keskiviikko 13. elokuuta 2014

Edulliset yllättäjät

Rainbow on S-ryhmän kauppojen oma merkki, jota myydään ainakin S-marketeissa ja Prismoissa. Merkin kosmetiikkatuotteitakin on tullut välillä hankittua edullisten hintojen houkuttelemana.

Kesän loppuneissa kirjoittelin jo vartalonkuorinta-aineesta, joka oli mielestäni ihan passeli. Myös tuubissa oleva vartalovoide on hyvä, mutta siitä on jo jonkin verran aikaa, kun sitä käyttelin.

Erityisesti olen tykästynyt sarjan puhdistusemulsioon ja hoitosuihkeeseen. Ulkonäöllähän nämä purkit eivät koreile, mutta pääasia tietenkin on, että sisältö vakuuttaa.


Rainbow Hoitosuihke (200 ml) sopii koko perheelle. Tätä voi suihkutella kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja sen jälkeen kammataan tai harjataan hiukset. Hiuksista tulee pehmeät ja helposti selvitettävät. Parhaimmillaan tämä on mielestäni kosteiden hiusten selvittäjänä pesun jälkeen. Ei tee omista hiuksistani liian "velttoja" ja päätä myöten meneviä, vaikka selvitystehot tässä ovat hyvät. Hiukset tuntuvat myös hoidetuilta. Käytän kuitenkin aina myös poishuuhdeltavaa hoitsikkaa näiden selvityssuihkeiden/jätettävien hoitojen lisäksi.

Tuoksu on ihan miellyttävä ja hieman makeahko. Parempi siis mielestäni kuin esimerkiksi joissakin marketeista löytyvissä Schwarzkopfin Gliss hoitosuihkeissa, joissa tuoksu on jotenkin "parfyymimainen" ja omaan nenääni hivenen maskuliininen.


Kuiviin hiuksiin käyttäisin varovasti annosteltuna, itse suihkutan tällöin ensin käsiin josta puristelen tarvittaessa kuiviin hiuksiin. Huomasin, että hiukset jäävät vähän koppuraisiksi, jos suihkeen laittamisen jälkeen ei harjaa hiuksia. Kannattaa myöskin suihkutella riittävän etäisyyden päästä, jotta suihke leviää tasaisemmin hiuksiin.



Rainbow Face Care Puhdistusemulsio (200 ml) on pätevä ykkösvaiheen putsari meikinpoistoon. Sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää E-vitamiinia ja kosteuttavia aineita. Tätä saa myös isommassa 400 ml:n pakkauksessa. Purkin kyljessä ohjeistetaan hieromaan tätä kevyesti kasvoille ja kaulalle sekä pyyhkimään kasvopaperilla tai kostetulla vanulla pois. Sen jälkeen huuhtelu haalealla vedellä.

Itse käytän tämän kaverina Rainbow:n isompia vanutyynyjä. Kostutan hieman vanulappua jolla pyyhin kasvoille hierotun emulsion pois. Meikki lähtee nopeasti ja tämä tuntuu myös miellyttävältä iholla. Lopuksi pesen kasvot vielä kakkosputsarilla (puhditusvaahdolla/geelillä/kasvosaippualla). Yksinään en tätä käyttäisi, vaan juurikin meikinpoistoon.

 

Tuoksu on kuitenkin naamaputsarille melkoisen voimakas. En osaa kuvailla kovinkaan hyvin, mutta sanoisinko kukkainen/hajuvesimäinen, mutta naisellinen. Itseäni tuoksu ei häiritse (itseasiassa jopa tykkään), mutta voisin kuvitella sen olevan sellainen mitä jotkut eivät voi sietää.

Ainoa huono puoli on kierrekorkki, joka ei ole kovin käytönnöllinen.

Kaupan hyllyyn oli ilmestynyt myös Rainbow kuivashampoota, jota aion ehdottamasti hankkia kokeiluun. Ja sarjan kasvovesi täytynee testata.

Onko muita Rainbow kosmetiikkaa kokeilleita/käyttäviä tai mitä kiinnostaisi kokeilla?



4 kommenttia:

  1. Se onkin ihan parasta, kun jokin edullinen pääsee loistamaan! Mahtavaa, että kokeilit jopa Rainbow'ta ennakkoluulottomasti. Juuri sillä tavallahan niitä todellisia löytöjä tulee tehtyä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Ja edullisempia merkkejä on myös siinä mielessä kiva kokeilla, kun ei tule kovin suurta lovea lompakkoon, jos tuote ei miellytäkään.

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita! Kyllä halvallakin vaan saa ihan hyvää, jos on vaan valmis tinkimään esim. juuri tuosta purkkien ulkonäöstä

    VastaaPoista