sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Lip Product Addict Tag

Nyt on vuorossa blogini ihka ensimmäinen "haastepostaus". Päätin nimittäin toteuttaa Meikin Loppu-blogisssa olleen Lip Product Addict Tag haasteen.

1. Lempihuulirasva/huulienhoitotuote?

Tällä hetkellä Himalaya Herbals Nourishing Lip Balm ja yöpyödällä majaileva Dermosil Laventelisalva.


Laventelisalvaa ei ole enää (tai ainakaan tällä hetkellä) myynnissä (höh!). Toivottavasti joku vastaava voide on Dermosilin valikoimissa silloin kun tämä loppuu. Laventelisalva on vedetön ja säilöntäaineeton yleisvoide, joten se on myös monikäyttöinen. Kosteuttava ja hoitava, kuivat huulet tykkäävät.

Himalaya Herbs huulivoide on edulliseksi markettituotteeksi erinomainen. Ei tätä sarjaa ole suotta kehuttu, vaikka en ole muita tuotteita (vielä) kokeillutkaan. Huulet ovat olleet huomattavasti vähemmän röhelöiset tätä käyttäessä kuin talvisin yleensä. Tuntuu miellyttävältä huulilla, mutta häviää melko nopeasti, joten lisäily on päivän mittaan tarpeen.

2. Paras katseenvangitseva punainen?


We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick (sävy 22). Näiden punien pakkaukset ovat uudistuneet ja tässä vanhemmassa hylsyssä ei numeron lisäksi lukenut sävyä. Uudemmissa punissa sävy 22 on nimeltään Perfect Red. Todella räväkkä (ainakin omaan makuuni), mutta silti raikas punainen. Hyvä pigmentti ja levittyy kauniisti. Kyllä, sanoisin tämän olevan nimenomaan katseenvangitseva.

3. Paras luksus & paras marketti?

Selektiivisien sarjojen punia tulee hankittua harvoin nykyisellä budjetilla, mutta kyllä yksi hieman luksuksempi huulipuna myös löytyy.


Shiseido Perfect Rouge (BR702) on tummahko nude. Pakkaus on ylellinen. Tuntuma huulilla on kevyt ja tekee kyllä ihan nättiä jälkeä. Tämä on jo muutaman vuoden vanha, mutta tuoksu eikä koostumus ole muuttuneet miksikään. Ainoastaan sävy on sellainen, ettei tule enää nykyisin juurikaan käytettyä. Huulikiiltoa päälle lisäämällä on ehkä enemmän tätä päivää.

Parhaaksi markettituotteeksi nimeän Yves Rocherin. Rocherin punathan ovat suurin piirtein samaa hintaluokkaa (ainakin alessa/tarjouksessa, joita on usein) kuin esimerkiksi Lumenet tai Lorealit.


Erityisesti Grand Rouge huulipunat ovat olleet mieleeni. Tykkään myös Yves Rocherin huulikiilloista, koska eivät ole liian tahmaisia ja sävyt ovat nättejä.

4. Paras MAC-puna?

MACin huulipunia ei minulla ole ainuttakaan. Toki haluaisin kokeilla ja varmasti hamassa tulevaisuudessa tulee hankittuakin, mutta ensimmäinen MAC-ostokseni huulituotteiden osalta tulee olemaan Lip Pencil.

5. Suurin pettymys?

Ainoa pienoinen pettymys, joka tulee mieleeni on Lancome Juicy Tubes huulikiilto (sävy/tuoksu taisi olla Watermelon tms.). Hypetys sen aikaisissa meikkiblogeissa innosti hankkimaan (tai oli pakko saada) kyseinen huulikiilto. Tästä on kyllä jo vuosikausia aikaa. Taisivat odotukset olla vaan liian korkealla. Huulikiilto olikin mielestäni liian tahmaista ja ihan markettikiiltojen tasoa korkeammasta hinnastaan ja hypetyksestä huolimatta. Tuoksui kuitenkin ihanalta.

6. Huultenrajauskynä-juu vai ei?


Tämä on vaihdellut vuosien saatossa. Välillä ei ole tullut käytettyä laisinkaan ja välillä taas koen sen todella tarpeelliseksi huolitellussa huulimeikissä. Olen ollut vaihteeksi melko pitkään ei-linjalla, mutta nykyisin ehdottomasti juu! Johtunee viime aikojen hurahduksesta huulipuniin. Huultenrajauskyniä on muutama jo ostoslistallakin (esimerkiksi MAC).

7. Paras kiilto?


Sanoisin, että Yves Rocherin ohella etenkin Max Factorin huulikiillot ovat olleet mieleeni. Lisäys ostoslistaan, sillä minulta löytyy tällä hetkellä vain kourallinen kiiltoja. Myös huulikiillot ovat olleet aika vähällä käytöllä viime aikoina, mutta "huulipunahurahduksen" myötä innostus kiiltojakin kohtaan on selkeästi lisääntynyt.

 8. Jotain extraa?

Ei ehdottoman välttämättömiä, mutta pieni lisä huultenhoitoon ovat huulikuorinnat. Nämä ovat omiaan estämään röpelöisyyttä, karheutta ja virkistämään huulien pintaa. Huulirasvatkin tuntuvat "imeytyvän" tehokkaammin huulikuorinnan jälkeen. Itselläni huulet tulee usein kuorittua kasvojen kuorinnan yhteydessä sillä samalla tuotteella, mutta nimenomaan sitä extraa saa varta vasten huulille tarkoitetulla täsmätuotteella.


Tällaisia haasteita on ollut omasta mielestäni aina mielenkiintoista lukea, joten tehkää ihmeessä muutkin, jos vaan intoa löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti