tiistai 13. tammikuuta 2015

Hohtoa ja kimallusta

Olen meikkien osalta enemmän hillitymmän hohteen tekevien tuotteiden käyttäjä, mutta välillä on hauska elävöittää kasvoja astetta räväkämpien korostajien kanssa. Tykkään käyttää näitä talvisin, kun on lähes aina pimeää tai hämärää, jolloin ne pääsevät paremmin oikeuksiinsa eikä naama kimaltele aivan liikaa, toisin kuin kesällä auringon loisteessa. Tietysti myös iltamenoihin ja juhliin on hauska lisätä hieman kimallusta.


Urban Decayn luomiväri fard à paupières Grind on hyvin glitterinen. Väri on kaunis vaalea vaaleanpunainen ja hohtava. Glitterit ovat isoja ja kimaltavia ja ne tuppaavat leviämään helposti myös silmien alle ja poskillekin. Olenkin käyttänyt tätä toisten luomivärien päälle tuomaan "blingiä" tuputeltuna hieman kostetulla siveltimellä luomen sisä- ja/tai keskinurkkaan.




We Care Icon Party Wear ja All Over Shimmer (1. Magic Glow) korotuspuuterit toimivat kivasti poskipäille levitettynä. Magic Glow highlighterissa ei ole varsinaisesti erottuvia hileitä vaan lopputulos on enemmänkin hohtava. Party Wearissa noissa kultaisissa "laikuissa" on hieman enemmän kimallusta. Party Wear on vanhempi versio enkä tiedä onko enää mistään saatavilla.


All Over Shimmer on monikäyttöisempi, koska värit ovat raitoina ja niistä on helpompi valita vaikkapa yksittäinen sävy niin halutessaan. Yleensä käytän kolmea ylintä sävyä yhdessä korostuksiin. Vaaleimmat sävyt (esimerkiksi valkoinen ja persikkainen) sopivat mainiosti iltameikissä myös kulmaluulle ja amorinkaarelle korostajiksi. Edullinen ja ihan toimiva highlighter.


E.l.f. Shimmering Facial Whip (Lilac Petal) on voidemainen highlighter, jota voi käyttää kasvoilla, huulilla, luomilla ja missä nyt ikinä sitten haluaakin. Hohtoa ja kuultoa tässä minituubissa kyllä piisaa. Itse olen käyttänyt lähinnä poskipäillä ja yleensä puuterin alla, sillä tämä tosiaan hohtaa. Todella edullinen (2,50 e) ja riittoisa. Näitä löytyy useammassa eri sävyssä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti