perjantai 13. marraskuuta 2015

Anttila ostokset

Hyödynsin Anttilan kuponkia "10 euron alennus vähintään 50 euron ostoksista". Tuohon summaan tuli hankkittua kyllä muutakin kuin kosmetiikkaa, esimerkiksi joulukortit :)

Alehyllyltä löytyi Olayn kasvovesi ja No7 CC-voide.


Olay essentials refreshing tonerin luvataan kosteuttavan ja raikastavan ihoa. Kasvovesi sisältää aloe veraa ja kurkku-uutetta. Hellävarainen ja alkoholiton koostumus sopii niin normaalille, kuivalle kuin sekaihollekin. Olen tätä vasta kerran ehtinyt kokeilemaan ja ihan hyvälle vaikuttaa. Tuntuu kasvoilla miellyttävältä ja virkistääkin hieman. Tuoksua en oikein osaa tarkemmin määritellä, mutta tulee mieleen yleisesti kasvojenpuhdistustuotteet ja joku voide.


No7 Youthful CC Cream on myös päässyt testiin vasta kertaalleen. Koostumus on ohut ja kevyt, mistä nykyään pidän meikkipohjatuotteissa. Peittävyys on luonnollinen (peittävyydeksi pakkauksessa määritellään light/medium). Tätä voi kuitenkin halutessaan kerrostaa ilman pakkelimaista lopputulosta sillä mielestäni tämä muistuttaa ennemänkin sävyttävää päivävoidetta kuin meikkivoidetta. Yhdellä kerroksellakin ihon sävy tasoittuu ja kasvoista tulee terveen ja kuulaan näköiset. Käytän silti CC-voiteen kaverina primeriä, peiteaineita ja puuteria (kuten muidenkin bb-, cc- ja meikkivoiteiden kanssa), jotta lopputulos on "siistimpi" ja kestävämpi.


Sävy Fair on levityksen/häivyttelyn jälkeen ihon sävyyni lähes täydellisesti sulautuva, vaikka kädelle testattuna vaikutti hitusen tummemmalta. Pidemmässä käytössä (4 viikossa) CC-voiteen pitäisi vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä, mutta tuskin koskaan käytän kuukautta putkeen yhtä ja samaa meikkipohjaa.

Ensivaikutelma CC-voiteesta on erinomainen ja tuohon 5 viiden euron ale-hintaansa nähden kyseessä on nappiostos. Anttilassa oli samaiseen hintaan myynnissä myös No7 BB-voidetta, joka vaikutti koostumuksensa puolesta tuhdimmalta kuin tämä.


Ihka ensimmäinen Beautyblenderini! Pitkään olin sitä mieltä, että en todellakaan tarvitse parinkympin meikkisientä. Olen myös niin urautunut siveltimen käyttäjä meikkipohjan levityksessä, että epäilin bb:n paremmuutta siinä hommassa. Kaupassa tuli yhtä äkkiä tunne, että beautyblender on just nyt saatava. Laitoin edellä mainitun CC-voiteen kasvoille tällä ihmesienellä ja kyllä voin sanoa olevani vakuuttunut. Levitys on vaivatonta ja jälki nättiä. Tällä on myös helppo tuputella peiteaineita tasaisen ohuelti paikoilleen ja toimi loistavasti Rimmelin nestemäisen poskipunan kanssa. Onneksi tuli hankittua <3 Sivellin pysyy kuitenkin edelleen käytössä tämän ohella.

Erittäin Hieno Suomalainen shampoo+ ja hoitoaine+ sisältävät vehnänalkioöljyä ja omenaa. Ne sopivat värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Molemmat ovat silikonittomia ja puteleiden mukaan koostumukseltaan entistä hoitavampia. Molemmissa on myös ihanan pirteä omenainen tuoksu. Plussat tietysti kotimaisuudesta.


Shampoo vaahtoaa runsaasti ja pesuteho on hyvä. Yhden testikerran perusteella tykästyin. Edullinen ja toimiva, ei mitään moittimista.

Silikoniton hoitoaine ei ole se paras valinta pitkille, huokoisille ja helposti takkuuntuville hiuksilleni. Tämä tuli ostettua, kun sai shampoon kanssa kimppahintaan 4 eurolla. Tukkani imaisi hoitsikkaa melkoisen määrän ja selvittely pesun jälkeen oli taas työläs prosessi. Hölvään hiuksiini kuitenkin aina jätettäviä hoitoaineita, mutta niitäkin tuntui kuluvan nyt tuplamäärä. En siis tykännyt/ei sopinut hiuksilleni.

Lisäksi sarjaan kuuluu tehohoito, jota aion kyllä vielä kokeilla.


Maybelline Lash Sensational waterproof mascara pääsee käyttöön piakkoin. Maybellinen vedenkestävät ripasarit ovat suosikkejani, joten odotukset ovat sen mukaisesti korkealla tämänkin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti