perjantai 8. elokuuta 2014

Kesän loppuneita



Isommasta kuvasta unohtui Dermosilin Intiimisaippua. Jälleen yksi 500ml puteli kului loppuunsa. Tätä lähtee itselläni aina Dermosilin tilaukseen mukaan. Pumppupullo on suihkussa todella kätevä ja tämä on yksi luottotuotteistani.


Rainbow vartalonkuorinta-aine Pure Passion oli vähän sellainen "tykkään-en tykkää-tykkään" tuote. Aluksi kuorinta oli satunnaisessa käytössä miehen luona, mutta nyt kun asustelemme saman katon alla "löysin tämän uudelleen." Parisen vuotta sitten muistelisin tämän ostaneeni ja itse asiassa hieman harmitti, kun tämä nyt vihdoin kului loppuunsa. Koostumus oli paksua, mutta levittyi märälle iholle hyvin sillä tämä vaahtosi myös mukavasti. Iho jäi pehmeäksi ja tuoksu oli hedelmäinen (ei mitenkään erityisen herkullinen, mutta ihan ok). Voisin ostaa uudelleenkin, jos tätä enää on saatavilla.


Dermosil Hairspray Structure & Volume matkakoossa (50 ml) tuli hankittua reissuja varten. Tämän pitäisi olla hienojakoinen hiuskiinne, mutta tuo loppu kiinne ainakin tulee pullosta märkänä suihkuna mikä koppuroittaa hiukset helposti. Hajuusteeton kiinne on makuuni vähän tylsä, koska en ole mitenkään hajusteherkkä. Toinen matkakokoinen puteli löytyy vielä jemmoistani enkä nyt mitenkään innolla odota sen käyttämistä. Marketista löytyy mielestäni parempia hiuskiinteitä samasta hintaluokasta.

Athena's suihkarista olikin juttua jo täällä.

Kuivunut möykky.
E.l.f. Cream eyeliner (sävy Coffee) kuivahti purkkiinsa. Alun perinkään en tästä pitänyt kuivahkon koostumuksensa vuoksi. Tätä tuli käytettyä kaiken kaikkiaan vain muutamia kertoja. En hanki jatkossa. Muutama sananen tuotteesta myös täällä.

Maybelline The Falsies Volum Express Waterproof ripsiväri oli loistava. Taisi olla itselleni toinen tai kolmas samanmoinen mascara. Kuten kaikki kokeilemani Maybellinen tuuheuttavat vedenkestävät ripsarit tämäkään ei pettänyt. Tuuheuttaa, pidentää, ei suttaa tai leviä, pitää taivutukset ripsissä eikä ärsytä silmiäni. Harjahan tässä on kookas, mutta olen kai jo tottunut näihin "megakokoisiin" harjoihin, joten ei sutannut levitettäessäkään.

Tämäkin on ollut käytössäni huomattavasti kauemmin kuin sen 3 kuukautta (mikä olisi kuulema sopiva käyttöikä mascaroille), mutta käytössäni on useampi ripsiväri ja vaihtelen niitä fiiliksen ja tarpeen mukaan (taikka kerrostan kahta eri mascaraa). Pilaantumisen merkkejä en tässäkään huomannut (tuoksu sekä koostumus säilyivät hyvinä eikä silmien ärsytystä tapahtunut). Ostan ehdottomasti vielä.

Dermosil Dermonature huulibalsami tuoksuu vademalta eikä tunnu tahmaiselta huulilla. Läpinäkyvä huulivoide, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia hyvin. Tykkäsin ja voisin tilailla uudelleenkin.


Dermosil Dermonature Kasvovesi Neroli (150 ml). Kuvaus Dermosilin sivujen mukaan: "Kaikille ihotyypeille sopiva mieto, puhdistava ja hoitava kasvovesi joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen.

Tuotteella on miellyttävän raikas, hieman sitruunainen tuoksu. Kasvovesi Neroli ei sisällä alkoholia. Tuote on pakattu 150 ml:n pulloon, jossa on kierrekorkki.

Kasvovesi Neroli sisältää appelsiininkukkavettä, joka palauttaa iholle sen luontaisen kimmoisuuden, supistaa ihohuokosia, ehkäisee tulehduksia ja uudistaa ihokudosta. Mustaherukansiemenöljy auttaa ylläpitämään kosteutta samalla vahvistaen ja tasoittaen ihoa.  Aloen lehtiuute pehmentää ihoa ja lisää sen hapenottokykyä.

Ainesosista 99,3 %:lla on luonnollinen alkuperä, joista 13,1 % on viljelty luonnonmukaisesti.
Dermonature Kasvovesi Neroli, organic sisältää:
Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Parfum, Citral, Limonene, Linalool.
99,3 %:lla tuotteen kaikista ainesosista on luonnollinen alkuperä.
13,1 % tuotteen kaikista ainesosista on viljelty luonnonmukaisesti*

Tykkäsin tästä todella paljon ja tätä lähtee kyllä seuraavaan tilaukseen. Ainoa huonompi puoli oli kierrekorkki, sellainen napsautettava/pumppupullo olisi paljon näppärämpi. Käyttelin tätä toisen hieman tujumman kasvoveden ohella. Pidin myös tuoksusta, vaikka Dermosilin sivuilta luin kommentteja myös vastakkaisista mielipiteistä tuoksun suhteen. Joillakin oli myös iho reagoinut ikävästi. Kannattaa siis lukea noita kommentteja, jos on herkkäihoisempi/allerginen.

Lush palasaippua Godmother ei oikein säväyttänyt. Ihan ok marjaisen makea tuoksu, mutta oli jotenkin tylsä. Jemmailin tätä tosiaan tovin ennen käyttöönottoa, joten saippuan koostumus oli "kovahko" (en tiedä kuuluuko tämän ollakin sellainen koostumukseltaan) sekä väri kului (ja muutenkin kulahti) nopeasti. Ei siis jatkoon.

Lumene Waterproof silmämeikinpoistoaine on luottotuotteeni.

Loreal Elvital Fibralogy hoitoaineesta kirjoittelin tässä postauksessa.

Avon Advance Techniques hiusvärikin (9.13 light beige blonde) tuli käytettyä ja olin tyytyväinen värjäystulokseen. Ei liian keltainen lopputulos ja väri on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Tykkään näistä Avonin hiusväreistä ja aion tilailla lisääkin.

Dermosil Artic Berries Concepts Tyrnikäsisaippua tuoksuu aika makealle ja pitemmässä käytössä pientä tympiintymistä olikin jo havaittavissa. Koostumus on mukavan paksua eikä kuivata käsiä. Ihan ok, voisin tilailla uudelleen, mutta tuskin enää tässä samaisessa tuoksussa. Minulla on jemmoissani samantuoksuinen Tyrnisuihkuvoide, joka saa kyllä nyt odotella käyttöään jokusen aikaa, koska tällä hetkellä tuo tuoksu tympii...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti