lauantai 4. lokakuuta 2014

Avon tilaus (kuvasto 13)


Hiusväriä ostan yleensä joka kerta, kun tulee Avonilta tilailtua. Tässä postauksessa kirjoittelinkin enemmän tuosta hiusväristä.


Avon Femme EdP (30 ml) kuuluu Avonin kuvauksen mukaan "kukkais-hedelmäis-myskinen" kategoriaan ja tuoksussa on päärynää, magnoliaa ja pihkaa. Ensin tätä kokeillessani säihkähdin voimakasta alkoholista alkutuoksua, mutta muutaman suihkautuksen jälkeen alkoholisuus on nyt jokseenkin hävinnyt. Iholla tuoksu tasaantuu nopeasti muutenkin pehmeämmäksi kuin laitettaessa. Ei tämä kovin persoonallinen tai ihmeellinen ole, mutta toimii itselläni hyvin arki käytössä "joka paikan" tuoksuna. Tyttömäinen/naisellinen, melko raikas kukkainen sekä aavistuksen hedelmäisen makea EdP. Tämä oli hintaansa nähden kuitenkin hyvä löytö, sillä maksoi tässä kampanjassa vain 8,65 euroa (jos tilasi kuvastosta jotain muutakin).


Tuoksunäyte Luck EdP. Tuoksusta löytyy kuvaston mukaan kuplivaa bergamottia, yönkuningatarta ja samettista santelipuuta. Omaan nenääni tämä on elegantti, naisellinen, hieman mausteinen ja pehmeä. Itselleni selkeästi ilta- tai vapaapäivien tuoksu. Harkitsen tämän tilaamista ja pullokin on houkuttelevan ihana.


Uusi Cherry Blossom vartalosuihke loppuneen tilalle. Tykkään edelleen ja uudistunut pullo on söpö.

Lagoon After Shower Mist
Senses Refreshing Lagoon Moisturising After Shower Mist olikin kosteuttava vartalosuihke, kun kuvittelin tilaavani "Body Mist"-tyyppisen tuoksun. Tämä on koostumukselta hyvin ohutta ja maitomaista emulsiota, joka hierotaan vielä kevyesti iholle suihkautusten jälkeen. Imeytyy hetkessä ihoon, kun tätä jo vähän testailin. Tuoksu on sama kuin Lagoon suihkugeelissä, joka on yksi lemppareistani Avonin suihkugeeleistä. Mielestäni Lagoon on melkeinpä vesimäisen raikas ja samalla hieman hedelmäinen sekä kukkainen (kuvaston mukaan tässä tuoksuvat hedelmät ja päärynä).


Senses suihkugeelit Lagoon ja Mood Therapy. Mood Therapya en olekaan aikaisemmin käyttänyt. Tuoksu on tässä marjaisa (acai-marja ja mustaherukka), mutta ei onneksi ainakaan omaan nenääni ole ätläkän makea.

Avokille tilasin 500 ml:n pullon 2in1 for men Senses Amazon Jungle Hair&Body Washia, kun tätä nyt sattui saamaan edullisesti.

Sheivaukseen Skin So Soft geeliä. Olen käyttänyt useasti aikaisemminkin ja en voi moittia. Edullinen ja toimiva tuote. Tykkään käyttää enemmän tällaisia shaving-geelejä ja -öljyjä/voiteita kuin perinteisiä vaahtoja.


Simply Delicate Feminine Wash Intiimipesuneste on myös tuttu ja hyväksi havaittu tuote.


Luxe Illusion Concealer (light) vaikuttaa lupaavalta peitevoiteelta. Pakkaus on ihanan ylellisen näköinen. Peitevoide levittyy iholle helposti ja häivyttyy ihon pinnalle hyvin (sekä sormin tai siveltimellä). Tuntuma on todella kevyt ja luonnollinen. Tarvittaessa tätä voi kerrostaa ilman, että tulee pakkeloitu vaikutelma. Kokeillessani laitoin tämän päälle vielä nestemäistä peiteainetta etenkin silmänalusille, sillä yksinään ei ihan riitä peittämään sinisyyttä silmieni alta. Kestävyydestä iholla en osaa vielä oikein sanoa, sillä testailin tätä vasta tänään (vapaapäivänä) ensimmäisen kerran. Tuskin olisin tullut normi hinnalla hankkineeksi, mutta ostin kun maksoi muistaakseni vain muutaman euron.

Nail Experts Quik Dry Nail Spray tuli tilattua myöskin edullisen hinnan houkuttelemana (nyt 3,95 ja normaalisti 11,00 e). Täytyy testata heti, kun seuraavan kerran lakkaan kynsiä.

Tulikos muiden tilailtua kampanjasta 13 jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti