keskiviikko 6. elokuuta 2014

Yves Rocher tilaus

Alun perinhän tarkoitukseni oli tilata Yvekseltä kosteuttava ja raikastava vartalosuihke, mutta helle on kaiketi jo pehmittänyt päätäni sen verran, että unohdin kokonaan tilata kyseisen tuotteen. No, nettikaupassa aikani seikkailtuani tuli tilailtua sitten ihan jotain muuta.


Indian Cotton Flower deodorantti. Itse tarvitsen ja käytän aina antiperspirantteja, mutta nyt tilasin ihan tarkoituksella kainaloille hellävaraisemman vaihtoehdon vapaapäiviksi ja iltaisin suihkun jälkeen käytettäväksi (kyllä, laitan dödöä ja body mist-tuoksua useimmiten myös yöksi, jos olen käynyt illalla suihkussa/saunassa.) Tuoksuteltuna vaikuttaa olevan melko mieto ja "pehmeä" tuoksu. Ehkä aavistuksen "tunkkainen" eli ei mikään puhtaan raikas.

Saman sarjan Soft Shower Cream ei tuoksu juuri millekään pullosta nuuhkittuna. Aika neutraali, perus suihkugeeli, sanoisin näin ennakolta.

Jardins du Monde Lotus Flower from Laos houkutti pinkillä pakkauksellaan ja mielikuvat olivatkin, että tämä on kukkainen ja makeaan vivahtava tuoksu. Tuoksu olikin tässä jotenkin "vihreä" ja raikas eli ei sinne päinkään mitä oletin. Ja kyllä tästä aavistus sitä kukkaisuuttakin löytyy, kun oikein tuoksuttelin.

Yleisesti ottaen tykkään YR:n Plaisirs Nature sarjan suihkugeeleistä paljon enemmän kuin näistä Jardins du Monde suihkareista. Tuli nyt kuitenkin tilattua, koska tykkään vaihtelusta suihkutuotteidenkin suhteen... Kyllä nämäkin käytettyä tulee, vaikka eivät mitään ihmeelisempiä ihastuksen tunteita herätäkään.


Sebo Vegetal Pore Minimizing Serumista luin muutamia hyviä arvosteluja parista blogista ( mm. Nonnula) ja Yveksen nettisivuilta, joten uskaltauduin tilaamaan. Kuten aikaisemminkin olen todennut, tämän firman kasvovoiteet eivät ole itselleni sopineet, mutta tätä sorruin tilaamaan (ja tämähän on seerumi). Lisää tästä kunhan olen saanut vähän enemmän käyttökokemusta.

)

Yves Rocherin näissä isommissa pulloissa olevat kynsilakat ovat mielestäni aivan loistavia. Levittyvät hyvin ja tasaisesti sekä kestävät (alus- ja päällyslakan kanssa) pitkään siistinä. Tilaamani sävy on Corail Vif. Ihana koralli, hieman oranssiin taittava väri.



Tilaajalahjaksi tuli kolme pikku tuotetta: Cherry Bloom suihkugeeli (50 ml), Sexy Pulp Gloss Volume huulikiilto (2,5 ml 03 Rose vf) ja Elixir 7.9 heleyttä aktivoiva kasvovoide (7 ml).

Huulikiiltoa minulta löytyykin jo ennestään samanlaisessa söpössä pienessä koossa (olen saanut tilaajalahjaksi joskus aikaisemminkin). Toimii hyvin huulipunan päällä, mutta on pikkuisen liian tahmainen omaan makuuni. Viime aikoina olen silti tykästynyt tätä yllättäen käyttämään ja kiilto majailee "käsilaukku meikkipussissani". Kuvissa kiilto on kuvattu huulilla yksinään (ja kylppärin valossa), mutta on siis parhaimmillaan huulipunan päällä tuomassa "hohtoa" ja kiiltoa.




Cherry Bloom suihkugeeli ei ollut ikävä kyllä yhtään mieluinen (harkitsin ennen tätä pikku pulloa tilaavani isommankin putelin, onneksi en päätynyt laittamaan ostoskoriin). Johtui ehkä siitä, että kuvittelin tuoksun olevan saman tyyppinen kuin esimerkiksi The Body Shopin Japanese Cherry Blossom tuoksun, joka on pehmeän kukkkainen ja hieman "makea". Cherry Bloomissa tuoksu on omaan nenääni ainoastaan esanssisen kirsikkainen. Jaiks! Tämä lähtee kyllä eteenpäin, jos joku vaan huolii.

Tuosta kasvovoide minituubista ei ole oikein mitään sanottavaa. Olen muistaakseni jotain saman sarjan (7.9) kasvovoidetta kokeillut näytepussista (en edes tiedä oliko tämä samainen tuote), mutta ei ollut juttuni. Lähtee siis äidilleni kokeiluun.

Olettekos tilailleet lähiaikoina Yves Rocherilta? Uusia löytöjä?

2 kommenttia:

  1. Tuo puuvillainen suihkugeeli taas on mun suosikkeja yvesiltä, tykkään sen miedosta tuoksusta.. :) Tein itekin aika vasta tilauksen, tuotteet suurilta osin vanhoja hyviks havaittuja.. :)

    VastaaPoista
  2. Oma suosikkini näistä Jardins du Monde tuotteista tähän saakka on ollut Laventeli. Kyllä tuo puuvillainenkin vaikuttaa ihan kivalle.

    VastaaPoista