tiistai 23. joulukuuta 2014

Dermosil tilaus

Sain Dermosililta sähköpostia, jossa ilmoiteltiin hankittujen bonuspisteiden vanhentuvan lähiaikoina. En ollutkaan tilannut Dermoshopista pitkiin aikoihin, joten eikun vaan tilausta tekemään. Tänä vuonna en tilaillut jouluksi myyntiin tulleita tuotteita tai pakkauksia vaan ihan "perussettiä".




Intiimisaippua, Keittiösaippua Salvia ja Syväpuhdistava shampoo ovat tuttuja ja hyviksi todettuja tuotteita. Näitä tilailen säännöllisesti.


Miehelle iso puteli Challenger suihkugeeliä. Musta ja simppeli pumppupullo on mielestäni tyylikäs :)


Nature-sarjasta kasvokuorinta ja kasvonaamio. Kasvonaamion hankin bonuspisteillä. Laiskana naamioden käyttäjänä ajattelin nyt hieman ryhdistäytyä. Muutama kasvonaamio on ollut käytössä jo ikuisuuden, mutta ne ovat kaikki "puhdistavia", joten hoitavampi maski tulee ihan tarpeeseen.

Samasta sarjasta vielä Neroli kasvovesi.


Ja tokihan edullinen puhdistuöljy täytyy hankkia, kun sellaiseen törmää. Berry Therapy Facial Cleansing Oil Lingonberryä tuli testailtua jo aiemmin näytteen verran. Koostumus oli ainakin tuolloin makuuni hieman juokseva/ohut, mutta kyllä tämä muuten asiansa ajoi ykkösvaiheen putsarina. Tuoksu on kivan makean puolukkainen/marjainen, joten saa nähdä rupeaako säännöllisessä käytössä tympimään.

Foot Therapy jalkavoide Shea. Tykkään Dermosilin Karbamidi jalkavoiteesta, mutta halusin välillä hieman ohuemman koostumuksen (nopeammin imeytyvän) ja pirteän tuoksuisen jalkarasvan, sillä tuo Karbamidi voide on tuoksuton ja siis hieman tylsä käytellä. Plussaa siitä, ettei tämä tuoksu mentholiselle, kuten useat muut jalkavoiteet.


Dermosil Junior- sarjan ihovoide on pakattu kätevään ja hauskaan tuubiin. Lapsillehan tämä on ensisijaisesti suunnattu, mutta ostin tämän ihan omaan ja miehen käyttöön. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. All over lotion sopii vartalolle, käsivoiteeksi tai vaikkapa kevyeksi kosteuttajaksi kasvoille. Tuoksu on miedon persikkainen, mielestäni tosin melko esanssinen ja voisi olla parempikin, mutta menettelee. Tykkään monikäyttöisyyden, kivan pakkauksen ja nopean imeytyvyyden vuoksi. 150 ml tuubi kustantaa 3,80 euroa.


Tilauspäivänä Dermoshopin joulukalenterin luukusta tuli tilaajalahjaksi D-vitamiini purkki. Tulee kyllä ehdottomasti käyttöön näin talviaikaan.

Rentouttavaa ja oikein hyvää joulua kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti