torstai 8. tammikuuta 2015

Yves Rocherin aletilaus

Yves Rocherin alesta löytyi vielä näitä limited edition/kausituotteita edullisesti, joten olihan se pieni tilaus sitten tehtävä.


Blackberries käsivoide yllätti tuoksullaan positiivisesti. Tämä on sopivasti marjaisa, mutta iholla tuoksussa on myös täyteläisyyttä ja pehmeyttä. Käsivoide imeytyy nopeasti eikä tee käsistä tahmaisia. Kosteuttaa hyvin ja pehmentää. Nappiostos siis, nyt houkuttelisi tilata enemmänkin samaisen sarjan tuotteita.


Blackberries Lip Balmin tuoksusta tulee enemmän mieleen makea mustaherukkamehu/marjajuoma, mutta huulilla tuoksua ei juuri huomaa. Sävyttävä huulivoide tuntuu miellyttävältä huulilla eikä häviä ihan sekunneissa. Hoitotehoiltaan ei tavallista Yves Rocher huulirasvaa kummoisempi. Ehdottomasti tämäkin on hintansa (1,50 e) väärti, jos tykkää sävyttävistä huulirasvoista.



Cacao & Orange käsivoide ja suihkugeeli. Nämähän ovat vanhempaa vuoden 2013 Cacao-sarjaa, mutta onneksi näitä vielä löytyi. Arvelisin, että käsivoide on laadultaan yhtä hyvä kuin tuo Blackberries. Olen jo tuoksutellut näitä ja kyllä, tuoksuvat appelsiini jaffakekseille niin kuin useammasta blogista aikoinaan lueskelin. Suihkugeeli ainakin pääsee käyttöön tämän talven aikana, kunhan muutama suihkutuote ensin loppuu.

Grand Rouge huulipunissa on mielestäni laatu kohdillaan, joten tilaukseen lähti sävy 22.Mauve Subtil. Tämä ihan normihinnalla, koska hakusessa on ollut malvanvärinen puna jo jonkin aikaa. Tämä on sävyltään kutakuinkin sellainen mitä etsinkin.


Sävy on tummempi kuin tässä kuvassa näyttää.



Tilaajalahjaksi valitsin Sexy Pulp Volume Gloss huulikiillon. Kyseistä kiiltoa on ollut jo käytössä pari pienempää versiota eri sävyssä. Tykkään näiden kiiltojen koostumuksesta, sillä se ei ole liian tahmainen. On sopinut hyvin huulipunan päällä käytettäväksi. 02 Rose Indien on nätti punainen sävy pienellä shimmerillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti