lauantai 24. tammikuuta 2015

Ale-shoppailu vain jatkuu...

Sokoksella oli kosmetiikkaa vielä runsaasti tarjolla alennetuin hinnoin. Olihan sitä tartuttava jälleen tilaisuuteen, kun satuin siellä käväisemään.


Mukaan mahtuu tällä kertaa yksi virheostoskin. I love...strawberries & milkshake buble bath & shower creme (500 ml). Ison pullon sai kolmella eurolla ja tässä pikkuhiljaa mansikkaisiin tuoksuihin totuteltuani hurahdin sitten tämän ostamaan. Kotona vasta tuoksuttelin ja pesin tällä kädet kokeeksi. Tuoksu on voimakas, aivan liian makea ja mielestäni esanssinen. Tämä pullo tulee kyllä kestämään ikuisuuden. Testailen kuitenkin nyt vielä suihkussa pariin otteeseen. Päätynee sitten käsisaippuaksi tai kiertoon, jos en jatkossakaan tuoksulle lämpene.


TRESemme Keratin Smooth shampoo aiemmin hankkimani sarjan hoitsikan kaveriksi. Tykkään näistä molemmista, vahvistavat hiuksia, hillitsevät pörröisyyttä ja kuontalosta tulee kuohkea (eli eivät latista hiuksia).

Olen muuten nyt päättänyt jatkossa siirtyä käyttämään aina saman sarjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä. Kylppärinkin saa siistimmäksi, kun hyllyillä ei pyöri liikaa puteleita (osa lähes täysiä ja osa puolityhjiä) ja kaikki eri sarjoista sekä merkeiltä. Realistinen tavoite on pitää käytössä kahta "comboa" lisänä yksi syväpuhdistava shampoo ja yksi tehohoito/naamio kerrallaan.


Garnier Pure Active Fruit Energy Gentle Purifying Foam (alessa 5 e) tuoksuu virkistävälle greipille. Sisältääkin greippi- ja granaattiomenauutetta sekä C-vitamiinia. Vaahto on suunnattu öljyiselle ja herkälle iholle, jossa on epäpuhtauksia. Hyvä ja tehokas aamu- ja kakkosputsari myös satunnaisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle sekaiholle, näin talvella tosin kuivattaa ihoa liian usein käytettynä. Piristävä pullo ja tuoksu.


Gosh kynsilakka 611 Raw Rose. Goshin lakkoja löytyi 3,50 eurolla ja valinnanvaraa sävyissä oli suht runsaasti. Annoin itselleni luvan ostaa vain yhden ja pähkäilinkin tovin sävyjen välillä. Päädyin tähän hempeään erityisesti arkikäyttöön sopivaan väriin. Goshin lakat ovat olleet mielestäni laadukkaita, joten suosittelen ainakin näin hyvästä alesta hankkimaan ja kokeilemaan.


Huulikiiltoja oli alessa useammilta merkeiltä. Rimmel VinylMax 121 Excess sopii hyvin huulipunien päällä käytettäväksi. Tässä on mukavan pullea hylsy ja aplikaattori on myös muhkean kokoinen. Hieman tahmainen, mutta ei pahimmasta päästä. Hintaa tällä oli 3,50 e.


Muhkeasta koosta puheen ollen, H&M Lip Balm on myös massiivisen kokoinen. Nämä huulirasvat kiinnittivät huomioni Hennesillä kassan vieressä (katsoin, että mitähän liimapuikkoja...?) ja heräteostoksena nappasin sitten passionfruit rasvan tiskille. Ei ollenkaan pöllömpi hankinta. Ei tämä superkuivia rohtuneita huulia yksinään pelasta, mutta on omiaan ylläpitämään kosteutta sekä suojaamaan huulia pakkasilla. Tuoksu on hedelmäinen ja tuntuu kivalta huulilla. Kuvassa näkyy tuo kokoero verrattuna tavalliseen huulirasvaan.

Bongasin ostosreissulla vielä pieneksi piristykseksi koruja Seppälästä ja H&M:ltä.


Oletteko ehtineet Sokoksen alemyynteihin?

2 kommenttia:

  1. Tilasin samaisen H&M:n rasvan ja yllätyin oikeen tuubin kokoa, enkä meinannu millään uskoa et se on tosiaanki nuin iso. Ennenku bongasin tän sun juttus googlen kuvahausta, koska etsiskelin onko kukaan muu ostanut kyseistä rasvaa. Ja kait se on pakko ruveta uskomaa et toi tuubi on oikeastikin nuin iso. :D Kerkesin kyl jo laittaa H&M:lle viestiä kyseisen rasvan tuubin koosta, ennenku löysin tän sun juttus. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, on tuo kyllä yllättävän iso huulirasvapuikoksi.

    VastaaPoista