torstai 1. tammikuuta 2015

Ale-saalis

Alennusmyynneistä tuli osteltua tänä vuonna hyvin maltillisesti kosmetiikkaa eikä ollenkaan meikkejä (tai no ei ainakaan vielä). Suunnitelmissa on kyllä hyödyntää verkkokauppojen aleja värikosmetiikan osalta. Saalis kaupoista onkin nyt hyvin saippua painotteinen.


LdB Shower Cream Fun and Fabulous ja Give Me Strenght olivat euron kappale Hong Kongissa. Vartalovoiteet/lotionit olisivat lähteneet myöskin eurolla.


Fun and Fabulous (wildstrawberries & cocoa) pääsi jo kerran testiin. Tuoksu on tosiaan hyvin makea ja mansikkainen. En oikein erottanut kaakaon tuoksua, sillä mansikkaisuus on niin dominoiva. Mansikkaiset tuoksut kosmetiikassa olivat pitkään itselleni ehdoton nounou, vaikka vadelmantuoksu (ja muiden marjojen tuoksut) ovat mielestäni yleensä herkullisia. Pääsin tästä "mansikkakammosta" Muumi huulirasvan myötä ja olenkin nyt avoimin mielin kokeilemassa muitakin mansikkatuoksuja. Makeat tuoksut miellyttävät itseäni toisinaan tai kausittain käytettynä (jokapäiväisessä käytössä käyvät helposti tympimään), mutta on kiva olla myös yksi makean karkkimainen/marjainen suihkusaippua käytössä ihan vaihtelun ilostakin. Eli tykkään kyllä tämän tuoksusta ja koostumus on myös sopivan paksua sekä miellyttävää iholla.

Give Me Strength (mango, sweet citrus & mint) tuoksui pullon suusta nuuhkittuna pehmeän sitruksiselta, pirtsakalta ja aavistuksen makean hedelmäiseltä. Tuoksu on kiva, ainakin näin ensivaikutelman peruusteella. Säästän tämän keväällä/alkukesällä käytettäväksi.


Avokille Head&Shoulders shampoita (2 kpl/4,50 e) myöskin Honkkarista. Avokilla ei nyt varsinaisesti hilseongelmia ole, mutta päänahka tuntuu kuivuvan/kutisevan helposti ja näiden luvataan kosteuttavan/hoitavan päänahkaa. Jos talven aikana itsellänikin tuntuu kuivuutta tai kutinaa, saatan testata näitä myöskin. Tämä oli mielestäni hyvä tarjous, sillä katsoin Head&Shoulders shampoon maksavan Cittarissa nelisen euroa.


Sokkarilta ostin TRESemme Keratin Smooth hoitoaineen, sillä hiukseni tuntuvat nyt tarvitsevan jotain vahvistavaa. Viime ajat on tullut käytettyä lähinnä kosteuttavia ja anti-frizz tuotteita, joten katsotaan mitä hiukseni tästä tykkäävät. Hankin kyllä vielä sarjan shampookin, jos tämä toimii. 750 ml:n puteli kustansi 5,90 euroa alessa normaalihinnan ollessa nykyään 7-8 euroa. Muistelisin, että Tresemmejä sai joskus tarjouksesta tuplapakkauksessa (shampoo+hoitoaine) 6,90 eurolla?! Niin se kosmetiikkakin tuntuu vaan kallistuvan. Korjatkaa, jos muistan ihan metsään...


Dr. Hauschka Almond Soothing Body Wash löytyi Sokokselta ale-korista kolmella eurolla. Tokihan se oli tarjoushaukkana ostettava tuohon hintaan. Tässä on "parasta ennen- päiväys" 1/2015, mikä varmaankin oli edullisen hinnan syy. Otan siis käyttöön saman tien. Pesin tällä kädet testimielessä kaupoilta tullessa ja tuoksusta tuli välittömästi mieleen joku Hauschkan kasvojen puhdistustuote tai kasvovoide. Useita vuosia (muistelisin, että ehkä noin 6-7 vuotta) sitten tuli Hauschkaa nimittäin jonniin verran käytettyä. Eli ei tuoksu mitenkään lumoava tai erityisen ihana ole, mutta siedettevissä kuitenkin. Uskoisin tämän silti olevan ihoa hemmotteleva suihkutuote näin talvella. Loppuneet postauksessa viimeistään tulee tarkempaa arviota.


Rainbow vanulappuja euro/pötkö. Nämä ovat mielestäni parhaita Lidlin ohella (Rainbowt ovat pehmeämpiä). Colgate hammastahnoja 3 kappaleen paketti kolmella eurolla Cittarista. Tuota valkaisevaa tahnaa tuntuivat suupieleni ja ikeneni kestävän ilman ongelmia aikaisemmin ja kahta muutakin taidan ainakin kokeilla. Jos eivät sovi, niin avokki kyllä käyttää.


Rexona Fruit Explosion käsisaippua (1,50 e) tuoksuu piristävälle, olematta liian pistävä sitrustuoksu. Kuvailisin tätä pehmeän appelsiinimaiseksi. On ollut käytössä aiemminkin ja tykkään.


Ainoa normaalihintainen ostos oli Loreal Sublime Mousse hiusväri (700 pure very light brown eli houkutteleva tummanvaalea). Halusin hieman vaihtelua Avonin hiusväreihin ja sävyyn. Haussa oli joku "karamelliväri", mutta en tällä kertaa löytänyt mitään mieluista. Vielä siis mennään vaaleahkolla sävyllä.

Mitäs ale-löytöjä olette tehneet?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti