sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Sekalaiset ostokset

Kauppareissuilla on taasen tullut pieniä hankintoja tehtyä.


Cittarin ale/poistolaarista löytyi Lumenen Highlighter/Hohdeaurinkopuuteri kympillä. Olen tätä puuteria katsellutkin jo aiemmin sillä silmällä. Nyt jos tämä poistuu valikoimista tai valmistus lopetetaan (sillä sitähän nämä alelaariin siirtymiset usein enteilevät), niin olihan se kassalle kiikutettava.


Aurinkopuuterissa on kaunis pintakuviointi sekä sävy on pronssiin ja persikkaan vivahtava. Itsehän miellän tämän enemmän korostustuotteeksi, koska jälki on aika hohtavaa ja kuulasta. Tätä voi silti kyllä laittaa huoletta siveltimellä poskipäille isommallekin alueelle, sillä lopputulos on kuitenkin luonnollinen ja hohdepuuteri antaa kasvoille tervettä hehkua. Sopii siis arkimeikkiinkin hyvin.


Le Petit Olivier suihkuvoide karhunvatukka & orvokki. Tykästyin sarjan mandariini/tangeriini suihkuvoiteeseen eikä tämäkään hullumpi ole. Tuoksuna ei aivan niin ihana kuin tuo sitrus, mutta mielellään tälläkin kroppansa pesee.


Garnierin anti-perspirantti on tuttu tapaus entuudestaan. Riittävän tehokas ja tuoksu on miellyttävä sekä mieto (ei riitele hajuvesien kanssa). Näitä sai kaksi kappaletta neljällä eurolla Tokmannilta ja mies otti itselleen tästä miesten version. Ei kuulema tykkään yhtään, sillä kainalot jäävät kostean tuntuisiksi ja pito on muutenkin huono. Näin se toimivuus näköjään vaihtelee käyttäjästä riippuen, tai tiedä sitten onko noissa miehille suunnatuissa dödöissä erilainen koostumus.

Oral-B Pro-Expert whitening hammastahnaa Elmexin ohella käytettäväksi. Ei ainakaan aiemmin ole saanut suupieliäni halkeilemaan, joten katsotaan taas miten toimii.

Sally Hansenin kynsilakat Diamond Srength 180 Together Forever ja Color Frenzy 350 Fruit Spritz
ovat myöskin alennustavaraa (3 e/kpl).



Color Frenzy oli ainakin ensikokeilulla pettymys. Hileitä jäi vain pari muutamalle kynnelle ensimmäisellä kerroksella. Toisella kerroksella tuli taas vain muutama hile lisää. Ravistelin pulloa ja yritin parhaani mukaan ottaa kimalteita pullosta, mutta laihoin tuloksin. Lopulta kaadoin pullosta kynsilakkaa paperille, josta sain enemmän noukittua hilettä siveltimeen. Tuolla menolla kynsilakasta ei kovin moneen lakkaukseen riitä. Täytyy varmaan käyttää toisen lakan päällä, kun haluaa pientä lisäefektiä kynsille.


Puuilosta simppeli purkki (2 e) hiuslenksuille ja pinneille.


H&M:n tuikkukippo vanupuikkojen säilytykseen meikkipöydällä. On siihen tarkoitukseen juuri sopivan kokoinen ja nättikin vielä. Oli muuten äärimmäisen hankala kuvattava tuosta ruusukultaisesta pinnastaan johtuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti