävy. Ei ole hirmuisen pigmenttinen, joten halutessaan vain pienen kuullon laittaminen tai kerrostaminen onnistuu hyvin.


NYC Smooth Skin kivipuuteri (701A Translucent) on koostumukseltaan ohut/hienojakoinen ja kauniin kuultavan pinnan tekevä puuteri. Käyttelen tätä usein isolla puuterisiveltimellä kasvoille kiinnittämään meikin ja hillitsemään kiiltoa. Ihosta tulee jopa hieman hohtava ja tämä ei tummu kasvoilla.


Pohja jo pilkistää, joten täytyypä tutkistella nettikauppoja ja laittaa uusi tilaukseen.


Bourjois Ombre Strech luomiväri (09 brun nylon) on jo suhteellisen vanha, mutta olen nyt "löytänyt tämän uudelleen". Kaunis hohtava taupe-sävy. Tällä saan nopean meikin levittämällä vain koko luomelle luomivakoon saakka ja itselleni se useimpina päivinä jo riittää. Toimii myös muiden luomarien kanssa. Kestää kiitettävästi pohjustajan kanssa ja koostumuskin on pehmeä sekä pigmenttinen.

Berry Merry, Ombre Strech ja Luxe peiteväri luonnonvalossa.


Dermosil Skin Comfort Glowing kasvoseerumia käytän aamuisin, sillä tämä tuntuu poistavan ja ehkäisevän "väsyneen" ihon merkkejä (harmaus/sameus) sekä pintakuivaa tunnetta. Imeytyy ihooni hetkessä ja iho on pehmeämmän ja virkeämmän oloinen. Joskus laitan vielä kevyttä päivävoidetta tämän kaveriksi, mutta yleensä pärjään tällä ja kosteuttavalla primerilla sekä CC tai BB-voiteella hyvin. Pullo on ylellisen oloinen ja pipetti annostelija on näppärä käytössä. Hyvä tuote syksyyn ja alkutalveen, kun iho alkaa jo hieman osoittamaan kuivumisen merkkejä.


Olay Total Effects SPF 15 päivävoide (näytetuubi) on ollut erittäin riittoisaa, sillä käytän tätä vain hyvin pienen määrän kasvojen kuivimmille alueille ja kaulalle. Kosteuttaa hyvin, mutta on ehkä aavistuksen liian hoitava/kosteuttava omalle iholleni tällä hetkellä (kasvot alkavat helposti kiiltämään, jos laitan enemmän). Talviajan päivävoiteeksi ajattelin tätä kyllä hankkivani lisää. Plussaa suojakertoimesta, miellyttävästä koostumuksesta sekä tuoksusta, joka on puhtaan raikas.

Epäilin näiden suihkussa käytettävien body lotioneiden toimivuutta, mutta pakkohan se oli kokeilla, kun näitä tuntuu nyt pukkaavan markkinoille useammalta valmistajalta. Nivea In-Shower Body Lotion tekeekin mielyttävän sileän ja kosteutetumman tuntuisen ihon heti suihkun jälkeen, mutta en ole täysin vakuuttunut tuosta kosteutustehosta. Käytänkin tämän ohella (varsinkin kuorinnan tai saunan jälkeen) ihan tavallisiakin kropparasvoja. Tämä lotion on kuitenkin niin miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen, että kyllähän tätä on tullut käyteltyä ihan ilokseen. Nopea ja helppo käyttää ja ostan todennäköisesti joko tätä tai jotain vastaavaa tuotetta jatkossakin, vaikka ei tämä mikään ihan välttämätön tuote olisikaan.

Schwarzkopf professional BC Bonacure Moisture Kick Spray Condiotioner (400 ml) oli edullinen hankinta Tokmannilta (muistaakseni 8 euroa ja risat, pienemmän pullon ollessa päälle 13 euroa). Olen tätä aikoinaan käyttänyt pullokaupalla ja hyvää jätettävää hoitoainetta tämä onkin. Hiuksista tulee pehmeät, kiiltävät ja kosteutetut. Suihke on kevyttä (hienojakoista) ja leviää suuttimesta tasaisesti. Kuiviin hiuksiin laitettuna poistaa tehokkaasti hapsotusta ja pörryisyyttä, mutta latistaa hiuksiani jos tulee laitettua liikaa. Tykkään myös tuoksusta. Mielestäni edelleen paras jätettävä hoitoainesuihke, mitä olen kokeillut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti