maanantai 5. tammikuuta 2015

Lisää löytöjä alesta

Prismassa oli kosmetiikkaosastolla ylättäen melko runsaasti ja monipuolisesti alennettuja tuotteita.


Loreal Paris Shine Caresse huulilakka sävyssä 402 Milady ja Lumene Bright Now korjaava silmänympärysvoide & peitevoide olivat molemmat  -50%  alennuksessa.


Lorealin huulilakkoja olin tutkaillut jo aiemmin kaupoissa, mutta suhtautumiseni "huulilakkoja" kohtaan on ollut epäileväinen. Aikoinaan on tullut muutamaa kokeiltua (taisivat olla Revlonin ja Max Factorin huulilakat tms.) ja kokemukset eivät olleet kummoiset (huulien pinta kuivui ikävän näköiseksi ja tuntuma oli nahkean paksu ja kuivahko). Puoleen hintaan uskaltauduin Lorkun version hankkimaan ja tämä on kyllä aivan eri maata! Nämä Caresse huulilakat ovatkin ilmeisesti enemmän huulikiillon, huulipunan ja liptintin yhdistelmä. Koostumus on sopivat ohut, mutta silti pigmenttinen. Ei tunnu huulilla kuivalta kerrokselta ja kestää todella pitkään. Tekee mielestäni nättiä jälkeä ja tuntuu miellyttävälle. Huulille kuivuttuaan tuntuu tosin hieman tahmaiselta.


Aplikaattori on kätevän muotoinen ja joustava, joten huulilakka levittyy sopivan ohuelti ja tasaisesti. Kerrostamalla saa lisää intensiivisyyttä huuliin.

Violetti huulimeikki on myös ollut mukavuusaluueeni ulkopuolella, mutta nyt pääsen sitten siihenkin totuttelemaan. Kuvat huulilla on otettu keinovalossa (eka todella kirkkaassa WC:n valossa, toinen hämärämmässä kattovalossa). Kuvat ovat taas tosi kehnoja ja väri näytti erilaiselta joka kuvassa (pahoittelut; en vain osaa, huono valaistus, vanha digikamera jne.), mutta toivotaan, että näistä saa jonkinlaisen käsityksen ainakin pigmenttisyydestä sekä koostumuksesta:)



Toivottavasti ehdin Prismaan hankkimaan alennuksesta toisenkin sävyn ennen kuin nämä loppuvat.




Tämä Lumenen tuote on mennyt minulta tähän saakka aivan ohi, en tiennyt tällaista silmänympärysvoiteen ja peitevoiteen yhdistelmäpakkausta edes Lumenen valikoimissa olevan. Innolla otan tämän käyttöön. Kerran olen jo testaillut ja ainakin tuo silmänympärysvoide vaikuttaa lupaavalta näin talvikäyttöä ajatellen. Voide on melko täyteläistä ja tuntuu aavistuksen viilentävältä, kosteuttavalta ja rauhoittavalta. Imeytyy itselläni suht hitaasti.


Peitevoide on koostumukseltaan hieman "moussemaista" ja paksuhkoa. Huomasin, että lähtee helposti rullautumaan, jos silmänympärysvoide ei ole ensin imeytynyt kunnolla. Peiteaine on vaaleaa iholle häivyttyessään ja heijastaa valoa/kirkastaa. Ei ole hirmuisen peittävää ja koostumus on sen verran paksua, ettei näytä kovin hyvältä tai luonnolliselta kerrostettuna. Voi olla, että tulen tätä käyttämään ennemmin toisen (tummuutta paremmin peittävän) peiteaineen päälllä "kirkastamassa" katsetta. Käytän kyllä aina muulloinkin kahta eri peiteainetta tai sitten peiteainetta ja valokynää tummuuden peittämiseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti