lauantai 7. kesäkuuta 2014

Pieni H&M haalinta

Tällä kertaa Henkka Maukan tilaukseen lähti mukaan myös seuraavanlaiset kosmetiikkatuotteet:




Vielä en ole ehtinyt kunnolla näitä käyttämään, mutta ensivaikutelmia on jo pienen testailun tuloksena.




- Eye Pen sävyssä Pink oli pienoinen pettymys. Kokeilin tätä jo luomillekin pohjustajan ja kevyen puuterikerroksen päälle. Levittyi jotenkin nahkeasti verrattuna Nyxin Jumbo Pencil kynään ja koostumus oli aika kimaltava eikä niin pehmeä kuin Nyx:in kynässä. Sävykin oli omilla luomilla melko vaalea, olisin toivonut, että pinkki sävy olisi tullut enemmänkin esiin. Levitän tätä kylläkin vielä sormilla tasaisemmaksi, joten väri siinä samalla himmenee ja häivyttyy. Paksumpana kerroksena kasaantuisi todennäköisesti luomivakoon alta aikayksikön. Pohjustajan ja puuterin kanssa (sekä sormella tasoitettuna) arvelisin kestävän luomilla ihan kohtuullisesti, kuten muutkin H&M luomivärit.

- Blusher 18. Sweet Rose oli taas positiivinen yllätys. Ensimmäinen H&M poskipunani muuten. Pigmenttiä on ihan kivasti, vaikka ei nyt mikään super pigmenttinen olekaan (ja voiko sellaista edes odottaa tämän hintaluokan tuotteilta...). Hyvällä siveltimellä laitettuna toimii kuitenkin loistavasti. Ihana sävy, joka raikastaa kasvoja. Levittyy hyvin ja kuultaa hieman. Hintaansa nähden mielestäni erinomainen.



-Kynsilakka sävyssä Very Berry oli niin houkuttelevan "kirsikkainen", että oli pakko saada. H&M:n kynsilakat ovat hintaansa nähden mielestäni hyviä (tietysti alus- ja päällyslakka ovat tarpeen) ja sävyjä on moneen lähtöön. Jos on kiinnostusta, niin voisin tehdä postauksenkin H&M:n lakoista, jossa on kuvia lakoista myös kynsillä.


Kuva H&M

- Bodymist Desert Rose haihtuu iholta todella nopeasti. Ihan ok ja kevyt tuoksu. Aavistuksen saippuamainen, mikä on näille edullisimmille misteille melko tyypillistä. H&M:n sivuilla kerrotaan, että tuoksussa yhdistyvät omena, ruusu ja orvokki. Sopii käytettäväksi kevyenä "vapaapäivän" tuoksuna, raikastamaan päivän mittaan tai vaikkapa iltaisin suihkun jälkeen. Mutta esimerkiksi Avonin (usein tarjouksessa samaa hintaluokkaa eli alle neljä euroa) vartalosuihkeet pesevät ainakin tämän mennen tullen.

Hankkiiko joku muukin H&M.n kosmetiikkaa? Huteja vai Helmiä?

2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei luomivärikynä ollut hyvä. Kuvissa se näyttää jotenkin kivalta. Itselläni on muutama H&M:n luomiväripaletti, mutta en ole niitä ehtinyt vielä käyttää. Aika moni on tainnut tykätä merkin nestemäisestä rajauksesta.

    VastaaPoista
  2. Juu, ei ollut mitenkään kummoinen. Luulisin, että toimii tosin myös tarvittaessa muuhunkin tarkoitukseen, esim. korostukseen kulmaluulle tai highlighterina kasvoilla sekä kulkee ilta/juhlameikin korjailua ja raikastamista ajatellen mukavasti käsilaukussa. Tuo nestemäinen rajaus taitanee päätyä ostoskoriin seuraavan tilauksen yhteydessä.

    VastaaPoista