keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Shoppailua (Tuuri ja H&M)

Edellisestä vierailusta Keskisen kyläkauppaan on jo vierähtynyt useampi vuosi ja tällä viikolla kävin vihdoinkin pikaisella reisulla Tuurissa. Kosmetiikkaa tuli ostettua yllättävän vähän, vaikka kosmetiikkaosastolta löytyy kaikkea kivaa ja myös sitä edullista.


Hyödynsin Lumene tarjouksia ja ostin varakappaleen Blueberry Curl Waterproof ripsaria, joka on tämän hetken ripsiväri suosikkini. Tämä maksoi 5,95 e, normaalihinnan ollessa noin 15-16 euroa.

Radiant Touch Raikastava Puhdistusvoide (3,95) on hyvä aamu ja kakkosvaiheen putsari ainakin näin talvella (ei kuivata). Tätä on tullut käytettyä useampia tuubeja ja tykkään erityisesti piristävästä tuoksusta.



Kynsilakat essence The Satin Colour&Go (188 dare to kiss) ja Mavala (182 Fresh Melon) olivat kumpainenkin 1,99 e. Wild&Mild kynsitarroja sai yhden paketin ilmaiseksi kosmetiikkaostojen yhteydessä. Nämä ovat ensimmäiset kynsitarrani ja ihan mielenkiinnolla näitä kyllä kokeilen.


Creightons Mango Balance Bath&Shower suihkugeeli (500 ml) näytti niin herkulliselta, että oli pakko napata kärryihin. Pullon suusta tuoksuteltuna tuoksukin on ihanan hedelmäisen mangoinen. Tämäkään ei ollut hinnalla pilattu: 1,99 euroa. Näitä löytyi muissakin tuoksuissa ja nyt hieman harmittaa, ettei tullut hankittua useampia.


VO5 Gloss Me Smoothly Frizzy Hair Shampoo (alle pari euroa) pääsi jo testiin reissussa ja jopa näin yhden pesukerran peruusteella olen vakuuttunut. Tykkäsin tuoksusta ja koostumuksesta. Teki hiuksista puhtaat, runsaamman tuntuiset ja vähemmän hapsottavat, toki hoitoaineen kanssa käytettynä. Voi miksi, miksi en ostanut saman sarjan hoitsikkaa tai enemmän VO5 shampoita?! Näitä ei taida Suomesta muualta löytyä kuin Keskiseltä vai onko kukaan bongannut muista kaupoista?


Nivean Stress Protect dödö (muistaakseni alle 2 euroa). Pieni puteli tätä tuli joskus yhteispakkauksessa Shower Body Lotionin kanssa ja se onkin juuri loppumaisillaan. Olen tykästynyt tämän tuoksuun (raikas ja puhdas). Nivean anti-perspirantit ovat ihan riittävän pitäviä, eivätkä ärsytä kainaloita. Tämä on nykyään yksi suosikki anti-perspiranttini.

Anina meikkisieni maksoi muistaakseni parisen euroa.

Asuinkaupunkini H&M myymälöissä on yleensä melko huonosti kosmetiikkatuotteita, joten tilailen niitä satunnaisesti H&M vaatetilausten yhteydessä.


Kosmetiikassa laatu on mielestäni hieman vaihteleva, mutta muutamia mielestäni "helmiä" on valikoimasta löytynyt.

Pieni ja isompi kabuki. Pienemmässä on kuvassa poskipunaa.
Pieni kabuki on sopivan kokoinen esimerkiksi varjostusten, poskipunan ja korostusvärien levitykseen. Kabuki on ihanan pehmeä ja käytän myös sen isompaa kaveria päivittäin puuterin levitykseen. Tuo isompi kabuki ainakin on kestänyt hyvänä jo jonkin aikaa.

Liquid eyeliner tussi vaikuttaa ihan lupaavalta, meikissä en ole vielä ehtinyt testaamaan.


Etsin korvaajaa Lumenen eyebrow kulmageelille (ihan vaihtelun vuoksi, koska olen tuota Lumenea käyttänyt jo useampia putkeen) ja Henkkikseltä löytyi suht edullinen vaihtoehto. Uskaltauduin tilaamaan, koska esimerkiksi H&M kulmakynä on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Ja kyllä tämä toimii siinä missä Lumenekin. Läpinäkyvä geeli pitää kulmat ojennuksessa eikä ole liian märkää koostumukseltaan (eli ei kuivuessaan koppuroita kulmia).

Pinks poskipuna söpössä rasiassa on ihan passeli, kuultoa/hohtoa tuova poskipuna. Tässä on kätevästi kolmea sävyä, joita voi käyttää yksinään tai sekoitettuna. Kuvat eivät keinovalossa tuo värejä kunnolla saati sitten oikein esille, mutta yritin nyt jonkinlaisia swatcheja saada kuvattua.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti