maanantai 19. tammikuuta 2015

Ostoksia pikkurahalla

MakeUpShop.fi verkkokaupasta löytyi muutama kiva juttu edullisesti. Näistäkin sai vielä -20% alennuksen Piritan blogissa olevalla koodilla. Toimitus oli nopea ja plussaa siitä, että toimituskulut olivat ilmaiset.


NYC luomiväri 967 Picnic In Central Park. Ihastuminen kahteen keskimmäiseen sävyyn oli syy miksi tämän tilasin. Värit eivät ole kovin pigmenttisiä ja ovat ainakin keinovalossa hyvinkin kiiltävää sorttia. Saattavat myös hieman karista siveltimellä levitettäessä. Kokeilin jo tänään meikissä ja ihan hyvin kestivät pohjustajan kanssa pienen lenkin pakkasessa ja kauppareissun ajan. No jaa, ei nyt kummoista vaikutusta tehnyt, mutta kyllä tämä käyttöön pääsee.


Kuvissa on luomivärien alla käytetty pohjustajaa ja ne on levitetty siveltimellä. Ensimmäinen kuva on otettu hieman hämärässä päivänvalossa ja toinen kirkkaassa keinovalossa, jossa tuo kiiltävyys tulee selkeämmin esiin.





Wet n Wild Mega Colors huulipuna. Sävy Moody Mauve (915A) on ihan passeli arkipuna. Pakkaus on heppoisen (sekä halvan) oloinen ja tämä oli ottanut hieman osumaa korkin päätyyn jo valmiiksi. Levittyy nätisti ja tuntuma huulilla on miellyttävä. Häviää huulilta kuitenkin nopeasti. Näköjään viime aikojen villitykseni Mauve-puniin ei ota laantuakseen.


Rimmel Lasting Finish Pro 240 English Rose on nätti ja sopivan hillitty sävy. Olen tykännyt käyttämistäni Rimmelin kynsilakoista, joten tilaamista ei tarvinnut kauan miettiä.


Ja pari euron ostosta Maxi Kodintukusta.


Palmolive Caipi Coconut suihkugeeli tuoksuu nimensä mukaisesti kookokselta. Minullehan tuo kookos on enemmänkin kesätuoksu, joten tämä jää vielä odottelemaan käyttöään. Piti nyt edes yksi puteli jemmata, kun noinkin halvalla sai.

Herbinan syväpuhdistava geeli rasvoittuvalle ja sekaiholle sisältää pieniä rakeita. Tämä puhdistaakin kasvot tehokkaasti pienen kuorivuuden ansiosta. Ihoa ei silti kiristele enkä ole kuivumistakaan huomannut. Tuoksu on mieto. Olen kokeillut tätä nyt muutaman kerran aamuisin, mutta en käyttäisi päivittäin vaikka ei tämä tujua ainetta olekaan. Aavistuksen tehokkaampi puhdistus on välillä myös näin talvisinkin ihan paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti