lauantai 20. joulukuuta 2014

Ihastunut Iduniin

Eräällä apteekkireisulla päädyin hypistelemään meikkejä Idun Mineralsin standille ja Brunkulla luomiväripaletin testeri houkutteli ihanilla väreillään. Kädelle kokeiltuna luomivärit tuntuivat pehmeiltä, helposti levittyviltä ja pigmenttisiltä. Ajatus paletin kiikuttamisesta kassalle tuli heti mieleeni, mutta päätin (mukamas järkevästi) jättää sen toistaseksi hyllyyn. Eihän tämä mitenkään hirmuisen kallis paletti ole (26,20 e), mutta olen yrittänyt välttää tällaisia kaupoissa syntyviä "ihana, on pakko saada" mielitekoja kosmetiikan suhteen ja harkita varsinkin meikkiostoksia hieman enemmän.

No päädyin sitten lukemaan monien muidenkin kosmetiikkabloggaajien kokemuksista ja syntyneestä ihastuksesta Idunin tuotteisiin ja ostopäätös oli sitä myöten selvä.


En edes muista milloin olisin ollut näin täpinöissäni jostain (väri)kosmetiikkatuotteesta. Pakkaus on persoonallinen ja mielestäni kaunis. Se on myös sopivan kompakti kooltaan. Paletista löytyy peili, mutta ei onneksi mitään rimpula vaahtomuoviaplikaattoria tai koloa/syvennystä sille (itselleni siis nämä aplikaattorit ovat täysin turhia).


Värit ovat melko neutraaleja sekä monikäyttöisiä ja aivan täydellisiä omaan makuuni. Kuten olen aiemminkin maininnut en harrasta/osaa tehdä voimakkaita väri-ilotteluja silmämeikissäni, joten nämä ovat juuri niitä sävyjä joissa viihdyn parhaiten. Monesti luomiväripaleteissa tai nelikoissa tuppaa olemaan ainakin yksi väri, joka jää itselläni täysin paitsioon (esimerkiksi musta, monet sinisen ja vihreän sävyt sekä liian glitteriset tapaukset).


Pigmentti, levittyvyys ja koostumus ovat todellakin aivan huippuja.Voin suositella, jos värit vaan nappaavat. Näitä nelikkoja löytyy tosin muissakin väreissä.

Swatchit kattolampun valossa.

Onkos muita Idunin meikit löytäneitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti