maanantai 29. joulukuuta 2014

Loppuvuoden tyhjät

Lumenen tuotteita sattui loppumaan samoihin aikoihin useita, joten aloitetaanpa turinointi sitten niistä.


Lumene Hydrating Touch Kosteuttava Puhdistusvoide tuli korkattua jo viime talvena. Koostumukseltaan paksu ja voidemainen putsari tuntuu iholla jotenkin rauhoittavalta ja pehmeältä. Itse käytän tätä ykkösputsarina (levitän sekä hieron kasvoille ja poistan isolla kostutetulla vanulapulla). Tästä jää iholle hieman kalvomainen/rasvainen tuntu ellei huuhtele tai pese kasvoja vielä kakkosvaiheen puhdistusaineella. Talvella (varsinkin ihon kiristellessä) on ihan mukava käyttää välillä tällaista "hoitavampaa" puhdistusainetta. Muulloin käytän mielummin raikastavampia ja pesevämpiä putsareita. Kuivaihoisille varmasti hyvä tuote.

Time Freeze Kiinteyttävä Silmänympärysvoide on uudistunut ainakin pakkauksen osalta jo aikoja sitten. Tämä oli onnistunut ostos alelaarista, sillä tykkäsin tätä käytellä iltaisin. Imeytyi nopeasti, ei ärsyttänyt silmiä, napakoitti ja kosteutti sekä hoiti sopivasti. Ei tämä tosin mikään supersiloittava ole, mutta kevyemmän (anti-age tyyppisen) silmänympärysvoiteen ystäville sopiva. Tuubipakkauksesta plussaa. Saattanen ostaa joskus uudelleenkin, etenkin jos sattuu löytymään alehintaan.

Matt Touch kasvovettä olen käyttänyt lukuisia puteleita. Kiiltoa hillitsevä ja ihohuokosia supistava kasvovesi sopii sekaiholleni hyvin silloin, kun iho ei ole kuivimmillaan. Viimeistelee meikinpuhdistuksen tai virkistää kasvot aamuisin. Todennäköisesti tulee hankittua lisää.

Blueberry Eyebrow Fixing Gel on luottotuotteeni. Lisää juttua täällä.

Vitamin C Radiant Body Scrub oli jo melkoisen vanha tuote. Ei ole enää edes myynnissä. Ihan ok eli sellainen ihan perus kuorintavoide. En keksi mitään erityistä moitittavaakaan, joten voisin kyllä kokeilla Lumenen kroppakuorintoja jatkossakin.


Artic Aqua 24 h Tasapainottava Kosteusemulsio on kevyt emulsio, jonka pitäisi auttaa pitämään kasvot mattapintaisena. En juurikaan huomannut kyseistä vaikutusta, mutta muuten tämä on mukavan ohut koostumukseltaan, melko nopeasti imeytyvä eikä rasvoita liikaa sekaihoa silti kosteuttaen riittävästi (paitsi tietysti näin talvella tämän emulsion kosteutustehot ei ihan riitä). Tätä löytyykin jemmoista vielä yksi purkki, sillä nämäkin ovat alelaari löytöjä. Pakkaus on tässäkin uudistunut, sisällöstä en osaa sanoa.


Myöskin yksi suosikki kasvovesi eli Loreal Triple Active Comfort Gentle Toner kuivalle ja herkälle iholle loppui. Pakkaus on nykyään uudistunut, toivottavasti sisältö olisi säilynyt ennallaan. Kasvovesi on hieman tavallista paksumpaa ja tuntuu iholla viileältä ja kosteuttavalta. Rauhoittaa punoittavaa nahkaa ja kiristelevää tunnetta iholla hyvin. Aivan loistava "iltakasvovesi" näin pakkasilla. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Toinen pullo tätä vanhaa versiota on onneksi vielä varalla (löytyivät eurolla kappale Cittarista).


Minikokoinen Dermosil kasvopesu pesee kasvot todella puhtaan tuntuisiksi ja pidemmässä käytössä saattaakin helposti kuivattaa ihoa. Oli kuitenkin ihan sopiva itselleni kesäkäyttöön. Tuoksu on hyvin saippuamainen. Saattanen hankkia kesäksi lisää.


Palmolive Magic Softness Foaming Hand Wash oli mukavaa vaihtelua vaahtomaisen koostumuksen vuoksi. Kukkainen (jasmiini) tuoksu, joka toisinaan tuoksui nenääni ihanalta ja joinakin päivinä kävi taas hieman tympimään. Aion ostaa näitä vaahtokäsisaippuoita kyllä jatkossakin.

LdB Touch of Sensation Soft Cotton & Cherry Blossom käsivoide tuoksuu ihanalta (pehmyt ja mieto kirsikankukkainen tuoksu). Voide tuntui muutuvan käsille hierottaessa jännän "vetiseksi", minkä ansiosta se imeytyi todella nopeasti. Käsistä tuli sileän tuntuiset ja tykkäsin levittää tätä myös käsi- ja olkavarsiin. Jos räpylät muistuttavat lähinnä hiekkapaperia niin onhan tämä aivan liian kevyt voide kuivuutta hoitamaan. Toimii kuitenkin hyvin "ylläpito" käsirasvana ja kesällä tuo nopea imeytyvyys on plussaa. Voisin ostaa uudelleenkin jo pelkän tuoksun vuoksi.


Avon Senses Serenity suihkugeeli sekä Yves Rocher Malaysian Coconut kylpy- ja suihkuvaahto (50 ml) ovat ihan perus hyviä suihkusaippuoita. Molempia olen käyttänyt aikaisemminkin. Nuo YR:n pikku pullot ovat käteviä reissatessa. Kookoksen tuoksu liittyy itselläni voimakkaasti kesään, joten en nyt talveksi aio hankkia tämän tuoksuisia suihkugeelejä.


Nivea In-Shower Bodylotionia ostan ehdottomasti lisää.

Nivea Stress Protect anti-perspiranttia (25 ml) on jo isompi pullo hankittuna.

Rexona Cotton Ultra Dry anti-perspirant on hyvin pitävä sekä raikkaan ja puhtaan tuoksuinen dödö. Rexonat tosin kuivattavat välillä kainaloitani ja ihoa niiden lähistöllä. Mutta juu, Rexonoita ostan tulevaisuudessakin hyvän pidon vuoksi.


Pantene Pro-V Extra Strong Classic on hyvä hiuskiinne; pitävyys itselleni ihan riittävä ja luonnollinen (ei tee liikkumattomia korppuhiuksia), tuoksuu paremmalta kuin useimmat hiuslakat eikä suutin tukkeutunut kertaakaan. Edullinen. Voisin ostaa uudelleen.

Pantenen Instant Refresh kuivashampoota hehkuttelin jo aikaisemmin yhdessä postauksessa. Pullon suutin kuitenkin hajosi (ei ole tukossa, suutin vain lakkasi toimimasta) yhtä äkkiä pullon ollessa vielä noin puolillaan. Harmi sinänsä, sillä tykkäsin itse kuivashampoosta. En taida viitsiä ostaa uutta pulloa hajonneen tilalle, koska en tiedä onko vain tämä minun kappaleeni susi vai onko kaikissa samaa vikaa. Tämä olikin siis pettymys loppujen lopuksi, buu!


Ja jälleen yksi Avon hiusväri (9.13 Light Beige Blonde). Näitä kuluu tasaiseen tahtiin.

TRESemme Naturals Nourishing Moisture Shampoo oli todellakin riittoisa shampoo. Lyhyesti sanottuna tykkäsin (ja samoin avokki). Naturals-sarjan hoitsikka on myös hyvä. Seuravaaksi olisi mielessä kokeilla vaihteeksi Keratin Smooth-sarjaa.

Schwarzkopf Gliss Million Gloss hoitoaine oli vähän plääh-tuote. Tuskin ostan lisää.

Dove Oxygen Moisture hoitoaine on tuttua, turvallista ja tykkäämääni Dovea. Tuoksuu ihanalle (puhtaalle?) ja silottaa ja pehmentää hiuksia mukavasti. Dovea onkin näkynyt blogissani melko usein ja markettihiustuotteissa suosinkin sitä eniten. Tresemme ja Elvital lukeutuvat myös mielestäni hyviin markettimerkkeihin.


Yves Rocher Candied Mallows huulirasva taitaa olla muutaman vuoden takaista joulusarjaa. Korkkasin tämän ehkä reilu vuosi sitten. Aluksi en oikein tykännyt tuoksusta, mutta pikku hiljaa (rasvan vähetessä) tykästyin ja käytin tätä päivittäin. Erilainen ja persoonallinen tuoksu (verrattuna uudempiin joulusarjojen tuoksuihin) ja söpö pakkaus. Tilaisin lisää, jos vain olisi saatavilla.


Colgate MaxWhite Crystal Mint hammastahnan haluan myös mainita, koska tämä oli niitä harvoja valkaisevia markettihammastahnoja, joka ei saa suupieliäni haavoille/halkeilemaan (ainakaan toistaiseksi). Uskaltaudun kokeilemaan uudelleenkin.


Oliko tuttuja juttuja tai heräsikö kiinnostus johonkin tuotteeseen?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti