sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lokakuun loppuneet

Tässä kuussa tyhjiä purkkeja kertyi kiitettävästi, sillä monet pitkään vajaina olleet tuotteet ajoittuvat loppumaan nyt samoihin aikoihin.


Dermosil Intiimipesunestettä on tullut vuosien saatossa käytettyä lukuisia puteleita. Tällä kertaa alkoi heräämään jopa hieman kyllästymistä. Ja mitä näille isommille pulloille on tapahtunut? Purkki meni lommolle tosi nopeasti. Myös pumppu valskasi, sillä tuohon pumpun alaosaan/varteen kertyi pesunestettä, joka pullon ulkopuolella ollessaan muuttui ruskeaksi. Ei mikään kovin esteettinen näky. Pumppu piti huuhdella ulkopuolelta jokaisen käytön jälkeen.

Tällaisissa tuotteissa tuoksuttomuus on monesti vaan plussaa, mutta Avonilta ja Oriflamelta löytyy näitä pesunesteitä myös miedosti hajustettuina, eivätkä nuo Avonit ainakaan ole itselleni mitään ärsytystä aiheuttaneet. Eli jatkossa siirryn toistaiseksi muihin merkkeihin.

Avon Senses Refreshing Lagoon suihkugeeli on tuoksunsa puolestani suosikkini Senses-sarjasta. Vesimäisen raikas ja päärynäinen. Tulen kyllä tilaamaan lisää.

Rexona Fruit Explosion käsisaippua tuoksuu niin ihanan piristävälle, että tätä on saatava lisää, tai sitten samaista suihkusaippuaa. Koostumus on myöskin sopivan paksua eikä lirua, joka karkaa käsistä lavuaariin.


Lumene Radiant Touch Raikastava puhdistusvoide on todennäköisesti ollut blogissa esillä jo useampaan kertaan. Tykkään tästä ja sarjan kasvovedestä, joten ostan näitä aina silloin tällöin etenkin tarjouksesta. Puhdistusvoide tuoksuu hyvälle (lakka/sitrus?), puhdistaa kuivattamatta ja voidemainen koostumus on välillä mukavaa vaihtelua.

The Body Shop Moisture White Shiso Make-Up Cleansing Oil on kuulunut meikinpoisto- arsenaaliini jo kauan. Eli riittoisa tuote on kyseessä, mutta osasyynä on innostus misellivesien käyttöön meikinpoistossa, jolloin tämä on jäänyt välillä vähäisemmälle kulutukselle. Hyvä ykkövaiheen putsari, jos tykkää öljypohjaisista puhdistusaineista. Seuraavaksi käyttöön pääsee Dermosilin Puolukka Kasvojen Puhdistusöljy.


Yves Rocher Botanical Scrub kuorinta ei suurempia tunteita herättänyt. Kyllähän tällä itsensä kuorii ja ihosta tulee jokseenkin sileämpi, mutta samaan hintaan saa parempiakin kuorintoja, esimerkiksi Lumenelta. Tuoksu oli tässä vähän njääh-osastoa ja noin ohut tuubi keikahteli helposti kumoon suihkuhyllyssä. Ei jatkoon.

Avon Naturals Face purifying tea tree & cucmber kuorintavoide jätti kasvot jännän nahkeiksi. Käytän myös kuorintojen jälkeen kasvovettä eli nahkea tunne hävisi kuitenkin helposti kasvoveden ansiosta. Vaikutti tehokkaasti kuorivalta, joskus rakeet tuntuivat mielestäni jopa liiankin raapivilta. Tuoksu oli siedettävissä, vaikka tea tree dominoi tuoksua voimakkaasti. Ei vakuuttanut.


LdB Sweet Pea&Silk antiperspirant oli ihan ok. Tuoksuna makeahko ja hivenen karkkimainen. Sopi hyvin käytettäväksi monien omistamieni hajuvesien kanssa. Ei ärsyttänyt kainaloitani ja pito oli kohtuullinen. Kovemmassa menossa ja pidempinä päivinä saattoi joskus pettää ja tuoksu muuttui tuolloin tunkkaiseksi. Voisin LdB:n dödjä ostaa jatkossakin.

Versace Vanitas EdP:ssä tuoksuvat pääasiassa valkoiset kukat ja limetti lisänään häivähdys  setripuuta ja tonkapapua. En ole täysin varma onko kyseessä EdP vai EdT, sillä pullon pohjassa olevasta tarrasta olivat tekstit kuluneet pois. Tuoksu on hyvin naisellinen ja kukkainen. Jälkituoksussa oli kuitenkin jotain omaan nenääni "raskaampaa", joka teki tästä hieman tätimäisen. Joinakin päivinä tykkäsin ja joinakin en niinkään. En siis hanki uudelleen.


Dermosilin Aloe Geelistä kirjoittelin jo täällä. Menee myös seuraavaan Dermosil-tilaukseeni.

X-tra Kynsilakanpoistoaine on edullinen ja tehokas. Uusi pullo on jo käytössä.


H&M Eyebrow Fix kulmakarvageeli ajoi asiansa hyvin. Ei koppuroittanut kulmia ja piti ne ojennuksessa. Itse käytän tätä kulmakynän päällä tai ihan yksinään, jos olen kestovärjännyt kulmani. Tasoittelen aina lopuksi vielä erillisellä mascara harjalla geelin jälkeen, ettei sitä jää liiaksi kulmakarvoihin. Nythän H&M:n kosmetiikka puoli on kokenut uudistuksen ja tämä on ainakin erilaisessa pakkauksessa. Hintakin on pompsahtanut ylöspäin.


Poly Palette kestoväri (500 keskivaalea) oli ihan jees. Lähes samansävyinen kuin hiukseni olivat ennen värjäystä. Tyvikasvu peittyi ja hiuksiin tuli kirkkaampi sävy. Tämähän kustansi vain "hurjat" 3,90 e.

Estelle & Thild Lip Balm Rasberry kerkesi mennä pilalle ennen kuin sain sen kokonaan käytettyä. Tuubin kyljessä mainitaan säilyvyydeksi 6 kk ja tämä oli käytössä huomattavasti pidempään. Pitkästä aikaa kun satuin tämän korkkaamaan, niin tuoksu oli muuttunut omituiseksi ja koostumus oli vetinen sekä erottunut.


Ei tässä muuten mitään vikaa ollut. Silloin kun oli vielä voimissaan tuoksui herkulliselle vadelmalle ja tuntui miellyttävältä huulilla. Teki hentoisen vaalean sävyn huulille. Käytössäni on niin paljon huulivoiteita yms., etten vaan ehtinyt tätä niiden ohella tarpeeksi käyttämään. Tuubi meni öljyiseksi pyörittyään samassa pussissa avatun Dermosilin öljynäytteen kanssa, ei siis vuotanut itsekseen noin paljon.

Näytteet:


Dermosil Nature Carrot Oil. Aikaisemmin en ole öljyistä juurikaan tykkäillyt ihonhoidossa, öljyputsarit ja hiustenhoitoöljyt ovat sen sijaan olleet mieleeni. Kokeilin tätä yläkropalle sekoitettuna kosteusvoiteeseen ja alakropalle ihan sellaisenaan. En pitänyt pelkän öljyn jättämästä nahkeasta tunteesta iholla levityksen aikana. "Voitelun" jälkeen yläkroppa tuntui pehmeämmältä ja imeytyminen oli nopeampaa. Jaa-a, mitäköhän tästä sitten sanoisi. Ei ole itselleni tuiki tarpeellinen, mutta vartalovoiteeseen sekoitettuna varmaan hyvästä silloin kun iho kuivahtaa enemmän. Tuoksu oli kyllä tässä Porkkanaöljyssä kohdillaan. Nähtäväksi jää, hurahdanko tilaamaan.

YSL Forever Youth Liberator seerumissa oli ohuehko geelimäinen koostumus. Kasvoni imaisivat seerumin heti ja kasvojen pinta jäi miellyttävän tuntuiseksi. Muista vaikutuksista ei näytepussin kokeilun (riitti muistaakseni 3 käyttökertaan) peruusteella voi sanoa mitään. Tämän hintaluokan tuotteessa olisi tuoksu voinut olla parempikin ja "luksusmaisempi". Kyseinen seerumi on niin kallista budjeettiini nähden, että ostamisesta en voi edes haaveilla.

Lumene Perfection Glow Foundation (sävy 2) oli ensinnäkin itselleni liian tummaa. Päätin silti uskaltautua kokeilemaan kerran kevyelle kävelylenkille lähtiessäni.

Todella ohut koostumus oli helppo levittää ja häivytellä kasvoille siveltimellä. Toisaalta liru koostumus saattaa tehdä hommasta sotkuista, kuten pussukasta voi päätellä. Peittävyys oli kevyt, kuten tuntuma kasvoillakin. Kuultoa tällä tuli yllättävän paljon, mutta puuterointi vei liiemmän hohdon kasvoilta. Kestävyys ei ollut ikävä kyllä hääppöinen. Ulkona kova tuuli sai silmäni vuotamaan ja kasvoja pyyhkiessä jäi nenäliinaan runsaasti meikkivoidetta. Pieni hiki irrotti meikkivoiteen myös samaan tapaan. Kotiin päästyäni peilistä näkyivät raidallisen laikukkaat kasvot ja suurinosa meikkivoiteesta oli kadonnut.

Ehkäpä sopii paremmin siistiin sisätyöhön. Itse voisin kuvitella käyttäväni tätä mielummin sekoitettuna "tuhdimpaan" ja kestävämpään meikkipohjaan ohentamassa ja tuomassa kuultoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti